Tristetea alergatorului de cursa scurta, Cristian Diaconescu, iepurasul facut cadou de Traian Basescu Elenei Udrea. Vrajitoarea vrea sa dea mere la tot cartieru’

Cristian Diaconescu - Udrea - PMP - Basescu

“O fotografie face cat o mie de cuvinte”… Ce sa mai adaugi? Poate doar ca numai un cretin putea sa aleaga drept simbolul “Miscarii Prezidentiale” un mar cand un alt cretin a tot vehiculat povestea cu “Alba ca Zapada”, “salvatoarea neamului”. Pai cine merge cu cosul de mere otravite? Buhuhu… Vrajitoarea, nu?, care se crede, vezi Doamne, nu numai cea mai frumoasa din tara dar si cea mai “dasteapta”. Dar, ironia sortii: li s-a potrivit! Ce te faci insa ca, dintr-o gluma, acum vrajitoarea vrea sa dea mere la tot cartieru ‘ (cine stie, cunoaste 🙂 ).

De unde a fost furat marul PMPSi Cristi, ce-si zicea el, oare, saracul, asa, dus pe ganduri? “Un fleac, si-asa mi-a ciuruit Basescu cariera, acum ce mai conteaza ca trebuie sa pozez ca candidatul “dreptei” pentru ca nebunul si-a dat seama ca vrajitoarea n-are nici o sansa nici daca trage cu tunu’…”.

Apropo, de unde credeti ca vine marul? Pai tot de unde a aterizat in Romania si frunza de 600.000 de euro. Ieftineaua rau – Shutterstock – , dupa cum arata Radu Florian Mihai intr-o comentariu pe Facebook, la Afisul PMP postat de cunoscutul jurnalist Dan Alexe. Asa ceva… Hai sa vedem, de la aceeasi postare, si ce zice “vocea poporului” despre “miscarea populara”:

Partidul Miscarea Po pulara  Udrea Basescu si Cooperativa de ProductieDan Alexe Iată că a ajuns si la noi moda aceea cu “Men’s High Heels Race”/ “Cursa bărbaților cu tocuri”… Cică se pot produce accidente serioase.

Doru Roman Ăştia iar ridică România? N-au mai ridicat-o vreo opt ani doar ca să-i dea drumul de la ultimul etaj, de ne-au terminat de tot?

Stephane Karo Da! Un pas moderne si progresist! Unul pentru toti si toti pentru tocuri.

Victor Roncea Interesant ca din afis lipseste chiar presedintele PMP…

Lucian Sarbu Și ce se vede pe fundal, stema fostei RSR? Cred ei că mai păcălesc pe cineva?

Negrei Cristian combină și macara pe fundal. mie-mi aduce a seceră și ciocan.

Valentin Simionov zici ca-i o reclama la serialul “politicieni disperati”.

Acesta a fost doar un intro. Din acest moment incep sa comentez si eu europarlamentarele.

Foto sus: Politica Ta: Cine va fi candidatul dreptei? Un român imparțial

Vedeti si: “Actiunea Picasso 5 – Musca euro-parlamentara”

FOTO Protest DUR şi PE FAŢĂ împotriva clasei politice. Sunteţi de acord cu mesajul?

Euro Musca Udrea PMP

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Tristetea alergatorului de cursa scurta, Cristian Diaconescu, iepurasul facut cadou de Traian Basescu Elenei Udrea. Vrajitoarea vrea sa dea mere la tot cartieru’”

  1. Linda Vanghelina says:

    o parte dintre ei s-au miscat bine de cand se stiu, incotrova de unde pica banu’ – galiganu, sportivi, voala. Dar mai cu folos si-au miscat gura la urechea Scufitei Rosii, si ce mai urechi mari avea Scufita, vaai! Valeleu!

  2. VR says:

    Cine, Bunicuta de la Moscova? 🙂

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova