La 25 de ani de la căderea comunismului, Regele Mihai a invitat doi mari antiromâni şi foşti comunişti sălbatici la un dineu omagial: Leonid Kucima şi Piotr Kirilovici Lucinski alias Petru Lucinschi

Regina-Mamă-Regele-Mihai-I-si generalul sovietic Ivan-Zaharovici-Susaikov

Doi mari duşmani ai României si prigonitori ai românilor din Basarabia şi nordul Bucovinei, Leonid Kucima şi Petru Lucinschi, au fost invitaţi pe 20 noiembrie la un dineu de gala dat de “Casa Regală” pentru marcarea împlinirii a 25 de ani de la căderea comunismului. Pe lângă politica şi acţiunile lor pline de ură faţă de români şi România, Kucima, cunoscut şi pentru afacerea Canalului Bâstroe, a fost anchetat de investigatori americani pentru crimă, după decapitarea jurnalistului independent Georgy Gongadze, fiind până la urmă şi chemat în instanţă, iar la capitolul “anticomunism”, pe Piotr Kirilovici Lucinsky anul 1991 l-a găsit în funcţia de prim-secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist din RSS Moldovenească, după 20 de ani de servilism al sovietelor de pe “cele mai înalte culmi“. O gafa care pătează obrazul României – atâta timp cât “Casa Regală” se autointitulează a României – şi spurcă memoria tuturor românilor opresaţi din teritoriile româneşti ocupate de sovietici şi urmaşii lor. Cine-şi bate joc de Regele Mihai? Chiar el sau altcineva?

Kucima si Lucinschi 1997 Photo MdFoto cu Kucima si Lucinschi la Chisinau in 1997: Photo.md

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “La 25 de ani de la căderea comunismului, Regele Mihai a invitat doi mari antiromâni şi foşti comunişti sălbatici la un dineu omagial: Leonid Kucima şi Piotr Kirilovici Lucinski alias Petru Lucinschi”

  1. Iuliu says:

    Eu cred ca daca Dumnezeu vroia ca noi sa mai avem monarhie ii dadea regelui un baiat…asadar…mi s-a parut josnic cum omul a fost folosit si de Iliescu…in schimbul averii regele a contribuit la capitalul de imagine al unui sobolan. Pfff…ti si scarba…

  2. giri says:

    Daca aveam ceva simpatie pentru rege, nu stiam cum sa ma pronunt ca l-a lasat pe Antonescu pe mana bolsevicilor, acum am concluzionat: TRADATOR!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova