Noi relatari despre minuni ale Parintelui Justin Marturisitorul. Pomenirea de 9 luni a Parintelui Justin la Manastirea Petru Voda

Album Cristina 01-47_Layout 1Fiii duhovniceşti ai Cuviosului nostru Părinte Justin sînt aşteptaţi Sîmbătă, 15 Martie, la pomenirea de nouă luni a sfinţiei sale.

Slujba va începe la ora 8 dimineaţa, cu Ceasurile, Acatistul Bunei Vestiri, Sfînta Liturghie şi Parastasul, şi va fi urmată de o agapă pentru toţi cei prezenţi, informeaza portalul oficial al Manastirii Parintelui Justin Parvu – Petru-Voda.Ro.

Portalul inchinat memoriei Parintelui Justin – ParinteleJustinParvu.Ro – , unde se gasesc si imagini din albumul foto “Parintele Justin Marturisitorul”, publica noi relatari privind minuni ale Duhovnicului Neamului.

“Părinţii unui copil l-au adus la părintele Iustin şi i-au spus că fiul lor nu poate scrie, deşi se afla în clasa a patra. Părintele Iustin i-a luat mâna copilului, în care acesta ţinea un creion şi a început să scrie cu ea: A, B, C, iar copilul lăsat apoi a continuat să scrie singur celelalte litere D, E, F… Altădată, un copil care nu vorbea a fost adus la  părintele Iustin. Când a ieşit din chilia acestuia, a început să vorbească.” – Ieromonahul Eftimie Mitra

“Şi să faci şcoala aceea!” – a spus Părintele

Integral la Noi minuni ale Părintelui Justin: O profesoară ridică o şcoală ortodoxă după ce Părintele îi răspunde la gândul nerostit şi un monah al Părintelui, Eftimie Mitra, istoriseşte alte minuni

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Noi relatari despre minuni ale Parintelui Justin Marturisitorul. Pomenirea de 9 luni a Parintelui Justin la Manastirea Petru Voda”

  1. Sorin D. says:

    Se pare ca nu s-au multumit sa il dea jos din functie. Acum vor sa ii staearga orice urma a existentei sale in acea eparhie. Orice amintire a bihorenilor despre calugarul Eftimie aduce aminte de pozitia sa antiecumenista.
    http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2013/12/cine-si-de-ce-vrea-sa-falsifice-istoria.html
    I-au interzis sa slujeasca in Bihor. Asta arata ca episcopul ecumenist Sofronie se teme ca oamenii sa intre in contact, cu acest monah. Probabil vor afla mai multe dedesupturi, inclusiv despre plecarea sa de la Huta. Linkul de mai sus lamureste cateva lucruri.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova