Sfinţii 40 de mucenici i-au făcut praf pe cei 40 de pigmei ai lui Aliba Mungiu şi pe cei 10 negri mititei ai Mandelei Macovei. Înscrierile la Ora de Religie continuă! Peste 90.5%!

P Arsenie Boca Sfintii 40 de mucenici“Unul dintre motivele pentru care MECS a stabilit data de 6 martie 2015 ca termen-limită pentru colectarea opţiunilor de a studia disciplina religie, este şi faptul că pe 9 martie se împlinesc cele 45 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curţii Constituţionale, dată începând de la care prevederea declarată neconstituţională îşi încetează efectele juridice”, ne-a informat Ministerul Educaţiei vineri. Adică chiar de ziua Sfinţilor 40 de mucenici. În sine însă, decizia Curţii Constituţionale constituie nu numai o aberaţie dar, culmea, o ilegalitate! Pentru că, aşa cum a transmis, tardiv, din păcate, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ – fără ca BOR şi MEN să reacţioneze pozitiv – Legea Educației Naționale prevede că “orice modificare intră în vigoare la începutul anului școlar, respectiv universitar următor celui în care a fost adoptată prin lege”.

Dincolo de toate acestea, după cum se ştie, au fost înregistrate 2.123.685 de cereri de participare la ora de religie până vineri, 6 martie, ora 18:00, adică 90% din totalul elevilor. UPDATE: 2.143.020 de cereri, ceea ce reprezintă 90,55%. Dar Ministerul acceptă înregistrarea altor cereri şi astăzi:”În măsura în care elevii majori sau părinţii/reprezentanţi legali ai elevilor minori doresc să opteze pentru participarea la ora de religie după data de 6 martie, precizăm că acest lucru este posibil, în conformitate cu prevederile legale ce statuează exercitarea acestui drept”, informează MEN, care mai adaugă şi faptul că Ora de Religie figurează ca opţiune pentru următorul an şcolar şi pentru 93,45 la sută dintre copiii înscrişi la clasa pregătitoare.

Mobilizarea exemplară a românilor, a creştin-ortodocşilor, în faţa anticreştinilor moisişti, mungiişti şi mandelişti i-a lasat în suferinţă maximă pe pigmeii celor două mafalde, Mungiu şi Macovei, care urlă ca din gaură de şarpe pe site-urile României murdărite. “Religia în școli a învins. 90% dintre elevi, înscriși la ora de religie. Pe bune?”, se întreabă, unul Guiţiu. Da, măi, guiţ-guiţ, pe bune!

PS: Voi reveni pentru a va informa pe câţi bani soroşişti practică “voluntariatul” Aliba Mungiu şi cei 40 de pigmei ai ei.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Sfinţii 40 de mucenici i-au făcut praf pe cei 40 de pigmei ai lui Aliba Mungiu şi pe cei 10 negri mititei ai Mandelei Macovei. Înscrierile la Ora de Religie continuă! Peste 90.5%!”

  1. […] cu condiţia ca agitatorii Reţelei Soros să vină, ca şi noi, pentru Ora de Religie, cu vreo 2.143.020 de cereri din partea părinţilor elevilor. Dacă rămân la nivelul de un sfert de om (0.26 persoane) de ONG e bine să încerce să mai […]

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova