Jandarmeria Maghiară acţionează în România? Abuzuri pe bandă la Nadăş. Jurnalistul Marcel Bărbătei reţinut ilegal de persoane violente deghizate în uniforme ale Jandarmeriei Române. VIDEO

Jandarmeria Maghiara din Romania relatează: Abuzurile continuă în micuța localitate Nadăș cu ajutorul Justiției corupte și părtinitoare cu infractorii. Un eveniment macabru a lovit din nou localitatea din vestul României. Mascați, jandarmi, executor judecătoresc și un reprezentant al familiei Colțeu au venit să scoată cu forța din casă o bătrână de 92 de ani. 

Judecătoria Ineu este în continuare foarte prietenoasă cu familia Colțeu și a emis o nouă sentință favorabilă prin care o bătrână este nevoită să își părăsească locuința, deşi a plătit taxe şi impozite la primărie zeci de ani pe casă.

Cei din familia Colţeu nu au mai stat pe gânduri, și au angajat un executor judecătoresc pentru a evacua familia Biriş, cea în cauză. Executorul a chemat în ajutorul lui câteva zeci de jandarmi, după care toţi au luat cu „asalt” casa ce trebuia executată. Sătenii din Nadăş au sărit în ajutorul familiei Biriș ce urma să fie scoasă din casă.

Bătrânii au fost  luaţi pe sus, îmbrânciți și târâţi pe jos de jandarmi. Abuzurile sunt la ele acasă la Nadăș, într-o țară așa zis democrată. Oare cum este posibil ca cineva să primească un sat cu tot cu cimitir, case, păduri și terenuri în mod legal?

Integral la PresaLibera.net

Vedeţi şi: Sfidarea SRI şi DNA: Nadăşul, satul retrocedat cu totul, stă sub teroarea executărilor silite


Jurnalistul Marcel Barbatei sechestrat ilegal la Nadas de ZiaristiOnlineTV

Jurnalistul cotidianul.ro Marcel Bărbătei, reţinut abuziv de jandarmi la Nadăş (video)

Jurnalistul Marcel Barbatei retinut ilegal la Nadas de Jandarmeria Maghiara din Romania
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Jandarmeria Maghiară acţionează în România? Abuzuri pe bandă la Nadăş. Jurnalistul Marcel Bărbătei reţinut ilegal de persoane violente deghizate în uniforme ale Jandarmeriei Române. VIDEO”

  1. andra says:

    In p[ostarea de mai sus, ai afirmat urmatoarele: Mega-moschee interzisa. Basescu singura reactie notabila: Atentatul de la Paris. Europa, casa crestinilor: https://roncea.ro/2015/11/15/mega-moscheea-interzisa-basescu-singura-reactie-notabila-dupa-atentatul-de-la-paris-europa-casa-crestinilor/
    Victor Roncea, revin si subliniez la inceputul Postului: “Din cuvintele tale vei fi judecat si din cuvintele tale vei fi gasit drept”. Uite, nu mai avem mult pana la Judecata de Apoi (desigur, nu se stie exact cand va avea loc a Doua Venire a Mantuitorului, oricum sfarsitul nostru ne va duce in fata tronului Sfintei Treimi), cand va urma judecata particulara a fiecarui individ, alaturi de judecata neamurilor. Omule, noi, poporul roman, suntem urmasii Imperiului Bizantin, entitate politica avand un rol CIVILIZATOR la Dunarea de Jos. Cum poti afirma tu personal faptul ca Europa atee este Europa crestinilor? Europa non-umanista, Europa nihilista, varful de lance al secularismului sprijinit pe cele trei ideologii expansioniste: darwinismul social anglo-saxon, pangermanismul si panslavismul?! Unde mai incape Hristos? Unde este Europa regelui-teolog James? Unde este Europa lui Sully, parintele fondator al Statelor Unite ale Europei (crestine)? Unde este Europa lui Goethe? A tarilor binecredinciosi si a voievozilor cu frica de Dumnezeu? Pana la urma ce facem? Distrugem cele trei mari religii monoteiste, crestinismul, islamul (aici te rog sa ai mare grija, vorbesti despre religia cu cel mai mare numar de adepti) si budismul, facandu-le sa se extermine recipric in numele secularismului? Ce valori spirituale a produs Europa post-belica? Conflictele suniti-shiiti, evrei-arabi, budisti-musulmani, crestini-musulmani? Cum au putut coexista pasnicin Levant timp de O MIE DE ANI cele trei comunitti: crestina, muslmana, evreiasca? Ori in India pre-coloniala musulmanii impreuna cu budistii si adeptii hinduismului? Cum a fost posibil miracolul civilizatiei bizantine fara “razboaie preventive” si ideologii expansioniste? In esenta, omule, un PROCES CIVIL reprezinta un act cultural. Aici ne-a adus cultura basista. De la cuvintele de ura la adresa taranilor, a muncitorilor, a pensionarilor pana in acest punct nu mai este decat un pas. Ce valori a promovat presa din Romania? Citesc zi de zi Cotidianul, Jurnalul National, Ev.Z., Gandul, Adevarul etc. Toate site-urile emana la unison miasmele nihilismului: ura de sine, ura fata de vecini, ura de straini (capra vecinului in special in forma rusofobiei, a antisemitismului si a islamofobiei). Astept o schimbare radicala a atitudinii partidelor politice; anul 2016 trebuie sa transforme comunicarea politica intr-un act educational, prin promovarea respectului de SINE, a respectului pentru batrani, pentru oamenii care trudesc pamantul, preoti, medici, dascali si a iubirii crestine.

  2. andra says:

    P.S. Nedreptatea fata de “Grupul Ilascu” nu este decat emblema nihilismului cultural post-decembrist. Cine suntem? De unde venim si incotro ne indreptam? Sunt intrebari esentiale la care poporul roman va raspunde la judecata istoriei.

  3. restul sunt vorbe says:

    E unul din cazurile in care ar fi trebuit sa se implice personal Presedintele, ca sa dea un exemplu, fiindca asemenea abuzuri trebuie retezate ferm, iar vinovatii sa plateasca. Daca as fi fost conducator n-as fi avut liniste si pace si as fi rascolit tara pana dreptatea ar fi fost intronata si in cel mai indepartat catun. As fi impus salariul minim, in plata, la 500 eu, practic n-ar fi trebuit sa iau mai mult de 10 masuri ca tara sa-si revina rapid.

  4. andra says:

    Ai dreaptate. Basescu al tau este, pana la urma, un om politic inteligent. Bine ca am cunoscut calitatea acestui Gabriel Oprea.

  5. VR says:

    Nu e al meu. E vulpoi batran, asta e…

  6. restul sunt vorbe says:

    fiecare padure are cativa vulpoi, de fapt cateva zeci, numa’ ca asta mic, desi maior, poate colonel, ca mai mult nu putea sa fie cand a trecut ceasca stixul, a iesit la suprafata. La rece vorbind, la sforarii a fost general. Numai ca se putea si altfel, chestie de anvergura si curaj asumat. De mult puteam sa ajungem Elvetia din urma. Dar asta fara securisti si plangaciosi, astia n-au vise, anvergura, tempo. Sobolani si pipilici. Bogdaproste pentru rusalka si aciuatii din vest. Normal ca altii cand vad ca nu ai caractere si minti stralucite, la timona, te incaleca!

  7. restul sunt vorbe says:

    se poate si altfel daca stii sa captezi energiile latente ale poporului si sa le administrezi corect. Asa au facut toti marii strategi ai lumii, asa au facut si marii Domni valahi in conditii mult mai dificile, practic imposibile. Nimeni n-a crezut ca vor face ceva, ma refer la serpii cu zurgalai din jur, dar poporul a crezut. Tineti minte cu ce incredere a fost creditata Alianta Civica? Uriasa! S-a dus pe apa sambetei!

  8. anonim says:

    Românii sunt un popor de oameni destepti, e de ajuns sa le creezi cadrul ca sa dea inainte. Cand oamenii vor vede ca s-a restaurat echilibrul, atunci se poate trece si la proiectele mari, se poate termina canalul Bucuresti – Dunare, cel prin care Siretul sa irige sute de mii de hectare si multe altele. Se poate trece la
    reimpaduriri masive, autostrada despre care se vorbeste atat poate fi terminata in maxim doi ani, cu fronturi de lucru din 15 – 20 in 15 – 20 de kilometri de catre firme romanesti sub supravegherea specialistilor pe care ii avem noi, din care multi au fost zvarliti de politrucii care isi faceau mendrele. Se va creea un extraordinar curent de entuziasm popular si o emulatie rara cand oamenii vor fi convinsi ca cei care conduc sunt din
    sangele acestui pamant. Nici macar nu e ceva nou, au fost altii
    inainte care au realizat acelasi lucru, cu alta ideologie, insa
    poporul e acelasi oricat au incercat sa-l sminteasca si sa-l intoxice unii. Sa nu uitam ca inca aproape 10 000 000 de români din jurul României privesc spre tara si asteapta o indreptare a lucrurilor.

  9. anonim says:

    ps: sper ca incet-incet poporul se va scutura si de acele muhaiale, cu mintile ratacite, din media, care sunt imbatate de transpiratia politrucilor si nu mai pot altfel; majoritatea dintrei ei haimanale si fosti turnatori

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova