A început Războiul celor doua Elene. Elena Băsescu se ridică la luptă contra Elenei Udrea. După ce şi-a umplut curtea lui şi a României de cai şi măgari troieni, Traian Băsescu trebuie sa aleagă: Victorie à la Priam sau à la Pirus?

Elena-Basescu-dezbatere-PPE-3-foto-Cristina-Nichitus-RonceaAproape 10 ani i-au trebuit lui Traian Băsescu ca să-şi dea seama – şi să şi recunoască – că Monica Macovei şi Mihai Răzvan Ungureanu – pe care chiar el i-a ridicat până unde nu ar fi ajuns nici cu prăjina lui Soros şi trambulina lui Rich – sunt nişte profitori fără de caracter. Nu a făcut acelaşi lucru, încă, şi cu Cristian Preda, profesoraşul utecist, care, acum, că s-a văzut cu sacii în căruţă, respectiv o pensie de 4000 de euro pe lună şi pe viaţă de la Parlamentul European, şi-a permis cu nesimţirea-i caracteristică să o felicite pe Monica Moscovei că candidează la Preşedinţie, trecându-l cu vedere pe propriul candidat, al PMP, Cristian Diaconescu, şi în pofida remarcilor dure ale preşedintelui României, totodată preşedinte de onoare al PMP, faţă de candidatura Macoveei.

Iată însă că fiica mai mică a preşedintelui, Elena Băsescu, repară onoarea familiei, a celei politice, şi se ridică la luptă dreaptă, demnă de războiul Troiei, contra unei persoane care i-a mâncat ultimii 10 ani de viaţă ai tatălui ei: Elena Udrea. Bravo, Elena Băsescu! Demult aşteptam acest moment, pe care l-am previzionat, la fel ca şi cazurile mai sus menţionate.

Motivul oficial, spus cu subiect si predicat pe Facebook, este legat de faptul că Elena Udrea – devenită peste noapte şefa PMP, după scena cu perdeluţa trasă PDL -, a interzis strângerea de semnaturi pentru acelaşi propriu candidat prezidenţial ignorat de Cristian Preda, până în prezent adunându-se doar 7000 (!) din cele 300.000 anunţate. Semnalul de revoltă a fost dat de Elena Băsescu încă de zilele trecute, când a comentat demisia unui membru al PMP, cu un apropo direct către ţintă: “din păcate pentru cei care conduc Partidul Miscarea Populara”… Clar, e momentul să fie ruptă pisica-n două!

Ce va face însă bunicuţul cu girofar? Iata, a ajuns la momentul-cheie al carierei sale, dacă pot spune aşa, ţinând cont că nu a reuşit de-a lungul acesteia să desparta prea clar viaţa personală de cea politică. Către cine se va îndrepta: către Elena sau către Elena? Va alege o victorie, între ghilimele, à la Priam sau una à la Pirus ( a nu se confunda cu Priapus)?…

Pentru mine însă, mai apare o speranţă, la capătul tunelului, vorba cuiva: dacă Băsescu se leapădă de Udrea, e clar că urmează la rând şi fufa ‘telectuală Patapievici si poate chiar şi bătrâna cocotă ‘olitoloagă Tismăneanu ! Dar, vorba altcuiva: şi la ce ne-o (mai) folosi?

Elena Basescu versus Elena Udrea - Facebook - PMP - Cristian Diaconescu

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “A început Războiul celor doua Elene. Elena Băsescu se ridică la luptă contra Elenei Udrea. După ce şi-a umplut curtea lui şi a României de cai şi măgari troieni, Traian Băsescu trebuie sa aleagă: Victorie à la Priam sau à la Pirus?”

 1. Donkeypapuas says:

  Mai degrabă zeului Priap.

  PS: bine că aţi rezolvat problemele siteului. Numai că au apărut între timp probleme pe ZiariştiOnLine.

 2. Ştii tu cine says:

  Iată însă că fiica mai mică a preşedintelui, Elena Băsescu, repară onoarea familiei, a celei politice, şi se ridică la luptă dreaptă, demnă de războiul Troiei, contra unei persoane care i-a mâncat ultimii 10 ani de viaţă ai tatălui ei: Elena Udrea.
  ____________

  Hahaha, Victore acest scandal are un substrat financiar şi detonatorul a fost Secară! Homălăul care de curând a plecat din PMP.
  DACĂ TRĂDĂTORUL ĂSTA DE BĂSESCU O TRĂDEAZĂ ŞI PE DOAMNA LENUŢA, ATUNCI BUCLA SE ÎNCHIDE DESCHIZÂNDU-SE CULOAR PENTRU MONICA MACOVEI!
  (atenţie la acest aspect!)

  Nu cred însă că acest boşorog impotent laş şi fără de onoare va avea curaj să o trădeze pe doamna Lenuţa! ….. că vorba aia, dacă-şi pune Leana poalele-n cap, bine nu-i va fi.

  Oricum, nu contează cine vor fi candidaţii acestei aşa zise Drepte.
  DIN PĂCATE, VOR FI SPULBERAŢI DE CANDIDATUL STRÂNGII!

  PS Despre mica trădătoare Elena Băsescu, îţi aduc aminte că şi tu ai fost unul dintre cei trădaţi de ea! …… deci hai să fim serioşi cu Elena Băsescu.
  CINE ESTE ELENA BĂSESCU?
  UN MEMBRU DE PARTID ŞI NIMIC MAI MULT!
  🙂 🙂 🙂

 3. Ştii tu cine says:

  Dacă madam Băsescu are ceva de comentat n-are decât să mă caute, ca să-i bat eu obrazul ăla de toval!
  Are casa, are masina, are barbat, are avere, are tată moşier şi socru băiat deştept, are un copil şi mai vine unul, deci s-o lase mai moale cu politica!

 4. VR says:

  Eronat! Eu n-am fost tradat de Bobita!
  Ar fi rasul curcilor ca PMP sa o ia pe Macacvei in brate!
  PS: Chiar seamana cu o maimuta macac. 🙂

 5. VR says:

  Eu zic ca merita felicitata!

 6. Donkeypapuas says:

  Vă înşelaţi când spuneţi că Nuţi spaima puţii i-a mâncat 10 ani din viaţă lui Băsescu. Ea altceva i-a mâncat. Vorba lui Florin Piersic: “giugiulea bârzoiu”.

 7. VR says:

  Din pacate, nu avem dovezi pentru a putea face astfel de afirmatii…

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova