EXCLUSIV Ziaristi Online: Mitica Popescu despre Parintele Justin la Periprava: “Preotii au fost niste sfinti pentru noi”. Amintiri in imagini de dor cu sfantul romanilor de la Manastirea Petru Voda. CNA judeca azi “nunta” homosexualilor de la Pro TV. IPS Teofan despre martirii inchisorilor comuniste, la Academia Romana. VIDEO


Ziaristi Online:

EXCLUSIV Ziaristi Online: Mitica Popescu despre Parintele Justin la Periprava: “Preotii au fost niste sfinti pentru noi”. AUDIO/VIDEO

2 Mitica Popescu Periprava

Actorul Mitica Popescu a povestit pentru reporterul portalului Ziaristi Online cum a trait in lagarul de la Periprava alaturi de Parintele Justin Parvu si Parintele Ilie Lacatusu, afirmand ca “preotii au fost niste sfinti pentru noi”.

Amintiri in imagini de dor cu Parintele Justin Parvu, sfantul romanilor de la Manastirea Petru Voda. “Comunicarea in imagini, nepretuita!”

Parintele Justin Marturisitorul - Album foto de Cristina Nichitu

Artistul fotograf Cristina Nichitus Roncea, lanseaza zilele acestea un album de fotografii profesioniste, realizate cu Parintele Justin Parvu, sfantul romanilor, de la Manastirea Petru Voda (jud. Neamt). Pentru multi dintre noi, care am avut marea sansa de a-l intalni macar o data in viata, dar si pentru altii multi care nu au mai apucat sa-l intalneasca Aici, zilele de dor, zilele de cautare, vin si vor veni mereu, cu siguranta!

CNA judeca azi “nunta” homosexualilor de la Pro TV

CNA-Sesizare-Pro-Tv-homosexuali

Consiliul Național al Audiovizualului a primit peste 2.000 de sesizări referitor la nunta dintre doi homosexuali, difuzată în cadrul show-ului Patru nunți și-o provocare.

IPS Teofan despre martirii inchisorilor comuniste, la Academia Romana: “Libertatea închisorilor şi închisoarea libertăţilor”. Aniversarea INST. VIDEO

IPS Teofan la aniversarea INST de la Academia Romana - Foto Lumina

Părintele Stăniloae spunea adesea: „În închisoare am învăţat să mă rog”. Şi insista asupra acestui aspect explicând că şi înainte se ruga, „dar mă rugam aşa… în baza tradiţiei, a obişnuinţei. În închisoare însă, când nu ştii dacă mai scapi sau nu cu viaţă, legătura cu Dumnezeu devine singura şansă de a nu-ţi pierde identitatea şi speranţa; atunci rugăciunea cu adevărat devine o respiraţie vitală a sufletului, nu în sens metaforic, ci în sens existenţial”.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “EXCLUSIV Ziaristi Online: Mitica Popescu despre Parintele Justin la Periprava: “Preotii au fost niste sfinti pentru noi”. Amintiri in imagini de dor cu sfantul romanilor de la Manastirea Petru Voda. CNA judeca azi “nunta” homosexualilor de la Pro TV. IPS Teofan despre martirii inchisorilor comuniste, la Academia Romana. VIDEO”

  1. […] EXCLUSIV Ziaristi Online: Mitica Popescu despre Parintele Justin la Periprava: “Preotii au fost ni… […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova