AUTODENUNT. Cand o “institutie a statului” delireaza: Pentru o poza impotriva propagandei homosexuale la MTR, trucata civic pe Roncea.Ro, CNCD a amendat Pro Vita si Alianta Familiilor din Romania. Reclamagioaica: sorosista ActiveWatch, care, chipurile apara “libertatea de expresie”

Victor Roncea in Adevarul despre Scadalul Gay de la Muzeul Taranului Roman

Foto trucata Protest-Stradal-Anti-Homosexual-Muzeul-Taranului-Roman-Liceul-George-Cosbuc

Fotografie modificata si transformata de Roncea.Ro in indemn la un protest civic, prezentata de Mediafax drept reala in ciuda evidentei. Poza a devenit cap de acuzare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma unui denunt calomnios al agentiei sorosiste ActiveWatch

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), o institutie bugetofaga, cu 9 ministri secretari de stat care se bucura, din buzunarul contribuabilului roman majoritar crestin ortodox, de salarii grase, plus case de la RAAPPS , gratuitati, secretare, limuzine si alte beneficii de “stabi”, a amendat doua organizatii respectabile ale societatii civile crestine, Pro Vita – Bucuresti si Alianta Familiilor din Romania, pentru un asa zis mesaj “incitator  împotriva organizării unor evenimente de către organizaţii care promovează drepturile persoanelor LGBT” (Surse: Mediafax si Digi24). Va amintiti, desigur, de Scandalul homosexualilor, pedofililor si trisexualilor care au vrut sa o puna de o orgie intelectuanala la Facultatea de Sociologie si apoi de o proiectie a unui film cu lesbiene urate la Muzeul Taranului Roman. Ei bine, in ziua respectiva, pe Roncea.Ro, am postat un mesaj civic, prin care indemnam romanii carora le pasa de Taranul Roman si mostenirea lui Horia Bernea, sa vina sa-si apere Muzeul. Si au venit. Nu numai datorita mesajului, evident!, ci pentru ca foarte multi din membrii generatiei ’89 – ’90 din Piata Universitatii, care au contribuit la renasterea Muzeului Taranului Roman, au inteles perfect atacul care tintea fiinta nationala, inima si sufletul Romaniei: atacul la traditiile milenare si credinta crestin-ortodoxa. Printr-un protest pasnic, lipsit complet de violenta, dar ferm prin demnitate, sodomistii au fost trimisi la locul lor de bastina: Ambasada lor, aflata, unde altundeva?, pe centura Bucurestiului. Indemnul meu civic a fost ilustrat printr-o poza trucata, cum se zice (foto sus), publicata alaturi de cea originala (foto mai jos), in care era infatisat un panou public cu o avertizare privind sanatatea copiilor nostri, instalat in Bucuresti, cu toate aprobarile legale necesare, de catre Asociatia Pro Vita – Bucuresti si Asociatia Familiilor din Romania.

Ce a facut Mediafax – agentia de stiri online care se auto-prezinta cu sloganul “cel mai bun site de stiri” din Romania? A transmis o stire care continea si o gafa jurnalistica de proportii, transformata – dupa ce a fost avertizata asupra erorii – intr-o minciuna crasa, prin faptul ca nu si-a recunoscut neprofesionalismul mentinand si raspandind neadevarul deja publicat. Respectiv a titrat: “Totodată, oamenii au fost chemaţi la această manifestare printr-un mesaj scris pe două panouri publicitare din Capitală. “Vino la Muzeul Ţăranului Român azi la ora 18.00! Ţi-ai vedea băieţelul…homosexual? Ţi-ai închipui fetiţa…lesbiană? Pe Olari şi la MŢR se fac nişte  chestii”, scrie pe un panou, amplasat lângă Colegiul Naţional “George  Coşbuc”.” – De scris, scria doar pe Roncea.Ro asta, in poza transformata. Degeaba am solicitat indreptarea greselii, in scris, in doua randuri, tuturor redactorilor responsabili cat si conducerii Mediafax (Dovada corespondentei AICI), demonstrandu-le gafa ca la incepatori, ca sa nu zic ca la prosti. Cu reavointa, au pastrat-o. Aceasta a transformat respectabila agentie intr-o colportoare de sant, ceea ce a produs stiri false pe tot netul. Ca si astazi, de altfel, cand presa habarnagioaica, obisnuita sa nu mai verifice nimic dar sa inghita tot, perpetueaza minciuna.

Ce s-a intamplat dupa? In aceeasi seara, trei tembeli de la agentia sorosista AcvtiveWatch – Academia Catavencu, condusa de pensionarul Mircea Toma, au vandalizat panoul Pro Vita si al Aliantei Familiilor din Romania – act care se incadreaza in Codul Penal la Art 217 – distrugerea sau degradarea prin violenta a unui bun privat, si se pedepseste cu închisoare de la o lună la 3 ani sau cu amendă iar in cazul în care bunul are deosebită valoare artistică, ştiinţifică, istorică, arhivistică sau o altă asemenea valoare (civica), pedeapsa este închisoarea de la unu la 10 ani. In acelasi timp, militienii brigaziilor rosii sponsorizate de Gyuri Soros au reclamat grabit la CNCD “mesajul incitator” “anti-gay”. Dar, cum prostia urla, au uitat ca au postat chiar pe site-ul lor fotografii de la devastarea panourilor, in care se vede clar continutul lor original, din care lipseste cu desavarsire “mesajul incitator” condamnat azi de CNCD (foto mai jos). Pro Vita, o organizatie care salveaza si ajuta, anual, mii de copii, a anuntat a doua zi ca ii iarta pe necredinciosii lui Mircea Toma, pentru ca nu stiu ce fac. Totodata, intr-un Comunicat comun trimis si agentiei Mediafax, dupa ce solicitarea de a se perfecta necesara erata a fost complet ignorata, Pro Vita si Alianta Familiilor subliniau: “Menționăm suplimentar că panourile noastre NU au avut nicio legătură cu recentul protest pașnic de la Muzeul Țăranului Român, la care nu am participat, dar pe care îl susținem fără rezerve, în dimensiunea sa civică și non-violentă. Condamnăm atitudinea incalificabilă profesional a unor redactori ai prestigioasei agenții de presă Mediafax, care a transmis, spre a fi preluată de numeroase mijloace media, o imagine trucată a panoului, prezentând-o drept autentică. Din cei trei autori ai știrii respective, niciunul nu și-a îndeplinit obligația de a verifica informația, fie și prin contactarea noastră, dacă nu prin deplasarea la fața locului. Nici până la această oră respectiva știre nu a fost corectată coerent și complet.”

Fotografii cu panourile in stadiul lor initial au fost publicate si de alte portaluri de stiri (foto mai jos). Ridicolul care reflecta perfect starea presei de limba romana din Romania este ca ONG-ul sorosist “ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei” pretinde ca “reglementeaza presa”, apara “libertatea de expresie” si “libertatea presei” cat si “drepturile jurnalistilor”, basca mai este “raportor” si pentru Reporters without Borders, incalcand insa grosolan orice norma morala si deontologica si actionand de fapt “sub acoperire”, pe baza unor directii ideologice de extrema stanga care nu au nici o legatura cu apararea libertatatii presei, a cuvantului. Practic, ca sa citez un prieten, este ca si cum ai pune Partidul Comunist sa apare democratia.

Mai mult: ca ziarist aflat in imposibilitatea de a reclama reclamagioaicei incalcarea drepturilor mele as fi silit sa merg la un for concurent, sa spunem, respectiv la Clubul Roman de Presa. Dar acolo presedinte este Indira Crasnea, redactor sef adjunct la Mediafax, agentia vinovata, din cauza careia cele doua ONG-uri caritabile sunt azi amendate cu 1000 lei. 1000 de lei pe care Pro Vita, de exemplu, ii pregatise pentru lemnele de iarna ale unor copii napastuiti de soarta si de toate guvernele tradatoare ale Romaniei. In conditiile in care Agentiiile lui Mircea Toma si Adrian Sarbu toaca milioane de euro anual pentru “drepturile minoritatilor” sau pentru a intoxica si manipula romanii.

Asadar, sa recapitulam: Mediafax transmite o stire falsa despre un panou inexistent. Nu revine asupra ei, nu da erata. Militienii ActiveWatch – spre deosebire de protestatarii pasnici de la MTR – vandalizeaza panoul real, chiar in seara respectiva, poate chiar incitati la violenta de stirea Mediafax. Aceiasi militieni ai lui Soros reclama la CNCD panoul “cu mesaj incitator” desi fotografiile existente pe site-ul lor dovedesc inexistenta acestui mesaj. CNCD-ul condus (din 2005!) de ungurul penticostal Csabo Ferenc Astalos condamna doua dintre cele mai importante organizatii caritabile ale societatii civile crestine romanesti in baza unui denunt calomnios, bazat, cum altfel?, pe fals si minciuna. Si le mai si amendeaza! Pai n-ar trebui atunci sa desfiintam CNCD-ul asta? Oare distinstii nostri parlamentari, care aproba bugetele de stat, ce parere au?  O sa vedem, chiar maine! Si, oare, “partenerii internationali” ai celor doua agentii de dezinformare, ce parere or sa-si faca in fata acestei magarii grobiene? O sa vedem, chiar maine!

Iata mai jos dovezile operatiunii orweliene, pentru care cei implicati o sa plateasca niste despagubiri pe masura, de or sa se bucure copiii Pro Vita trei ierni la rand 🙂

Foto-REALA-panou-homosexuali-Liceul-George-Cosbuc-Pro-Vita-Asociatia-Familiilor

Fotografia reala transmisa la Mediafax pentru a corecta continutul mincinos al unui articol care a incitat la violenta activistii de extrema stanga de la Active Watch

Remember:

Un american despre propaganda “gay” de la Bucuresti: “Mi-e rusine de Ambasada SUA din Romania!”. Kevin Allen, Ancient Faith Radio: “I am ashamed that our country’s embassy and cultural attache would be promoting the “LGBT” agenda!”. Academician Sorin Dumitrescu: “Cine ne vrea etrusci?”

Un director impotriva propriului Muzeu, al Taranului “Fascist” Roman. Iulian Urban ii apara pe protestatarii de la MTR acuzati in fals de CNCD si societatea civila homosexuala. Roncea: “La Muzeul Cotroceni cu ei!”. Solidaritate cu Mihai Gheorghiu, Politia, Jandarmeria si “statul roman neonazist”

Manifestantii pro-familie de la Muzeul Taranului Roman: Directorul Virgil Nitulescu trebuie demis pentru incalcarea statutului Muzeului fondat de Horia Bernea. VIDEO

Scandalul homosexualilor: presa de la Chisinau ia apararea protestatarilor de la Bucuresti. Basarabenii sunt revoltati de “obraznicia Ambasadei SUA”. Ziarul de Garda: Ne scuzati ca nu vrem sa devenim indienii unei colonii numita Romania

Dracii si aghiotantii lor, posedatii homosexuali, joaca tontoroiul pe Biserica Ortodoxa Romana si Muzeul Taranului Roman. Cine sunt activistii popopulari din mafia rozalie care ataca in haita valorile nationale romanesti?

“Profu’ de pedofilie” va preda la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala unde se formeaza cadrele SRI si SIE

“Pedofilia ar trebui sa reprezinte doar sexul cu copii sub 12 ani. Copiii ar trebui fortati sa faca sex” – Gert Hekma, profesor homosexual, invitatul special al Facultatii de Sociologie din Bucuresti in cadrul “Lunii Istoriei Gay”. Despre un protest eronat trimis doar pe adresa Muzeului Taranului Roman

GHIMPELE ne reaminteste: Monica Macovei este membra fondatoare si de onoare a asociatiei homosexualilor ACCEPT si virusul Ambasadei SUA la Bucuresti, prin care Muzeul Tiganilor Romi (MTR) a incheiat popo-parteneriatul “cultural”

Un director impotriva propriului Muzeu, al Taranului “Fascist” Roman. Iulian Urban ii apara pe protestatarii de la MTR acuzati in fals de CNCD si societatea civila homosexuala. Roncea: “La Muzeul Cotroceni cu ei!”. Solidaritate cu Mihai Gheorghiu, Politia, Jandarmeria si “statul roman neonazist”

Protest reusit impotriva mafiei si propagandei homosexuale de la Muzeul Taranului Roman. FOTO / VIDEO UPDATE. Contine si filmarea homosexualilor, lesbienelor, transexualilor si trisexualilor (*)

Panourile Pro Vita vandalizate de activisdele lui Mircea Toma

Panourile Pro Vita vandalizate de activisdele si gaozarii lui Mircea Toma

Postarea ActiveWatch cu vandalizarea panourilor Pro Vita – Alianta Familiilor de catre activistii lui Mircea Toma incitati la violenta de stirea falsa a Mediafax

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “AUTODENUNT. Cand o “institutie a statului” delireaza: Pentru o poza impotriva propagandei homosexuale la MTR, trucata civic pe Roncea.Ro, CNCD a amendat Pro Vita si Alianta Familiilor din Romania. Reclamagioaica: sorosista ActiveWatch, care, chipurile apara “libertatea de expresie””

  1. […] OPINIE: Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării se află în război cu creștinii În urmă cu două zile, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a hotărât să amendeze asociațiile „Alianța Familiilor din România” și „Pro-vita filiala București” cu amendă contravențională pentru „discriminare la adresa minorităților sexuale” prin afișarea unor panouri publicitare. Așa cum am arătat în comunicatul de presă difuzat deja, amenda va fi contestată în instanță: cel puțin formal, mesajele discriminatorii reclamate, pentru care s-a decis sancționarea, nu au existat în realitate, CNCD făcând o confuzie grosieră cu un trucaj fotografic care a circulat pe internet, considerându-l drept real. Acest trucaj a fost preluat și transformat în „știre” de redactori ai agenției de presă Mediafax. „Creația jurnalistică” a devenit material-sursă pentru mai multe articole publicate online, toate fără cea mai sumară verificare sau solicitare a unei opinii din partea celor vizați. Solicitările de corectură adresate Mediafax nu au fost niciodată onorate. Este o atitudine incalificabilă, profesional și uman vorbind, care spune destule despre calitatea celor chemați să facă presă în România, astăzi. Pe același trucaj a fost întemeiată și reclamația trimisă către CNCD, culmea, de către o organizație care pretinde că apără libertatea de exprimare: „Active Watch”. Dincolo de aspectul formal, un panou publicitar a existat, totuși: acesta însă nu făcea nicio referire la boicotarea proiecției unui film cu homosexuali la Muzeul Țăranului Român și nici nu „chema” sau „instiga” pe cineva, ci era o atenționare adresată, public și onest, părinților că, la liceul „George Coșbuc” din Capitală, o profesoară conduce, cu știrea autorităților, o platformă de activism ideologic pro-homosexual. Panoul în cauză a fost vandalizat de un „grup de tineri” (cum îi place presei să-i numească pe activiștii de extrema stângă) care și-au detaliat fapta chiar pe website-ul „Active Watch” în aplauzele audienței – motiv pentru care s-au ales cu dosar penal pentru distrugere, la solicitarea celor două organizații proprietare. (detalii) Cum se explică jocul schizofrenic al „Active Watch”, care apără libertatea de expresie a homosexualilor și transformă un act infracțional într-unul legitim, în același timp în care cere reprimarea drepturilor la exprimare și anularea autorității parentale ale creștinilor din România? Răspunsul mai poate fi o enigmă doar pentru cei nefamiliarizați cu practicile grupărilor agitatorii de tipul „Active Watch”, „Miliția Spirituală”, „Asociația Secular Umanistă” și altele, care cu greu adună 50 de membri, dar se pretind „societatea civilă”, făcând o gălăgie infernală în agora (reală ori virtuală). Să-l cităm, pro memoria, pe autorul american Raymond Raehn, care identifica o nouă formă de terorism în țara sa: cel cultural-ideologic, care (…)„încearcă să impună tuturor americanilor o uniformitate în gândire şi comportament, fiind, prin urmare, totalitar în esenţă. Rădăcinile sale pornesc dintr-o versiune de marxism ce îşi propunea răsturnarea radicală a culturii tradiţionale cu scopul de a provoca o revoluţie socială. Revoluţia socială are o istorie lungă, avându-şi originea, după cum se presupune, în Republica lui Platon. Însă Revoluţia franceză din 1789 a fost cea care l-a inspirat pe Karl Marx în dezvoltarea teoriilor sale în secolul al XIX-lea.” (articolul complet se află aici).   Din acest caz se desprinde o concluzie îngrijorătoare: pe fondul unei ofensive fără precedent a propagandei homosexualității, asistăm la debutul reprimării opiniei creștine despre valori și societate de către cartelul infam al „corectitudinii politice”, alcătuit dintr-o instituție publică și organizații private de inspirație marxistă și anarhistă, care „sapă” împreună, nestingherite de nimeni (se-aude la SRI?), la temelia pilonilor societății – familia, credința și școala. Un exemplu edificator este activitatea „Forumului Constituțional”, organism consultativ confiscat în propriul folos de mutanții marxismului „civic”. Îndobitocirea generației tinere cu sexualitate cât mai timpurie, distrugerea familiei prin promovarea așa-zisei „căsătorii între persoane de același sex” ori subordonarea autorității parentale în fața celei etatiste, intrate pe mâna mirceatomilor, alfredbulailor, mihailbumbeșilor și tomapătrașcilor care decid că la școală copilul nu poate fi educat în valorile părinților săi, ci întru pseudovalorile lor „europene” – iată câteva din „rețetele de succes” aplicate în numeroase țări (vezi exemplele Franței, Marii Britanii și parițial al SUA) de sinecuriștii seculari. Exact asupra acestor pericole am dorit să stragem atenția prin mesajul panoului publicitar afișat în luna februarie. În nici un caz nu să atentăm, așa cum crede CNCD-ul, la „demnitatea” cuiva. Cum a fost posibil ca toți cei 9 membri ai Consiliului Director să dea un asemenea verdict, fără cea mai sumară verificare a probelor administrate? Simplu: CNCD este un instrument de execuție a unor dispoziții, o vitrină de mucava, înființată pentru uzul privat al unor grupări contraculturale agresive, aflate în război cu creștinii. Reamintim în acest sens o altă decizie, dată în anul 2006 și în cele din urmă anulată de instanță, dar mult discutată la vremea respectivă. Prin aceasta se constata că prezența simbolurilor religioase în instituțiile de invățământ „discriminează” și provoacă „o atmosferă degradantă”! Se poate deci prefigura care va fi tratamentul aplicat creștinilor din România, în cazul în care revizuirea Constituției va ridica „nediscriminarea pe criteriu de orientare sexuală” la nivelul unui principiu constituțional – așa cum doresc și insistă organizațiile anticreștine menționate (detalii): transformarea homosexualității într-un curent pseudo-religios totalitar, incontestabil, cu adepți, ritualuri și programe obligatorii. Un nou val de re-educare, de data aceasta nu prin tortură, foamete sau asasinat, cum practicau bunicii ideologici ai „Active Watch” și ai CNCD, ci prin spălarea creierelor cu emisiuni TV și curicule școlare „antidiscriminare” însoțite de pseudo-parade gay pe culoarele liceelor. Concluzia noastră: în joc nu este o amendă sau prestigiul unei organizații, ci toate libertățile autentice pentru care s-a murit în decembrie 1989. În frunte cu libertatea religioasă și autoritatea parentală. Aviz tuturor – și în special celor care credeau că „în România nu se poate întâmpla așa ceva niciodată”. Treziți-vă! Bogdan Stanciu / Ziaristi Online _______________ Asociatia “PRO-VITA – pentru Nascuti si Nenascuti”, Filiala Bucuresti – http://www.provitabucuresti.ro “PRO-VITA – for Born and Unborn”, Bucharest/Romania Branch tel. (+40) 728 673 673 | fax (+40) 31 815 27 80 | YM: provitabucuresti  | @pro_vita | facebook.com/provitabucuresti http://www.RupeTacerea.ro | http://www.ValeaParului.ro | Blog http://www.culturavietii.rohttp://www.strigatulmut.ro | http://www.provitatv.ro Abonare newsletter Cititi si: AUTODENUNT. Cand o “institutie a statului” delireaza: Pentru o poza impotriva propagandei homose… […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova