Motivarea CNA catre Victor Roncea in cazul cenzurarii documentarului Mostenirea Clandestina cu Larry Watts. DOC

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Motivarea CNA catre Victor Roncea in cazul cenzurarii documentarului Mostenirea Clandestina cu Larry Watts. DOC”

 1. geo says:

  Victor Ponta s-a intalnit astazi, la ora 11.30, cu omul de afaceri George Soros, informatie confirmata pentru HotNews.ro chiar de premier. Zilele acestea, George Soros s-a aflat in Romania. Oficial, scopul vizitei in Romania a fost sustinerea promovarii culturii romilor. Insa intalnirea cu premierul ar fi avut un alt scop: discutarea problemei Rosia Montana.

  •UPDATE Contactat de HotNews.ro, Victor Ponta a negat ca s-ar fi discutat problema Rosia Montana, precizand ca ar fi discutat cu George Soros si cu Damian Draghici programele pentru romi.
  In cursul serii, la intrebarile ziaristilor, Victor Ponta a raspuns, la Palatul Parlamentului: “Nu as fi discutat cu dl Soros despre Rosia Montana. Daca vreti sa discutati de Rosia Montana, trebuie sa vorbiti cu dl ministru Korodi (ministrul Mediului, n.r.) si cred ca stiti raspunsul”.
  Intalnirea nu a fost trecuta pe agenda oficiala a premierului. HotNews.ro a incercat in mai multe randuri sa obtina o confirmare a informatiei din partea Guvernului. In cele din urma, premierul a confirmat ca aceasta intalnire a avut loc astazi.
  Oficial, George Soros, presedintele Fundatiei pentru o Societate Deschisa, a venit in Romania pentru a discuta despre problema romilor. Acesta a vizitat impreuna cu Androulla Vassiliou, Comisar European pentru Educatie, Angela Filote, Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Gabriel Petrea, viceprimarul Sectorului 6, Asociatia Romano ButiQ la sediul din cartierul Giulesti-Sarbi, in spatiul in care se lucreaza la infiintarea primul Muzeu al Culturii Romilor din Romania in Sectorul 6.
  Insa, potrivit unor surse HotNews.ro, in cadrul intalnirii cu premierul, au fost discutate si alte probleme, cea mai importanta fiind cea legata de Rosia Montana.
  Comunicatul fundatiei a venit dupa ce o parte a presei din Romania a sustinut ca fundatia miliardarului s-ar afla in spatele protestelor impotriva demararii proiectului minier de la Rosia Montana.

  Realitatea TV a intrat în posesia unui document care atestă faptul că omul de afaceri George Soros sprijină financiar mişcarea anti-Roşia Montană. Soros a negat în repetate rânduri acest lucru. Mai mult, şi el şi premierul Ponta au infirmat că în cadrul întâlnirii de ieri, s-ar fi discutat vreun moment despre proiectul Roşia Montană.
  Pe prima pagină a actului constitutiv al Fundaţiei Culturale Roşia Montană, una dintre cele mai vocale în protestele faţă de proiectul minier, este specificat faptul că Fundaţia Soros a oferit organizaţiei 60.000 de lei. Aceeaşi informaţie este amintită pe pagina a doua, la Capitolul trei – Patrimoniul Fundaţiei.

  În articolul 5, primul aliniat scrie: “Patrimoniul social al Fundaţiei este alcătuit dintr-un activ patrimonial în cuantum de 60.000 de lei, alcătuit prin FINANŢAREA oferită de Fundaţia Soros.” Chiar şi aşa, reprezentanţii Fundaţiei Culturale Roşia Montană spun că nu au primit nicio finanţare de la magnatul american de origine maghiară.

  Realitatea TV a cerut explicaţii Fundaţiei Soros. Reprezentanţii acesteia au emis un comunicat de presă în care specifică faptul că Fundaţia a acordat sprijin mai multor organizaţii din diferite domenii de activitate, incusiv Fundaţiei Culturale Roşia Montană. Mai exact, scrie în comunicat, SOROS a oferit, Fundaţiei, la puţin timp după înfiinţare, 25.000 de dolari, adică 80.000 de lei.

  http://www.realitatea.net/fundatia-soros-romania-a-acordat-un-grant-fundatiei-culturale-rosia-montana_1398018.html

  Referitor la motivul oficial al intalnirii, sa ne amintim ca la initiativa lui George Soros si lui James Wolfensohn prin Institutul pentru o Societate Deschisa si Banca Mondiala s-a demarat programul deceniului de incluziune sociala a rromilor (2005 – 2015).

  http://www.buletindecarei.ro/2013/08/miliardarul-george-soros-aplica-planul-rromania.html

  http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=34&article=9703

 2. Cristina P. says:

  Stiti cum se va proceda ca sa plateasca suma autorul acestei infamii si nu intreaga societate (respectiv, buzunarul poporului roman atat de-ades furat)? Tot nu inteleg de ce nu s-a putut identifica concret persoana care a dat ordin sa se intrerupa emisiunea…sau nu era rostul acestei audieri? CAci mie imi apare calr ca pe Jobikk nu ii putem interzice ca sunt grup ci doar pe lider iar aici liderul face timpenii si plateste poporul roman? hm…….

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova