Euro-mustele si un scuipat zglobiu pe fata alesilor lui Basescu, Udrea si Ungureanu

Politica din Romania Alegeri 2014 EuroparlamentareSambata aceasta, la Constanta, un tip, Adrian Zglobiu (!), s-a gandit sa-i incheie cariera lui Traian Basescu de presedinte al Romaniei cu un scuipat. Zis si facut. Sigur, nu-i frumos. Dar asa se scrie istoria: cu bune si cu rele. Iar scuipatul asta va ramane consemnat intr-o pagina, destul de nebuloasa, din istoria Romaniei. Acum, daca e sa interpretam gestul in spiritul evangheliei de azi, din Duminica Orbului – cand Mantuitorul unge cu scuipat si tina ochii orbului -, poate tipul asta, Zglobiu, cine stie?, a vrut de fapt sa-l ajute pe Basescu sa vada mai bine… ce va urma.

Conform previziunilor lui Mihai Tociu si la aceste alegeri au iesit tot… “euro-mustele”, dintre care cea mai mare purtatoare de “euro-muste” este si cea cu cele mai numeroase si imense bannere electorale, plesti hidoase dar care, fara indoiala, l-au facut invidios si pe Ceausescu.

Independentul Iulian Capsali, candidatul familiei traditionale, a fost surclasat de independentul Mircea Diaconu, care a beneficiat de reclama majora asigurata de Antena 3 si care, spun unii, este crescut ca posibil iepuras pentru prezidentiale. Aste e. Asa a vrut Dumnezeu. Iulian Capsali are acum posibilitatea sa-si numere voturile si sa vada ce poate sa faca cu ele, de-acum incolo.

Intorsi la euro-mustele care au invadat instantaneu (si) ecranele tv, ne amuzam cu B1, postul parasutistelor clandestine, care titreaza, la cele 41-42 de procente ale “mumei mustelor”, USD: “PSD, doar 2 milioane de voturi”. Desigur, PMP-ul reprezentant in trup si suflet de Elena Udrea, miscarea pentru care presedintele Traian Basescu si-a pierdut si vocea in aceasta campanie electorala, a avut un “rezultatul foarte promitator”: 6-7 procente. Adica “doar” vreo… 300.000 de voturi.

Acesta a ajuns sa fie electoratul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si al alesei sale, Elena Udrea: 300.000 de cetateni, intre care se numara si basarabenii pacaliti sa voteze un antiroman ca Cristian Preda, cocotat in varf de lista dupa ce l-a injurat pe Eminescu in paginile “Dilemei” lui Andrei Plesu. Teodor Baconschi, alt baiat rasat facut diplomat de Andrei Plesu si Traian Basescu, aflat, si el, undeva, pe lista PMP, in spatele lui Preda, a esuat lamentabil, din nou, “doar” pentru a treia sau a patra oara. Un alt ales, cu “staif”, Mihai Razvan Ungureanu, pe care Traian Basescu l-a numit, la recomandarea lui Andrei Plesu si a sponsorilor lui, ministru de Externe, sef al SIE si prim-ministru si pe care l-a propus in cateva randuri ca “prezidentiabil”, a fost… neantizat la aceste alegeri. Pur si simplu, a disparut ca unguentul la soare, de manuta cu clona lui mai mica si mai tembela, Mihaita “Horia” Neamtu. Dar sa nu va mirati daca maine apar din nou, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, emitand isteric, pe voci pitagaiate, noi pretentii grandomane de “lideri ai dreptei”… Cum era sloganul electoral al “Noii Republici”: “Ne gasesti la 9”!? 🙂

Scuipatul zglobiu de la Constanta a fost ca apa de trandafir pe langa ce a primit azi, intre ochi, sistemul guvernat de Traian Basescu cu alesii lui Andrei Plesu. Cine seamana vant culege furtuna. Si invers.

2007: Esecul cooperativei antiromanesti – Cioro-ungurenii

2008: Basescu si PDL vor pierde pe mana intelectualilor rosii

2012: Sfarsitul erei Basescu. Cine l-a ingropat, ce il poate invia

Personal, sunt profund intristat ca un presedinte al Romaniei iese astfel din istorie:

Traian Basescu scuipat de Adrian Zglobiu la Constanta 24 Mai 2014

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova