M-am intors de la Sfantul Munte Athos! FOTO/VIDEO

Victor Roncea - Autoportret la Sf. Munte AthosM-am intors dupa un binecuvantat pelerinaj de Rusalii la Sfantul Munte Athos. Pentru prima oara am luat parte – cum am putut, si eu – la o slujba athonita de 9 (noua) ore: de la 22 la 7 dimineata. Slava Domnului!

Revenit in lumea grotescului, am reusit sa ajung la zi cu toate penibilitatile politice posibile, ca de obicei, de la Politica ta, unde am aflat cam tot ce era de aflat despre Blatul Ponta-Basescu (sau invers?), saracul Cristian Diaconescu, ajuns unde am prevazut (ca calu’ lui Basescu in varful dealului), tovarasa Elena Ceusudrea, jenantii verginali Preda si Baconschi si “nici noi nu mai stim cati suntem” Predoiu si Geoana, cateva adevaruri rostite printre dinti de Ponta despre Adrian Sarbu (dar nimic la zi despre clovnul Klausica). Un spectacol de circ, cu pitici, femei cu barba si acrobati de mana a paispea. Atat au putut produce serviciile “romanesti” in 25 de ani?

Voi reveni 🙂

Victor Roncea - Athos

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “M-am intors de la Sfantul Munte Athos! FOTO/VIDEO”

  1. Muad'dib says:

    Să fie ‘ntr’ un ceas bun (atât pelerinajul cât și revenirea)! 🙂

  2. VR says:

    Multumesc! Doamne ajuta!

  3. Adrian says:

    Intr-o societate normala as fi fost amendat si cineva mi-ar fi oferit un loc de munca si asta daca daca aveam un presedinte ,,crestin” si o dreapta ,,normala” si in schimb toate testele la psihiatrie si mai ales examenul cu o comisie din sase doctori incepeau cu calificativul ,,iti imaginezi”, ,,inventezi” si cu o mare batjocura si bancuri proaste legate de… hai ca ma simt mai mult decat jenat sa spun asta… aia cu virginitatea. Sa nu razi ca nu e de ras. Verdict de dinainte dat si linsaj in fata presei. Asta e tot. Altceva ce as mai putea spune in momentul in care un somer se confrunta singur cu un presedinte si o colectie de servicii secrete? Plus ,,justitia ” din Romania.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova