Omagiul artistului Paul Hitter pentru victimele de Halloween de la Colectiv Club

Omagiul lui Paul Hitter pentru victimele de Halloween de la Colectiv Club

Paul Hitter: Tineret de Bucuresti viitorul tarii esti, creion alb, creion negru pe carton duplex. 100/70 cm, 2015. Lucrarea este dintr-o serie ce urmeaza sa fie expusa, trebuia sa fie un proiect secret. Voi arata aceasta lucrare, ca un omagiu fata de victime, si un semnal de alarma fata de directia in care merg lucrurile. In aceste imprejurari triste, cu durere in suflet, cam asa arata lucrurile in unele locuri si situatii.

Citiţi: Tragedia de la Colectiv: Artistul Paul Hitter expune caracatiţa cluburilor-gunoaie, “bombele cu ceas” care ucid spiritual şi fizic noua generaţie

Şcolile din România sub asaltul monştrilor. Irina Nastasiu despre “fenomenul Halloween”: monştri, vampiri, fantome şi vrăjitoare, uniţi contra copiilor

Tragedia de la Clubul Colective de HalloweenSă ne rugăm Bunului Dumnezeu pentru sufletele celor adormiti ieri, 30.10.2015:

Claudiu, Monica, Nelu, Alexandru, Ionut, Vlad, Adrian, Alexandru-Catalin, Maria, Radu, Ivan, Maria, Carina, Alexandru, Gabriel, Andra-Ioana, Stefan, Catalina, Alexandru, Valentina, Nicoleta, Paul-Alexandru, Laurentiu, Diana-Elena, Costi, Mihaela, Mihai.

DUMNEZEU SĂ-I IERTE!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Omagiul artistului Paul Hitter pentru victimele de Halloween de la Colectiv Club”

  1. Iulian Bogdan says:

    V-as ruga totusi sa observam in partea din stanga jos a lucrarii lui Paul Hitter o foaie de lant cu o pedala (componente din angrenajul unei biciclete). Nu stiu daca este doar o coincidenta dar acea imagine se aseamana cu “semnul pacii”, care de fapt este o cruce intoarsa cu bratele rupte.

  2. VR says:

    Probabil ca nu-i o coincidenta…

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova