BURSA: BĂSESCU A CONFIRMAT: Tăriceanu, acum numărul 2 în stat, racolat de şeful spionajului maghiar în România. Semnal RONCEA RO

Bursa Roncea Basescu Tariceanu Nastase Rudas Erno Agenti Maghiari AVO AVH KGB FSB SVR GRU

BĂSESCU A CONFIRMAT:
BURSA 19.03.2014

VICTOR RONCEA

Vocea Rusiei nu este o sursă de informaţii.
Vocea Rusiei este o sursă de distracţii.
Însă, înainte de toate, în umbra rolului clar definit încă de la maeştrii “agitprop” (agitaţie şi propagandă), Vocea Rusiei serveşte pentru intoxicare şi dezinformare, prin forma cea mai facilă, de amestecare a unor date reale cu informaţii false.
Rezultatul: adevărul iese murdărit, atunci când nu este pus complet în umbră de strălucirea minciunii.
Vocea Rusiei este, aşadar, o armă. De la briceguţ cam ruginit, cum este cazul pe care îl tratăm azi, la baionetă cu zimţi, cum a fost la alegerile prezidenţiale precedente, când, în lipsa clasicilor moguli, aflaţi puţin “la rece”, a suplinit nevoia de “bau bau” a candidatului Traian Băsescu. Au riscat – deconspirându-şi preferatul pe care îl deserveau – dar au câştigat.
Astăzi Vocea Rusiei scoate de la congelator o afacere uitată sau chiar neştiută de publicul larg: Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu – agent maghiar.
Faptul, real, că personajul cu alura politică ajuns al doilea om în stat a fost surprins de serviciile de informaţii româneşti în siajul rezidentului spionajului maghiar în România ar fi trebuit să fie cap de afiş în presa română. Al doilea om al statului român, suspectat de a fi fost racolat de serviciile statului ungar, şi nimeni nu scrie nimic.
Încă.
Preventiv însă, Moscova, mama agitatului copil eurasiatic, Budapesta, scoate prin Vocea Rusiei şopârla: dacă nu o spune, încă, nimeni, să o spunem noi, primii. Jocul de biliard e perfect.
Dacă va fi vreodată chestionat asupra acestei afaceri, Călin Popescu Tăriceanu nu trebuie să zică decât atât: “Chiar am ajuns să ne luăm după Vocea Rusiei, care atacă mereu ce-i mai bun în România?!…”.
Paradoxal, pentru unii, Vocea Rusiei a preluat rolul jucat pe vremuri de revista România Mare.
VOCEA RUSIEI CÂNTĂ PE LIMBA LUI SOROS

Cititi intreaga afacere la ziarul BURSA

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “BURSA: BĂSESCU A CONFIRMAT: Tăriceanu, acum numărul 2 în stat, racolat de şeful spionajului maghiar în România. Semnal RONCEA RO”

 1. Adrian says:

  Off-topic
  Marsul pentru viata are loc in aceasta sambata
  https://www.marsulpentruviata.ro
  https://www.youtube.com/watch?v=Of3HF7KSY1Q

 2. VR says:

  Multumiri pentru semnalul cu marsul. Dar unde este banner-ul de promovare?

 3. “Istoria” tradarii fabuloasei averi a lui Emanoil Gojdu nu a inceput in vremea mandatului lui CP Tariceanu, deci nu sunt raspunzatori exhaustivi pentru pierderea acesteia.
  SR Stanesu minte atunci cand afirma eforturile depuse de “Ziua” pentru salvarea acestei mosteniti!
  La mijlocul anilor 90 publicatia a primit din partea mea, copiile unor documente, la randul meu primite din partea viceprimarului sect VII al capitalei ungare, ce probau vina factorilor de raspundere din Romania acelor ani, incepand cu Ion Iliescu, primul ministru Adrian Nasatse, ministrul de externe Teodor Melescanu, apoi Adrian Severin -amic la catarama cu persoane din elitele cionista si maoista budapestana, daca imi aduc aminte unul din articolele semnate de Palsu facand chiar anuntul ca in numarul urmator “Ziua” va publica acele documente. Nu au fost publicate niciodata, iar subsemnatul nu m-am gandit sa fac copii pentru uz personal!
  Deci, daca se are in vedere aflarea adevarului sa fie amchetati urmatorii:
  IOn ILIESCU, Adrian NASTASE, Teodor MELESCANU, Adrian SEVERIN, Ioan DONCA -mbasadorul Romaniei la Budapesta in acea perioada, Octavian OLTEANU atasat de presa la Budapesta, Sorin Rosca Stanescu si …Mircea SERBAN.

 4. VR says:

  SRS nu minte. Eforturile le-am depus chiar noi – subsemnatul si departamentul meu impreuna cu toata redactia – si afirmatia are in vedere campania contra votului din Senat cand s-a salvat cu un singur vot, datorita noua, atribuirea gratuita a intregii averi Gojdu Ungariei prin asa numita Fundatie Romano-Ungara (de fapt Ungaro-Romana) Gojdu. Ce ai facut in anii ’90 e cu totul altceva. Trebuia sa-ti duci treaba pana la capat. Situatia treneaza de peste o jumatate de secol. Din partea mea, oricum, sa fie judecati si impuscati – ca doar n-o sa plateasca natia cazarea lor pana la sfarsitul vietii – toti cei vinovati de tradare nationala.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova