Ziua unui mare patriot: Dan Tanasă, spaima ungurilor extremişti de pretutindeni. Urarea Roncea Ro. VIDEO

Dan Tanasa Contribuabilul TupeistAstazi este ziua de nastere a unui mare patriot, aparator al drepturilor romanilor din teritoriile romanesti ocupate de exponentii UDMR si PCM cu largul concurs al fostelor organe de stat ale Romaniei si comandantul lor de nava in continua deriva. Este vorba de Dan Tanasă, blogger si jurnalist, activist civic si lance-n coasta extremistilor maghiari, un om-institutie, distins anul acesta, de Ziua Unirii Principatelor Romane, de catre Asociația Răsăritul Românesc din Basarabia, cu Diploma de excelență pentru “spiritul civic în semnalarea românofobiei și acțiunilor antiromânești la care se dedau tot mai activ persoane și grupări xenofobe din România și Ungaria”. Dan Tanasa a primit anul trecut din partea Asociatiei Civic Media si Premiul Mile Carpensian 2013 pentru Curaj si Excelenta in Jurnalism – Dan Tanasă, “inamicul public nr. 1″ al extremistilor maghiari de pretutindeni. Despre ce crede Dan Tanasa ca poate fi facut pentru Romania o ofera chiar exemplul sau, al unui “singur cetățean contra unui întreg sistem care lucrează împotriva statului român”. Mai multe puteti afla dintr-un interviu cu el publicat de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania: Interviu cu premiantul – Dan Tanasa.

Urarea Roncea.Ro de ziua lui este un fel de “s-o suit pista pe cal“, ceva mai simplificat, dupa cum puteti vedea mai jos. La Multi Ani, Dan Tanasă! Afla secretul clonarii tale barem intr-un singur exemplar ca sa putem inlocui munca a vreo 100 de bugetari siliti sa-si trimita rapoartele la masina de tocat de frica sa nu fie marginalizati si inlaturati de tradatorii de la varful sistemului. De preferat, desigur, sa fie procreat pe cale naturala. 🙂 Doamne, ajuta!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Ziua unui mare patriot: Dan Tanasă, spaima ungurilor extremişti de pretutindeni. Urarea Roncea Ro. VIDEO”

  1. gabi says:

    Urarea aceea trebuie rostita de vreo doua sute de mii deodata, in fata la Guvern.

  2. Dan Tanasa says:

    Îți mulțumesc frumos pentru gândul bun, Victor!

  3. VR says:

    My pleasure! 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova