Adrian Zglobiu, internat cu forta la Spitalul de psihiatrie, pentru un scuipat? Basescu, mai rau ca Iliescu si Ceausescu. Daca e om, presedintele ar trebui sa renunte la plangerea penala. UPDATE

Traian Basescu scuipat de Adrian Zglobiu la Constanta 24 Mai 2014In 1968, “Vasile Paraschiv a anunţat în cadrul adunării generale a BOB că doreşte să se retragă din PCR, al cărui membru era din 1946. A refuzat să revină asupra deciziei, aşa că în 1969 a fost arestat pentru prima dată şi internat cu forţa la Spitalul de psihiatrie de la Urlaţi” ne aminteste Adevarul. In 2008, la Palatul Cotroceni, pe cand Traian Basescu se pregatea sa-l decoreze, Vasile Paraschiv i-a trantit in fata ca refuza sa primeasca ceva „de la un comunist la fel ca toţi ceilalţi care ne-au condus ţara de la Revoluţie“.

Pe 15 august 1992, Ion Iliescu este intampinat de Ziua Marinei la Constanta, de catre un confrate ziarist,  Paul Parvu, cu “Iliescu pentru noi, este Ceausescu doi”. Iliescu isi face loc printre ziaristi si il ia de gat pe colegul nostru apelandu-l candid cu „De ce strigi, băi, ca animalu’?”. Cu toate acestea, nu-i face plangere penala pentru “ultraj”. Mai recent, la 18 ani de la evenimentele din decembrie 1989, Nica Leon i-a strigat lui Iliescu, la o reuniune la Parlament, “Esti un vierme, esti un criminal!”, adaugand si “mai, animalule!”. Nici acestuia afront nu i-a replicat Iliescu pe vreo cale legala, desi, evident, avea aceasta posibilitate. La 19 ani de la evenimente, un batran, fost detinut politic, a aruncat cu oua clocite in Iliescu. Nici acestuia nu i-a facut plangere penala. El a fost audiat de politie si a plecat acasa bine mersi alegandu-se cu o amenda. Eu insumi l-am asteptat la iesirea de la Sectia 1 si i-am oferit drept recompensa premiul meu de la Clubul Roman de Presa. Din cate stiu, nici Emil Constantinescu nu i-a facut plangere penala celebrului protestar Faur Isaia, care l-a improscat cu cerneala. Iata insa cum din ce in ce mai incrancenatul Basescu a ajuns mai rau ca Iliescu dar si ca… Ceausescu!

Pe 24 mai 2014, la 24 de ani de la “revolutia care a inlaturat dictatura”, un tanar oarecare din Constanta, nu mai are timp sa strige nimic contra actualului presedinte, Traian Basescu, si ii tranteste un scuipat in fata. Asa cum au facut, insa mult mai elegant, prin exercitarea dreptului la vot,  7.403.836 de romani (+/-) de la Referendum sau procentul ingrozitor, pentru el si toata clasa politica, de la alegerile Europalamentare. Dupa ce Traian Basescu ii face plangere penala tanarului Adrian Zglobiu, procurorul de caz, un anume Teodor Nitu, comanda o “expertiza complexa” demna de regimul comunist condamnat din varful buzelor de acelasi jenant presedinte al Romaniei, ajuns la epocalul coeficent de incredere la nivelul national de… 6%: internarea cu forta la Spitalul de psihiatrie. Nu era suficient un test psihologic, care ar trebui, dupa parerea mea, sa fie obligatoriu si pentru toate persoanele cu functie in stat? Zglobiu a fost incunostiintat ca este obligat sa se prezinte pana vineri la Spitalul de psihiatrie, pentru o internare de o saptamana sau chiar o luna (!). Expertizele sunt, cum ziceam, “complexe”, si de aceea pot dura chiar si “cateva saptamani”, explica Procuratura (?!). Un abuz ordinar! Dupa ce ieri a aparut la Antena 3, astazi “organele” au venit sa-l ridice cu forta – intrand fraudulos pe proprietatea lui Zglobiu, fara mandat (!) -, ceea ce a declansat o tentativa de sinucidere a lui Adrian Zglobiu. Suntem in democratie?

Bravo Traian Basescu! Ai ajuns mai rau ca Iliescu si Ceausescu! Daca esti om, renunta la plangerea penala si lasa-l in plata Domnului pe tanarul nefericit!

Vedeti si articolele de la Lumea Justitiei:

FLEGMA A ORBIT PARCHETUL – Anchetatorii sunt incapabili sa incadreze scuipatul lui Zglobiu. Faptuitorul a fost retinut pentru lovire si pentru tulburarea ordinii si linistii publice, infractiuni ce nu au nimic in comun. (Documente)

IL VOR LA BALAMUC CU ORICE PRET – Iata cum l-a constrans procurorul Teodor Nita de la PT Constanta pe Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, sa semneze internare la psihiatrie: “In caz ca nu-si da acordul, va fi sesizat judecatorul cu propunere de internare nevoluntara pentru maximum 30 de zile”

DETERMINARE LA SINUCIDERE – Terorizat de procurorul Teodor Nita de la PT Constanta, Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, a incercat sa-si puna capat zilelor

UPDATE: Sora lui Adrian Zglobiu a fost voluntar in campaniile prezidentiale ale lui Traian Basescu!

Sora lui Adrian Zglobiu fosta voluntar in campania lui Traian Basescu

 

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Adrian Zglobiu, internat cu forta la Spitalul de psihiatrie, pentru un scuipat? Basescu, mai rau ca Iliescu si Ceausescu. Daca e om, presedintele ar trebui sa renunte la plangerea penala. UPDATE”

  1. Buna ziua!

    Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra de 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

    Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : [email protected] un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

    Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

    Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :[email protected]

    Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

    https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

    La acest proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

    Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:[email protected], odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

  2. MISCAREA POPULARA ANTIBASISTA says:

    ÎNSPĂIMÂNTAT DE FOCARELE CE PPOT GENERA EXPLOZIA FURIEI POPULARE TIRANUL BĂSESCU, CA ŞI DICTATORUL CEAUŞESCU, A DAT ORDIN CA ABSOLUT TOŢI OPOZANŢII SĂI POLITICI SĂ FIE INTERNAŢI ÎN SPITALE DE PSIHIATRIE.
    JOS TIRANUL BĂSESCU!

  3. VR says:

    E… nici chiar asa. Dar in ritmul asta…

  4. MISCAREA POPULARA ANTIBASISTA says:

    Ginerele lui Bercea săltat din casa lui Mircea Băsescu!
    Deci rămâne cum am stabilit:

    ÎNSPĂIMÂNTAT DE FOCARELE CE POT GENERA EXPLOZIA FURIEI POPULARE TIRANUL BĂSESCU, CA ŞI DICTATORUL CEAUŞESCU, A DAT ORDIN CA ABSOLUT TOŢI OPOZANŢII SĂI POLITICI SĂ FIE INTERNAŢI ÎN SPITALE DE PSIHIATRIE.
    JOS TIRANUL BĂSESCU!

    🙂 🙂 🙂

  5. red says:

    e taran flotant, prima generatie din familia lui, marcat de multe complexe si in consecinta razbunator. nu va renunta la nimic! asa au fost toti taranii care au ajuns in bucuresti incepind cu anii 50-60. de fapt ii vazi acum la tv atit pe ei cit si odraslele.
    ajutati-l pe acest baiat care n-a facut nimic! nu cred ca nu se poate.

  6. Zglobiu Adrian says:

    Acum vor sa ma declare nebun si au facut tot posibilul sa induca o stare de anxietate inainte si in timpul testelor pentru ca Basescu nu vrea sa aibe un protest cu demnitate pentru ca el nu agreeeaza nici o forma de protest, el vrea sa calce orice protestatar in picioare. Pana acum aveam votul ca mijloc de protest si l-au luat si pe asta cu referendumul din 2012, astazi cu un scuipat se ajunge la balamuc, maine cu o scandare la puscarie si poimaine pentru un comentariu vom ajunge in fata plutonului de executie.
    Lasand vorbaria la o parte, Basescu a reusit sa-mi fure demnitatea prin tot ce am trecut pentru ca nu e ,,democrat”. E Basescu.

  7. VR says:

    Stimate Domnule Zglobiu, care este situatia Dvs acum? Va rugam sa reveniti cu un comentariu mai amplu. Numai bine!

  8. Zglobiu Adrian says:

    Intr-o societate normala as fi fost amendat si cineva mi-ar fi oferit un loc de munca si asta daca daca aveam un presedinte ,,crestin” si o dreapta ,,normala” si in schimb toate testele la psihiatrie si mai ales examenul cu o comisie din sase doctori incepeau cu calificativul ,,iti imaginezi”, ,,inventezi” si cu o mare batjocura si bancuri proaste legate de… hai ca ma simt mai mult decat jenat sa spun asta… aia cu virginitatea. Sa nu razi ca nu e de ras. Verdict de dinainte dat si linsaj in fata presei. Asta e tot. Altceva ce as mai putea spune in momentul in care un somer se confrunta singur cu un presedinte si o colectie de servicii secrete? Plus ,,justitia ” din Romania.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova