Al Treilea Război Mondial este în plină desfăşurare: Războiul Marilor Moguli contra lui Donald Trump. God bless The USA!

O lună de guvernare Trump şi America este deja în plină schimbare de paradigmă. La noi, cât şi in Europa, maşinăria maskirovka-media, daca nu ignoră total eforturile considerabile ale Administraţiei Trump, le ridiculizează caricatural, cu misiunea precisă de la centrul de comandă unic, de a deforma percepţia opiniei publice pe plan mondial. Dar oricât de mult ar vrea unii sa creadă că cuplul malefic Hillary-Soros a câştigat, valul Trump-Pence va mătura în curând, ca un tsunami, inevitabil, şi ungherele graniţei răsaritene a Alianţei Nord-Atlantice.

După conferinţa de presă explozivă de la Casa Albă, de joia trecută (video mai jos), a devenit clar pentru toţi observatorii teatrului de operaţiuni de peste Ocean că Donald Trump nu este dispus să cedeze şi nici n-are de gând să se încurce cu prizonieri. Trump se află într-o contraofensivă continuă, luptând atât cu armele şi bagajele sale de miliardar, antrenat de mic pentru a deveni un vârf al elitei, cât şi cu cuvântul tăios, în războiul mediatic dus împotriva sa încă de dinainte de a ajunge preşedintele Statelor Unite ale Americii.

Urmare a conferinţei de joi, în ultimele zile, marii magnaţi de presă americani au emis făţiş, personal sau prin păpuşilor lor de paie de pe “sticlă”, ameninţări directe la soarta viitoare a preşedintelui Trump. Marii moguli, adevăraţii răspândaci de “fake news”, tipii bolnavi care se joacă cu butoanele maşinilor de spălat creiere la nivel mondial, par siguri pe ei că vor câştiga. Mai ales că beneficiază şi de sprijinul cârtiţelor tradătoare din sistem şi, implicit, de cel al serviciilor şi reţelelor “deschise” anti-americane din întreaga lume. Va fi un razboi total. În care România, cu gândacii din bucătaria lui Soros mişunând pe toate televiziunile şi fojgăind zgomotos prin presa scrisă şi online, este deja implicată. Evident, din nefericire, nu de partea bună. Cel puţin până acum.

Al Treilea Război Mondial este în plină desfăşurare şi nu ştiu câtă lume realizează asta. Aşa cum îşi încheia Ronald Reagan discursurile, nu putem să îi dorim Americii decât un singur lucru, de care are mare nevoie: God bless The USA!

Video: The White House

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova