Sorin Rosca Stanescu: “L-am dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu pentru hotia Gojdu!” Monica Ghirco si Victor Roncea despre Mostenirea clandestina si tradarea Romaniei la Forumul Transilvania Furata. VIDEO

Transilvania Furata - Conf Parl 5.04.2014 - Prof Sabau - Sorin Rosca Stanescu - Marcel Barbatei - Ziaristi OnlineLa Forumul Transilvania Furata, Sorin Rosca Stanescu a povestit in premiera cum l-a dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu cand acesta a incercat sa-l convinga sa stopeze eforturile redactiei ZIUA de apararea Mostenirii Gojdu. Ziarul ZIUA se afla intr-o campanie civica impotriva Ordonantei tradatoare anti-Gojdu prin care intreaga mostenire a marelui mecena, estimata la circa 7 miliarde de euro, era facuta cadou Ungariei. Demersurile ZIUA – care constau practic in constientizarea opiniei piblice si, mai ales, a parlamentarilor care urmau sa voteze actul de tradare nationala semnat de Ungureanu si Tariceanu – au dus la blocarea Ordonantei in Parlament, la diferenta de doar un singur vot. Votul lui Gojdu. VIDEO mai jos.

INFO: Forumul “Transilvania Furată”: Noua legislaţie trebuie sa anuleze retrocedările de teren de până acum din România şi să grăbeasca redobândirea Moştenirii Gojdu

Cititi si: Justiţia din butoane în România în cazul MRU? Judecătoarea Rîşnoveanu Gabriela şi procurorul Voicu Cezar Sorin împotriva Curţii Constituţionale, a Legii partidelor şi Autorităţii Electorale Permanente. CONTESTATIA in cazul partidului Forta Civica, inscris ilegal la europarlamentare

La Forumul Transilvania Furata, jurnalistii Monica Ghiurco si VIctor Roncea au vorbit despre tradarea intereselor publicului, in TVR, prin cenzurarea documentarului Mostenirea Clandestina, respectiv de cum au fost recompensati cei care au tradat interesele nationale pe linie maghiara: Ungureanu, Melescanu, Tariceanu. Video mai jos.

Vedeti si: Comisa de Etica a TVR condamna abuzurile incalificabile ale lui Stelian Tanase: cenzurarea documentarului “Mostenirea clandestina” si denigrarea publica a istoricului Larry Watts si realizatoarei Monica Ghiurco »

Transilvania Furata - Conf Parl - 5.04.2014 -Societatea Civila si Jurnalista Monica Ghiurco
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Sorin Rosca Stanescu: “L-am dat afara din casa pe Mihai Razvan Ungureanu pentru hotia Gojdu!” Monica Ghirco si Victor Roncea despre Mostenirea clandestina si tradarea Romaniei la Forumul Transilvania Furata. VIDEO”

  1. luiza says:

    Pe cel care ar trebui sa-l tinem aproape,tocmai pe el il dam afara.Tipic politicienilor din Romania.Noi avem nevoie de Dmn MRU.Este tanar,are potential si numai el impreuna cu FC,vor repara ce altii au stricat!

  2. Costin says:

    Draga “luiza”…

    Doar pentru ca un cetatean “este tanar si are potential” nu inseamna ca avem nevoie de el. Mai ales in conditiile in care a avut posibilitatea sa faca ceva pentru Romania si pentru natiunea asta si tot ce a reusit a fost sa isi bata joc, sa se puna la dispozitia dusmanilor Romaniei si, probabil, sa incaseze recompensele ilegale ale tradarii sale.
    Hai, fugi si planteaza un copac!

  3. Costin says:

    Si ca sa intelegi despre ce vorbim aici, ia de te lamureste cine a fost Domnia Sa Emanoil Gojdu si de ce spun ca cetateanul ala de care ai tu nevoie a tradat Romania si poporul sau:
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Emanoil_Gojdu

  4. VR says:

    Stati linistit! E brigada de postaci. Au bagat pana acum vreo duzina de comentarii sub alt nume dar… acelasi IP. Degeaba a fost la SIE. Cum spuneam intr-un editorial, acum vreo sapte ani: Cooperativa de papagali – https://www.civicmedia.ro/numirea-lui-ungureanu-un-papagal-la-sefia-serviciului-de-informatii-externe/

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova