NO’ HAI! Ne cheama Avram Iancu, Craisorul Muntilor! Ne cheama Parintele Justin! Ne cheama Sfintii Romani pentru fratii nostri din teritoriile ocupate: Harghita, Covasna si Mures! Miercuri, 19 Martie, la orele 17.30, in strada pentru Romania! Sa bata clopotele in dunga, contra tradarii de tara!

No Hai - ne cheama Avram Iancu - Solidaritate cu Romanii din Harghita si Covasna - Miercuri 19 Martie 17.30 in Toata TaraNo’ Hai! Ne cheama Avram Iancu, Craisorul Muntilor! Ne cheama Parintele Justin! Ne cheama Sfintii Romani!

Solidaritate pentru romanii din Harghita si Covasna, calcati in picioare de extremistii unguri cu acceptul tuturor guvernarilor tradatoare ale Romaniei! Iesi miercuri, 19 Martie, la orele 17.30, in centrul orasului tau si exprima-ti solidaritatea cu fratii tai romani opresati. Vino in Piata Universitatii, daca esti in Bucuresti, cu tricolorul si o foaie de hartie pe care sa iti scrii mesajul tau catre romanii din teritoriile ocupate si catre cei care tolereaza abuzurile UDMR-PCM-PPMT – Partidul lui Tokes. Fa o poza si posteaz-o pe Facebook, sa vada toata tara!

Vedeti si NO’ HAI! Mitinguri de solidaritate cu romanii din Harghita, Covasna si Mures in toata tara, miercuri, 19 martie, la ora 17.30. VINO SI TU! »

Prea cuviosi Parinti si frati romani din Manastiri si prea cucernici Parinti din Bisericile Tarii: Trageti clopotele in dunga, pentru Romania, miercuri, ziua cand a fost vandut Mantuitorul, la orele 17.30! Asa sa ne ajute Dumnezeu!


Apel la neuitare si solidaritate – Campanie pentru romanii oropsiti de unguri

“Cine uita nu merita!” – Nicolae Iorga

Chemarea Sfintilor Romani

Frati Romani,

Fiti alaturi de fratii nostri din Harghita, Covasna si Mures, romani lipsti de sprijinul autoritatilor publice ale statului. Noi suntem alaturi de ei, intru pastrarea identitati nationale si a credintei stramosesti.

Inima romanului mereu tanara pentru ca se innoieste prin amaraciune. Cu cat simtiti aceasta amaraciune, cu atat gandurile noastre sunt mai aproape de durerile voastre. Suntem in neincetate rugaciuni, in biserici si manastiri, ca sa atragem mila Domnului catre noi toti din Romania Mare.

Arhimandrit Justin

26 iunie 2011 – Duminica Sfintilor Romani

Grupul de Actiune pentru Demnitate Nationala (Forumul Civic al Romanilor din Harghita, Covasna si Mures)

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “NO’ HAI! Ne cheama Avram Iancu, Craisorul Muntilor! Ne cheama Parintele Justin! Ne cheama Sfintii Romani pentru fratii nostri din teritoriile ocupate: Harghita, Covasna si Mures! Miercuri, 19 Martie, la orele 17.30, in strada pentru Romania! Sa bata clopotele in dunga, contra tradarii de tara!”

 1. […] Vedeti si: NO’ HAI! Ne cheama Avram Iancu, Craisorul Muntilor! Ne cheama Parintele Justin! Ne cheama Sfintii … […]

 2. aurel brumă says:

  E foarte simplu și pentru tine care te uiți la aparent naționalistele aberații. Du-te și tu miercuri, la ora 17.30 în buricul târgului cu un însemn de tricolor la rever sau unde poți să-l așezi. Atât. Te declari drept al neamului tău fără alte declarații. E sfertul tău de oră în care te comunici prin tricolor așa cum creștinii se comunică prin cruce sau, mai în vechi, prin sigla peștelui. E greu?

 3. alexandru says:

  Au facut destule!
  Inteleg ca ceea ce fac ei este tot o dovada de patriotism pentru tara lor dar ungurii nu au ce cauta in romania, trebuie sa inteleaga ca ei sunt imigranti!

 4. Toma Robert says:

  O intrebare:
  de ce nu se face un mars catre Sf. Gheorghe. Miercurea Ciuc etc. ?
  Este pamant romanesc, eu acolo vreau sa spunem asta!

 5. oláh sereg says:

  Mai Alexandrule, tu unde te-ai nascut fratiorule? Cine te-a invatat pe tine ca maghiarii sunt imigranti? Ai macar habar ca maghiarii din Transilvania sunt aici de peste 1000 de ani.. Adevarul istoric este ca voi sunteti imigranti si cotropitori pe aceste meleaguri si Europa. Nu mai bine te uiti in buletinul bunicilor tai, sa vezi cine de unde a emigrat? Ce ar fi sa inveti putina istorie pentru ca esti repetent, iar parintele Iustin ar trebui sa scrie despre iubirea fata de semenii nostri dar vad ca incita doar la violenta si ura interetnica! Sunteti niste marlani nationalisti care isi vor primii pedeapsa pe lumea cealalta. Amin

 6. Cristina P. says:

  V-am aratat ca va iubim de cand noi romanii am iesit si am strigat din 1990 ca “vrem licee mixte nu separatiste”, ca vrem sa invatam alaturi de voi, aici la noi acasa! Si in schimb voi l-ati batut pe Mihaila Cofariu si ati si folosit ajutorul fratilor din Budapesta sa manipuleze opinia publica internationala si a aparut ungur batut de romani. La orice mina intinsa ati raspuns cu ura si cu provocare plangadu-va pe la toate usile curtilor europene ca nu aveti drepturi culturale. Cand eu aveam biblioteca inchisa si nu aveam acces la Tg Mures la carti importante care erau cenzurate, in plin comunism voi primeati din Ungaria o gramada de carti si reviste si informatii culturale. Cand eu am cerut ceva in limba romana mi s-a raspuns de catre voi “nem tudom romanul” cu toate ca studiati la scoala asa ceva! Cand eu mi-am fluturat tricolorul voi ati spus ca este o insulta pentru voi dupa ce ati crescut si ati mincat din acest pamant al DACIEI STRABUNE. Iar acum de curand ati aratat cat de drepti si obiectivi puteti fi: la guvernare ati folosit cea mai mare parte din banii tarii pentru bisericile voastre si ati pus o suma derizorie pentru monumentele culturale romanesti. Asa ca mai cumpara niste bun simt de la MACRO (azi si maine in special se da gratis) si taci.

 7. anonim says:

  Mi-ar fi rusine si scarba sa ma declar maghiar daca as fi secui. Se cunoaste politica dura, ba chiar sangeroasa a grofilor maghiari si coroanei ungare fata de secuii din Transilvania. Se pare ca unii nu au demnitate. Se pare ca unii nu au demnitate si se ridica exact impotriva acelora care le-au respectat drepturile intotdeauna.

  RUSINE!

 8. Anonim says:

  @oláh sereg:

  Ungurii nu sint de peste 1000 de ani aici, adica in Transilvania, deoarece pentru unguri ‘aici’ nu este chiar un loc bined efinit, iar secuii sint instalati in Arcul Intracarpatic si de mai putin.

  Cit despre uitatul in buletinul strabunicilor, incercati voi ungurii acest exercitiu si vedeti citi aveti de fapt origine pur ungureasca. Daca actele de indentitate nu sint suficient de elocvente, genetica este.

  Inutil a comenta teoria voastra imigrationista, un fals grosolan si rauvoitor la adresa romanilor, chiar ridicol. Ea nu va releva decit complexul uzurpatorului.

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova