Dumnezeu preferă lemnul dar, cu siguranţă, nu şi demagogia. Un demers trist al unor artişti şi propagandişti anti-Catedrala Mântuirii Neamului. PS: Allah… nu preferă lemnul şi nici spaţiile mici. Taxi, hai, marş de-aici!

Cartarescu anti-Biserica Ortodoxa Romana“Sigur, Catedrala e mare. Poate prea mare. Poate şi România este prea mare. Să o facem bucăţi şi să o punem într-un spaţiu “mai mic, din lemn”, cum ar fi un coşciug, şi apoi să-i dăm drumul la vale?”

Integral la Ziaristi Online

PS: Interesant de observat că nici unul dintre propagandiştii voluntari sau involuntari ai comunismului cu faţă umană nu au vreo problemă cu ridicarea Mega-Moscheii. Allah, se pare… nu preferă lemnul şi nici spaţiile mici. Şi asta e OK! Taxi, hai, marş de-aici!

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Dumnezeu preferă lemnul dar, cu siguranţă, nu şi demagogia. Un demers trist al unor artişti şi propagandişti anti-Catedrala Mântuirii Neamului. PS: Allah… nu preferă lemnul şi nici spaţiile mici. Taxi, hai, marş de-aici!”

 1. Ghanima says:

  Mda…printre ei sunt cativa vectori, altii, naivi sau nu, au picat in capcana. Trist! Corect politic ar fi sa cante si impotriva construirii super-moscheii sau a templelor masonice in Gradina Maicii Domnului. Si chiar si impotriva Nobelului, daca tot dam lectii de smerenie!

 2. diana says:

  Moscheea nu e ridicata din bani publici romanesti. Asadar, nu intra in discutie. In rest, da, multiplele aspiratii la Nobel contrazic lectia de smerenie. Un videoclip stramb, o melodie care denatureaza si o trupa care nu mai are, de foarte mult timp, nimic de spus.

 3. Ghanima says:

  Cel mai grav e ca niste “idioti utili” pot influenta enorm, mai ales prin muzica. Si John Lenon a fost un “idiot util” (Florin Matrescu, in “Holocaustul Rosu”), influentand o generatie catre sex & drugs, iar cand a realizat ce “idiot util” a fost, a vrut sa se retraga, doar ca s-a gasit alt “idiot util” sa-l opreasca definitiv.

 4. Dinca-pasararul says:

  Fiecare pasare pre limba ei piere, macar ca asta din poza s-a nascut cu vocea jumulita si zboara in raspar.

 5. VR says:

  @ diana Planul prevede atribuirea unui teren urias pentru construirea Moscheii. Terenul reprezenta practic mai mult decat “bani publici” – pamant public. De asemenea, este vorba de scutiri de taxe pe toata linia. Bani publici. De fapt, nu aceasta e discutia.

 6. puiu mihaila says:

  Domnule Roncea, haideti sa le filmam si noi vilele lor imense pline de marmura si de inox (cum e vila lui stefan banica jr.) apoi sa punem imaginile deruland in fundal refrenul lor: “Dumnezeu prefera lemnul, lemnul si spatiile mici”. Ce videoclip fain ar iesi! Ca oricum si melodia lor e piratata! Ar mai merge inainte de refren sa derulam si cateva imagini cu catedralele mari ale Europei. SUCCES!

 7. anonim says:

  Discutia este mult mai vasta si priveste distrugerea cadrului ortodox, deopotriva identitar, cu implicatii dintre cele mai grave.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova