Ion Varlam despre ultimii trei PNL-isti care se tin cu dintii de scaune in Guvernul tradator PSD-UDMR: impostorii anticomunismului Andrei Muraru, Marius Oprea si Stejarel Olaru de la IICCMER si DRP zis DPRRP. VIDEO

Andrei Muraru - Marius Oprea - Stejarel Olaru si Cristian Troaca David - impostorii de la IICCMER si DRPIon Varlam de Victor Roncea - Ziaristi OnlineIon Varlam (foto dreapta), unul dintre fostii detinuti politic ai Romaniei din lotul celor mai tineri arestati si incarcerati de bolsevici, la numai 14 ani!, este revoltat de falsificarile pe banda care se petrec la ICCMER si CNSAS, dupa cum considera dansul, oferindu-ne si titlul unui interviu in exclusivitate, pe care il difuzam in serial, incepand de astazi: “Porcirea eroilor si eroizarea porcilor”. Nu scapa nimeni! De la “idiotul Badin” la “Zamfirica” aka Zamfirescu si “muratura” Muraru cu “boul etern” Oprea, pana la “suferinda” “tirista” a CC al PCR, Ana Blandiana.
Dupa ce, in introducere, am aflat cum Principesa Ileana – Maica Alexandra, devenise sofer pentru soferul ei, tanarul Ion Varlam, azi incepem sa intram in miez.
Dl. Ion Varlam este revoltat pentru ca, in acest moment, sub acoperire guvernamentala, institutionala, are loc o “rastalmacire a istoriei rezistentei anticomuniste, nu numai a celei din tara cat si a celei din exil”. Fostul detinut politic Ion Varlam atrage atentia cum personaje de teapa lui Andrei Muraru si Marius Oprea de la IICCMER sau a lui Stejarel Olaru, in prezent infiltrat la fostul Departament al Romanilor de Pretutindeni (DRP, acum rebotezat bombastic de MAE (redam doar initialele – DPRRP), duc o politica de tip bolsevic, de falsificare a istoriei reala, ca “instrumente ale cuiva”, din postura “idiotilor utili” ai lui Lenin.
Cat de idioti sunt, nu stim, dar dl. Ion Varlam ne releva si faptul ca Stejarel Olaru, pe langa faptul ca este “o creatura a lui Marius Oprea si categoric un bolsevic”, mai este si… rrom, ceea ce ne face sa ne intrebam ce politica “nationala” a dus PNL instaland doi rromi, dintre care unul urmarit de DNA si anchetat penal – numitul Cristian Troaca zis David – la conducerea destinelor ro(man)ilor de pretutindeni? Daca de Troaca-David ne-a scapat DNA, desi se crampona bine de fotoliul din biroul de la MAE unde nici nu prea calcase, in mod ciudat, cestilalti trei “PNL”-isti, desi partidul in cauza s-a evaporat de la guvernare, se tin inca cu dintii de scaune. PSD nu are nimic de zis? Sau unde-i ordin nu-i tocmeala? Insa cine si de unde vin ordinele, este si intrebarea dlui Ion Varlam.
PS: In episodul urmator veti afla al cui agent este unul dintre cei mai vocal-instrumentali acoperiti din televiziune din ziua de azi, din cea mai sigura sursa posibila: propria lui mama. Dupa care, intram in subiect: Falsificatorii de la IICCMER si CNSAS!
(Va urma)

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Ion Varlam despre ultimii trei PNL-isti care se tin cu dintii de scaune in Guvernul tradator PSD-UDMR: impostorii anticomunismului Andrei Muraru, Marius Oprea si Stejarel Olaru de la IICCMER si DRP zis DPRRP. VIDEO”

  1. adrian says:

    N-am nici o treabă cu politica, dar interviul luat lui Ion Varlam nu m-a convins de nimic.

    Eu îmi pun prolema așa:

    Anii pe care i-a petrecut Marius Oprea prin râpile României dezgropând lupptători anticomuniști fără nici o finanțare de la nimeni, nu înseamnă chiar nimic. Omul și-a dedicat viața unui crez pozitiv.

    Da, sigur, o fi făcut greșeli și poate că face. Dar cine nu?

    Eu ca să-l judec pe omul ăsta, ar trebui să am un background cel puțin la fel ca al lui.

    Dar nu am așa ceva și nu știu cine are.

    Cu atât mai mult Ion Varlam. Faptul că a fost deținut politic, nu înseamnă automat că ce spune este și adevărat. Cu atât mau mult, nu îi dă dreptul să judece persoane care au făcut ceva activ pentru memoria anticomunistă.

  2. VR says:

    1. Daca n-aveti nici o treba cu politica de ce va bagati?

    2. Mai usor cu lipsa lui de finantare… De unde stiti, daca nu stiti nimic? Marius Oprea este ceea ce se numeste un traficant de moaste si de crezuri, primele vanzandu-le la kilogram si cele din urma schimbandu-le ca pe ciorapi.

    3. “Eu ca să-l judec pe omul ăsta, ar trebui să am un background cel puțin la fel ca al lui.” Dar ca sa-l judecati pe Ion Varlam nu credeti ca ar trebui… “cel putin la fel”. Stai mataluta vreo 9 anisori la inchisoare si dupa aceea sa mai vino pe aici sa comentezi.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova