Cum a fost ucis Mircea Vulcanescu dupa ce un “un ţigan robust l-a luat de un picior, târându-l pe jos: Capul i se bălăngănea în dreapta şi-n stânga ca o minge legată cu o sfoară trasă de un copil”. VIDEO cu Doamna Mariuca Vulcanescu

Mircea Vulcanescu Marturistor Martir al Inchisorilor Comuniste - Sfintii Inchisorilor Petru Voda RoMărturia lui Nicolae Crăcea: Ultima tortură pentru Mircea Vulcănescu

S-a întâmplat să fiu scos pentru tortură în aceeaşi serie cu Mircea Vulcănescu.

Torturarea mea s-a terminat şi acum zăceam aruncat într-un colţ pe jos. La rând era Mircea Vulcănescu. După ce l-a torturat prin bătaia pe tot corpul (pentru a nu ştiu câta oară) a căzut în nesimţire. Era plin de sânge. Un ţigan robust l-a luat de un picior, târându-l pe jos. Capul i se bălăngănea în dreapta şi-n stânga ca o minge legată cu o sfoară trasă de un copil zglobiu, în joacă.

Cum trecea tocmai prin dreptul meu, m-am târât puţin ca să îi îmbrăţişez capul şi să-l încurajez. Se vedea că nu este mort. Ţiganul care îl târa m-a îndepărtat cu o lovitură de bocanc în piept, care mi-a tăiat respiraţia.

Cred că aceasta a fost ultima tortură pentru bravul bărbat. Îmbăindu-l cu apă rece pentru a-şi veni în fire, a contractat o congestie pulmonară şi după câteva zile a murit, sporind mormintele necunoscuţilor de pe câmpul din vecinătate cu încă unul.

Constat că oculta comunistă a lansat o versiune (mincinoasă, dar verosimilă) că Mircea Vulcănescu ar fi murit în alte circumstanţe şi n-a fost asasinat de administraţia închisorii după cum am mărturisit eu.

Mărturia lui Aurel Obreja

Continuarea la Manastirea.Petru-Voda.Ro 28 Octombrie 1952 – Săvîrşirea Mucenicului Mircea Vulcănescu. Mărturii despre ultimele sale zile

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Cum a fost ucis Mircea Vulcanescu dupa ce un “un ţigan robust l-a luat de un picior, târându-l pe jos: Capul i se bălăngănea în dreapta şi-n stânga ca o minge legată cu o sfoară trasă de un copil”. VIDEO cu Doamna Mariuca Vulcanescu”

  1. ilie says:

    Nu va lasati pacaliti !Mai tineti minte sfatul primit de Harap Alb de la tatal sau? ” Sa te feresti de OMUL SPAN !” Ce face Spanul ? Substituie personalitatea si te face sclav . Din operele homerizilor au fost MEDEEA si PERSEU , ca din Perseu a mai ramas ceva ,ceva e bine ,dar cum a disparut Medeea ? Dupa alungarea asuanului Moise incepe declinul (dovezi veti gasi pe fundul lacului de accumulare ) Spanul actioneaza Egiptul se duce Se efectueaza o regrupare de forte si se intemeiaza ROMA ETRUSCA care rezista pana la Tarquinius cand Spanul actioneaza , schimba scrisul ,calendarul si declinul Spanul e stapan la Roma pana la aparitia lui Constantin Cel Mare care cu LABAM in mana si cu credinta asuanilor / esenienilor reorganizeaza la CONSTANTINOPOL Noua Roma iar statul poarta denumirea de RIMINIA / RUMENIA ( lasati Bizantul ,bizantinologii mai mult ologii sa taca cum poti numi un stat cand nici cetate nu mai e ? )Spanul revine in forta , ocupa Constantinopolul , rade de pe fata pamantului dovezile ,iarasi schimba tot In 860 khazarii trec volens non volens la religia mozaica ( cine nu a vrut nici lo de inmormantare nu avea) cu toate incercarile Sf Chiril / fratele lui Metodiu este cea mai mare realizare a Spanului . Constantinopolul e la pamant dar vine din TRTARIA Selguk si zice SULTANATUL DE RUM / RUMELIA .Marile descoperiri geografice sunt cel mai bun prilej pentru Span cei care scapa cu viata trec in gradina zoologica , infiinteaza state cu conduceri khazare vopsite .In Europa se faramiteza totul si se schima totul dupa razboiul Crimeei , mutatii de populatii et c. Victoria cea mai mare a Spanului e finalul Razboiului al doilea sau cum o numea DD Eisenhower “Cruciada in Europa” Statele sunt faramitate , se inventeaza noi state sub egida ONU Primul exemplu e Israelul in Protectoratul englez Palestina unde sunt adusi vopsitii khazari iar palestinienii care scapa cu viata fug ..Atentie la sfatul primit de Harap Alb situatia e aceeasi dupa “89 si dupa “primavara araba”

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova