Panarama LIVE la Kiev: Iulia Timosenko, cioara vopsita a politicii ucrainene, a fost eliberata cu un numar de voturi cu rezonanta: 322! Astia ne copiaza si “revolutia” in direct si “teroristii” si “coalitia 322”! Noi copiem ceva? :)

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Panarama LIVE la Kiev: Iulia Timosenko, cioara vopsita a politicii ucrainene, a fost eliberata cu un numar de voturi cu rezonanta: 322! Astia ne copiaza si “revolutia” in direct si “teroristii” si “coalitia 322”! Noi copiem ceva? :)”

 1. Iosif says:

  Iulia Timoşenko este jumătate armeancă şi jumătate evreică. Desigur, nu prezintă interes originea, ci faptul că înşală electoratul cu o identitate falsă. Copiind-o pe poeta Lesya Ukrainka, un simbol al Ucrainei cu care încearcă să se identifice, Timoşenko joacă rolul “bunului ucrainean”. A renunţat chiar şi la numele armenesc Grigian, pentru a fi mai credibilă în faţa electoratului. Îngrijorător ar fi să confişte acum Maidanul, nătânga presă românească prezentând-o deja ca pe o eroină. Ca orice “erou” post-comunist care se respectă, Iulia Timoşenko a prosperat intrând în Komsomol, s-a căsătorit cu un fiu de aparatcik, iar în postcomunism a făcut capitalism de succes prin afaceri cu gaze naturale. Un ucrainean scrie: “Dacă Iulia iar şi-a agăţat cosiţa blondă, înseamnă că iar a pornit regimul manipulării. Păcat, voiam să cred că oamenii se schimbă”.

 2. VR says:

  Penibila creatura.

 3. […] atat de relaxat pe tron si nu se teme ca va avea soarta democratica a lui Ianukovici : Noua Coalitie 322 pe invers s-a clocit deja (cel mai probabil pe axa Berlin-Moscova): PNL-PDL-PMP-UDMR plus […]

 4. Kristijan Ivancic ZG HR says:

  MOARTE UKRAINEI!
  ROMANI, NU UITATI CA LA CERNAUTI “DEMOCRATI” AU ARS TRICOLORU.
  CE ESTE RAU PENTRU ACESTE GUNOAIE IESTE BINE PENTRU ROMANIA.
  MOARTE UKRAINEI!

 5. Kristijan Ivancic ZG HR says:

  “Rada de la Kiev a abrogat, duminică, una dintre legile-emblemă ale lui Viktor Ianukovici, care prevedea că ucraineana este singura limbă de stat şi că, pe teritoriul ţării, este garantată utilizarea limbilor regionale, între care rusa, româna şi, spre nemulţimirea Bucureştiului, „moldoveneasca”.” Gandul de astazi

  ASA CUM SPUNEAM CE FACE JEGU PONTA DE NU REACTIONEAZA?
  MOARTE DE 1000000000000000000000x UKRAINEJ!
  “EROII DE LA KIEV = NISTE GUNOIE ANTIROMANE!

 6. Donkeypapuas says:

  Interesant! Mai ales că 322 este un număr cu înţelesuri masonice. Apropo, azi pe Euronews am văzut un grup de protestatari “maidanezi” ţimând o pancardă cu mesajul: “Iulia la pensie”.

 7. VR says:

  Va rog!… “Euromaidanezi” 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova