HVIM, cu funia mai aproape de par. Szocs Zoltan, şeful şi complicele teroristului ungur de la Târgu Secuiesc, Beke Istvan Attila, a fost ridicat de DIICOT, cu sprijinul SRI. CTP şi Alina Mungiu vor să le aprindă artificii în celulă de Revelion

DIICOT HVIM Szocs ZoltanPe 1 decembrie, cam pe la prânz, scriam: Exclusiv www.Roncea.ro – Teroristii (plural!) unguri de la Targu Secuiesc tinteau copiii de la spectacolul “Suflet Romanesc” si “Romani pentru Romani” dedicat Zilei Nationale a Romaniei. 150 de copii. De la spectacol au lipsit copiii maghiari. Felicitari SRI si DIICOT! Cu noi şi noi actualizări, disponibile AICI.

Ulterior, pe 3 decembrie, au început să afle şi televiziunile de ştiri că este vorba de mai mulţi complici. Totodată, s-a dovedit că teroristul ungur Beke Istvan Attila urma să amplaseze dispozitivul explozibil chiar în coşul de gunoi din faţă Casei de Cultură unde se aflau copiii, care, de altfel, urmau să iasă la marşul românilor din Târgu Secuiesc. Detalii, AICI.

Iată că ieri, în aceeaşi zi în care Ziaristi Online publica articolul prevestitor – Scandalul Beke – HVIM: bomba de la Târgu Secuiesc şi fâsz-ul de la Târgu Mureş, o analiză de Dorin Suciu – DIICOT l-a ridicat şi pe Szocz Zoltan, cel de-al doilea complice al actului terorist prevenit la Târgu Secuiesc de Ziua Naţională a României. “Fără sânge nu se poate!”, afirma acesta, citat în Comunicatul DIICOT şi pe Ziaristi Online, în articolul Extremiştii unguri din Transilvania şi filiera rusească: “Fără sânge nu se poate!” Incursiune în tenebrele HVIM.

Pressure_cooker_bombPentru ticăloşii care comentează “la mişto” toată acţiunea de anvergură a DIICOT şi SRI împotriva extremiştilor separatişti maghiari, public aici două fotografii cu componentele unei bombe artizanale şi ce a mai rămas din oala sub presiune folosită pentru una din bombele atentatului terorist de la Boston, amplasate în coşuri de gunoi (!), dispozitive explozive improvizate care au ucis trei oameni şi au făcut 264 de răniţi, de Ziua Naţională a Patrioţilor 2013. Unul dintre autori, cecenul extremist islamist Tamerlan Tsarnaev, a fost împuşcat mortal de FBI într-un schimb de focuri. Fratele lui, Dzhokhar Tsarnaev, a fost condamnat la moarte.

După cum se vede, CTP-ule, bombele de la Boston au fost realizate cu… artificii! Beke avea 400. Măcar de le-ar fi pus sub curul Alinei Mungiu… Poate aşa se mai tempera şi ea olecuţă. Acum, din solidaritate cu cauza ungurească şi “victimele” SRI şi DIICOT, are ocazia să aprindă câteva probe, de Revelion, chiar în celula militanţilor pentru “Ţinutul Secuiesc”, împreună cu CTP.  Se vor oferi oare cei doi simpatizanţi HVIM cu nume româneşti şi pentru o reconstituire?

Boston-Terrorist Tsarnaev Fireworks - Artificii Beke HVIM Targu Secuiesc

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova