SCANDALUL LARRY WATTS. TVR a fost amendat azi de CNA cu 70.000 de lei pentru cenzurarea emisiunii “Mostenirea Clandestina” de catre Stelian Tanase. Cine va plati amenda, data momentan pentru disparitia “casetei-martor”? UPDATE

Scandalul-Larry-Watts-cenzurat-la-TVR-foto-Cristina-Nichitus-Roncea afis Mostenirea ClandestinaIn cadrul sedintei de azi, 4.03.2014, a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), TVR a fost amendata cu 70.000 de lei, in principal pentru cenzurarea serialului documentar “Mostenirea Clandestina” de catre Stelian Tanase, fost propagandist comunist, in prezent director interimar al televiziunii publice. Reamintim ca transmisia emisiunii realizata de Monica Ghiurco cu istoricul american Larry Watts a fost intrerupta brutal, pe 7 februarie a.c., la orele 14.08, de catre Stelian Tanase, in timp ce era retrasmisa peste Prut, in Republica Moldova. Pentru ca nu exista amenda pentru cenzura (!), cea mai grava forma de atac asupra presei libere, CNA a dat amenda pe Legea audiovizualului pentru neprezentarea “casetei- martor”, facuta disparuta de echipa infractoare din jurul lui Tanase. Cine va plati amenda? Tot noi? Sau faptasul? Comisia de Etica si Arbitraj a TVR ar trebui sa se pronunte! La fel, Comisiile pentru cultură, artă și mass-media din cadrul Parlamentului României, care asigură controlul parlamentar asupra activității TVR.

Voi reveni cu amanunte, inclusiv despre “propaganda comunista” a lui Larry Watts!

Cum a fost la sedinta precedenta a CNA: VIDEO EXCLUSIV. Razboiul clandestin de la TVR s-a mutat la CNA. Audierea realizatoarei TV Monica Ghiurco si prestatia jenanta a echipei lui Stelian Tanase si a avocatilor lui din oficiu. Larry Watts pus la zid in numele “corectitudinii”. Politice?

Vedeti si: Liberalii se spala pe maini de mumia lui Lenin de la TVR. PNL condamna cenzura lui Stelian Tanase

In imagine: Larry Watts, dupa ce a infatisat in pielea goala reteaua agentilor sovietici si actele de pornografie intelectuala ale “elitelelor” din Romania, este pus la zid de catre unul din “mostenitorii clandestini” ai KGB-ului, Stelian Tanase.

Cititi si: Salariul lui Dinescu in TVR: 40.000 Euro pe luna! Atat ii da Tanase tovarasului sau, din banii nostri. BURSA: TVR se imprumuta cu inca 20 milioane de euro

UPDATE, pentru Stelian Tanase si ai lui:

Lucrarea istoricului Larry Watts “Cei dintai vor fi cei din urma” (Editura Rao, 2013), a doua parte a trilogiei expertului in informatii american dedicata Războiului clandestin al blocului sovietic împotriva României a fost prezentata in Revista INSTITUTULUI DE STIINTE POLITICE SI RELATII INTERNATIONALE AL ACADEMIEI ROMANE. Revista de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale Nr. 1/2013 poate fi cumparata prin comanda electronica de la libraria ISPRI, a Institutului Academiei Romane.

Primul volum, Fereste-ma, Doamne, de prieteni. Razboiul clandestin al blocului sovietic cu Romania, a fost recenzat cu laude in Analele Academiei Oamenilor de Stiinte din Romania, PDF Nr. 3 (pag 92 – 94), de catre prof. univ. dr Ioan Scurtu, Academie care, de altfel, l-a primit in randurile sale pe Larry Watts ca Membru de Onoare.

O alta recenzie favorabila a fost realizata de Revista Serviciului Roman de Informatii (SRI), Intelligence, PDF Nr 20, (Pag 118), sub semnatura prof. univ. dr. Tiberiu Tanase. Daca SRI si revista sa oficiala reprezinta in conceptia distinsului director interimar si atat de temporar al TVR vectori ai “propagandei comuniste” si “national-securiste” atunci ar trebui sa-l cam ia de urechi, daca este asa de “tare”, pe George Maior, directorul SRI, care are in subordine ofiteri de informatii cu o medie de varsta de 35 de ani, nu pe Monica Ghiurco.

De asemenea, dr. Larry Watts impreuna cu prof. univ. dr. Ilie Badescu, creatorul Masterului de Studii de Securitate, au sustinut la invitatia celui din urma, o conferinta cu ecouri in mediile academice de pe ambele maluri ale Prutului, gazduita de Institutul de Sociologie al Academiei Romane si transmisa in direct in Republica Moldova (fara cenzura!).

In Romania, cartile istoricului Larry Watts au fost prezentate, printre altii, de: prof. univ. dr. academician Dinu C. Giurescu, prof. univ. dr. academician Florin Constantiniu (VIDEO aici), prof. univ. dr. Cristian Troncota, dr. Cristian Paunescu si dr. academician Mugur Isarescu (la BNR, VIDEO aici), prof. univ. dr. Gheorghe Buzatu (in organizarea Centrului de Istorie si Civilizatie Europeana – Academia Romana, filiala IASIVIDEO aici), prof. univ. dr. Sorin Liviu Damean (la Universitatea din Craiova – VIDEO aici), prof. dr. Ion Varta (la Universitatea din Chisinau – VIDEO aici), prof. univ. dr. Ioan Scurtu (VIDEO aici), prof. univ. dr. Mihai Retegan si, nu in ultimul rand, fostul sef al SIE, dr. Ioan Talpes si actualul sef al SRI, dr. George Maior (VIDEO aici), s.a.

Alte recenzii ale unor “provocatori securisti” pot fi gasite la:

The Slavonic and East European Review,   Vol. 90, No. 1, January 2012, PDF aici, de prof. univ. dr. Dennis Deletant, de la Catedra Ion Ratiu de Romanian Studies, Georgetown University

Revista U.S. Army War College – Strategic Studies Institute, recenzie de Colonel Charles Van Bebber, Ph.D., specialist in Romania, Director al departamentului National Security Policy and Strategy, PDF aici.

Mediterranean Quarterly (2011) 22(3): 115-118; recenzie de prof. univ. dr. Symeon Giannakos, seful Graduate Program in International Relations de la Salve Regina University, Rhode Island.

Alti “securisti-comunisti-nationalisti” romani si straini (dar si internationalisti respectabili, cum ii plac lui S. Tanase) care au participat la “provocarea securista” care l-a silit pe micul propagandist utecist ajuns mare scula pe bascula la TVR sa cenzureze serialul “Mostenirea Clandestina”, aici: Cu lupa pe cartea lui Larry Watts, de la prof. Keith Hitchens si amb. George Maior la Michael Herman, fondator Oxford Intelligence Group, David B. Kanin, Johns Hopkins University, fost CIA Senior Analyst, Kiki Skagen Harris, fost Senior US Diplomat, prof. dr. Ernest H. Latham, US Foreign Services Institute, Jim Dorschner, Special Correspondent IHS Jane’s Information Group, prof. dr. Ingmar Söhrman, Göteborgs Universitet, Sweden, prof. dr. Henry L. Carey, Atlanta State University, Georgia, Neil Barnett, Special Correspondent si pana la Vladimir Tismaneanu si Alina Pavelescu

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “SCANDALUL LARRY WATTS. TVR a fost amendat azi de CNA cu 70.000 de lei pentru cenzurarea emisiunii “Mostenirea Clandestina” de catre Stelian Tanase. Cine va plati amenda, data momentan pentru disparitia “casetei-martor”? UPDATE”

  1. Donkeypapuas says:

    Asta e o veste!

  2. VR says:

    Buna doar pe jumatate…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova