Părintele-martir Dimitrie Bejan, omul care a fost de trei ori la Dumnezeu. MĂRTURII extraordinare despre viaţa de după moarte, fericirea mistică din lagărele sovietice şi Basarabia română (facsimile)

Parintele Dimitrie Bejan urmarit de Securitate

Parintele Dimitrie Bejan urmarit de Securitate

La 21 septembrie s-au împlinit 21 de ani de la plecarea la Ceruri a fericitului martir întru Hristos Părintele Dimitrie Bejan, student al lui Nichifor Crainic şi Nicolae Iorga, preot militar voluntar pe frontul de Est în războiul de dezrobire naţională, omul cu 21 de ani de temniţă, care a fost de două ori la Dumnezeu, înainte de a pleca din nou, pentru veşnicie. Mărturiile sale extraordinare despre viaţa de după moarte au fost reproduse de MĂRTURISITORII în materialul Părintele Dimitrie Bejan în Lumina Celui Nepătruns: De trei ori la Dumnezeu. Convorbire de taină cu Părintele Ioanichie Bălan

Alte articole despre vrednicul de pomenire Părinte Dimitrie găsiţi la aceeaşi adresă de unde vă recomand şi

INEDIT. Părintele Dimitrie Bejan urmărit de Securitate. FOTOGRAFII cu obiectivul „Bujor Sandu” şi amintiri din închisoare cu Nichifor Crainic şi despre Părintele Arsenie Boca

CARTE PDF: „ORANKI – Amintiri din captivitate” – de Părintele Dimitrie Bejan (21 de ani de temniţă + 21 septembrie 1995)

Fericitul Părinte Dimitrie Bejan: “Am botezat peste 100.000 de ruşi pe Frontul de Est”. VIDEO

Citiţi despre Basarabia, într-o reeditare de la Doxologia: “Hotarul cu cetăţi. Cum se distruge un neam!” (câteva facsimile mai jos)

Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_7

Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_1 Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_6 Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_5 Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_4 Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_3 Parintele Dimitirie Bejan - Hotarul cu Cetati - Manuscris_2

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Părintele-martir Dimitrie Bejan, omul care a fost de trei ori la Dumnezeu. MĂRTURII extraordinare despre viaţa de după moarte, fericirea mistică din lagărele sovietice şi Basarabia română (facsimile)”

  1. ANTIPUTIN SI ANTIPUTZ R-- USESC says:

    Si’n epoca internetului, nu suntem in stare sa realizam reunirea cu Basarabia? Nu ne este rusine sa’i lasam pe fratii nostri robi ai rusilor?
    Sa’i gasim calitati tarului asasin de la kremlin, cand basarabenii subjugati sunt obligati sa emigreze in masa? Nu ne crapa obrazul sa cerem tot felul de drepturi – fie ele indreptatite – cat timp fratii si surorile noastre de peste Prut sunt striviti si batjocoriti zilnic de kremlinoizi?

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova