LISTA cu cei 330 de masoni venerabili din Romania si contactele tuturor Lojelor Masonice. Adrese, e-mail-uri, telefoane mobile. DOCUMENT CURENTUL.RO

You can leave a response, or trackback from your own site.

28 Responses to “LISTA cu cei 330 de masoni venerabili din Romania si contactele tuturor Lojelor Masonice. Adrese, e-mail-uri, telefoane mobile. DOCUMENT CURENTUL.RO”

  1. Fanu says:

    LISTA TRADATORILOR DE NEAM SI TARA

  2. Nicoleta Savin says:

    Victore,
    Jos cu palaria pentru lista, dar sunt 330 din cele cateva mii de masoni din Romania.
    A nu se crede de catre neavizati ca acestia sunt singurii si ca persoanele care nu se regasesc aici, dar au diferite contacte masonice, nu sunt masoni.

  3. Un evreu sărac says:

    Vor continua să existe şi după răspândirea documentului. Se pune prea mult accent pe latura mistică a formaţiunii. Termeni pentru eschivare folosesc şi hoţii din autobuze.

  4. VR says:

    Doar o parte 🙂

  5. VR says:

    @ Nicoleta
    Exact!

  6. Gelu - B.W says:

    …..imtrebare : Radu Golban ,este mason ? lista e prea marunt scrisa si nu se poate deslusi,citi

  7. aristotel says:

    F interesanta lista. Unul dintre ei, Bogdan Pavlov de la s-a împușcat acum cateva zile. De la el provine oare?
    https://www.ziaruldeiasi.ro/local/bogdan-pavlov-ultima-cursa~ni6n7f

  8. VR says:

    @ Gelu
    Varianta de descarcat este mai mare.

  9. VR says:

    @ aristotel
    Da, interesant. Citez: “Prietenii omului de afaceri refuza inca sa creada ce s-a intimplat (“sinuciderea” prin impuscare). “Nu-mi vine sa cred. Ultima data am vorbit cu el acum o saptamina si nu a dat semne ca ar vrea sa faca un gest atit de necugetat”, spune notarul Stefan Coste. “Nu avea probleme financiare asa de mari dupa cum s-a scris, si nici cu terenul nu avea probleme. Eu l-am ajutat in acel dosar si i-am urmarit cazul. Nu s-a ajuns la executare silita dupa cum s-a scris, iar dosarul era suspendat in instanta. Avea datorii, dar nu asa de mari incit sa faca acest gest. Plus ca avea de incasat dublu fata de cit datora el, de la unitatile de stat unde a colaborat sub antrepriza”, a sustinut Coste.

    Apropiatii au ramas surprinsi de faptul ca linga el, in masina, Pavlov avea o sticla
    de alcool. “Nu bea. Mergeam cu el la masa sau la diferite ocazii si consuma maximum 100 de mililitri de alcool sau un pahar de vin. Nu-mi pot explica ce s-a intimplat”, a incheiat Coste.”

  10. cineva says:

    Rotary mi se pare de mii si mii de ori mai perioculoasa decat orice forma de masonerie mistico-ritualica. Si asta fiindca simplu, prin asocierea unor oameni (ILEGALA) cu functii importante in administratia publica (in special cu tenta spre sanatate/medical) existenta cluburilor Rotary in Districtul 2241 (Romania + Moldova) este un factor de SUBMINARE AL AUTORITATII STATALE.

    Deci pe cand d-le Basescu refacem Constitutia si punem acolo:
    “Angajatii cu functii publice importante in orice institutie de stat NU au voie sa se asocieze in cluburi ,grupui de interese , haite etc.”
    Asta ca macar sa n-o mai faca pe fatza si fara rusine, ca tot o vor face ca asa le cere Brussel-ul.

  11. Roman says:

    După cum ştim, prima lojă masonica s-a întemeiat la Londra, în 1717. Sf. Constantin Brâncoveanu a fost omorît la 15 August 1714, aşadar cu trei ani mai devreme. După el s-au instalat domnii fanarioţi, care au venit cu alţi secretari şi cu alte obiceiuri. Del Chiaro, secretarul voieevodului, nu era un puşti în 1714, chiar dacă în 1718 a publicat cartea cu titlul Revoluţiile Valahe. Dar nici titlul, nici conţinutul cărţii nu au absolut nici o legătură cu doctrina masoneriei si kominternului. [ https://www.scribd.com/doc/6627437/Anton-Maria-Del-Chiaro-Revolutiile-Valahiei ] Mai multe date “oficiale” găsiţi aici: https://www.masonicforum.ro/ro/nr3/rommod.html. Practic, deşi aici nu scrie, se afirmă în altă parte că italianul Carra care ar fi trecut prin Galaţi la 1734, AR TREBUI SĂ FIE una şi aceeaşi persoană cu Anton Maria del Chiaro (care aproape sigur era trecut în lumea cealaltă la 1734). Şi uite aşa, un italian care vizitează Ţările Române este confundat în mod voit cu secretarul voievodului, iar Sfîntul Mucenic declarat mason. Nesimţire şi obrăznicie grosolană.

    Precum zicea si Eliade, indivizii ăştia nu au nici un soi de scrupule în a-şi atribui tot ce se întîmplă valoros şi de a mistifica adevărul. Ei, chipurile, niciodată nu crează o schismă, o sectă, ci rămîn pururi membri ai Bisericii, chiar dacă, prin credinţa lor, sînt cu totul în afara ei. Şi am înţeles, studiind documentele lor, că mint cu neruşinare. Spre exemplu, Leon Geuca episcop de Husi, mitropolitul Dionisie Lupu, episcopul Amfilohie si episcopul Gherasim Clipa sînt declaraţi masoni doar pentru că ştiau italiană ori franceză, ori ambele (unii dintre ei au şi tradus şi chiar publicat cărţi din aceste limbi). Dar atunci episcopii erau aproape în exclusivitate aleşi dintre călugării de neam boieresc, iar în epocă boierii aveau obiceiul să-şi înveţe odraslele limbi străine. Dar de la a cunoaşte o limbă străină pînă la a fi într-o lojă este distanţă uriaşă. Gherasim Clipa traduce în 1787 o carte a unui abate francez pe nume Perault, numită Taina Francmasonilor şi Taina Mopşilor (ms. rom. 951 de la BAR), tocmai pentru a-i da pe faţă pe indivizii din această specie josnică, aşa cum şi spune în prefaţă, adică să ştie cititorul cărţii cum să-i recunoască.

    Alte minciuni de aceeasi speta: “După unele surse Horea si Tudor Vladimirescu au fost francmasoni”. De parcă dacă ar fi fost, ar mai fi fost omorîţi, unul de curtea imperială austriacă, unde ereticii aceştia se infiltraseră de o bucată de vreme (pentru ca: “în Transilvania, miscarea francmasonică a parvenit pe filieră austriacă.”), iar celălalt de grecii eterişti, declaraţi masoni. După părerea mea, amîndoi sînt Sfinţi Mucenici şi merită canonizaţi. Sînt suficient de multe elemente pentru amîndoi care să confirme sfinţenia vieţii lor, după cum se poate găsi în studiile serioase ce li s-au dedicat.

    “Premizele creării si întemeierii unei veritabile francmasonerii moderne românesti, încep la Paris în anul 1820, cînd în loja “Ateneul Străinilor” sunt initiati fiii de boieri trimisi la studii în străinătate”. Aha! Apoi urmează o listă de fii de boieri şi paşoptişti notorii. Dar e o problemă chiar şi aici, anume că nici unul din cei din listă nu a ajuns student la Paris înainte de 1835. Practic acesta este anul în care se poate vorbi de prima lojă românească, şi aceea la Paris.

    Manuscrisul ierodiaconului Gherasim, ajuns mai apoi episcop, de la 1787, are doar menirea de a oferi mijloace de recunoaştere, aşa cum şi autorul francez al cărţii a intenţionat. Un lucru e sigur: la 1793, cînd un oarecare ieromonah pe nume Agathon îl defaimă pe Sfîntul Paisie de la Neamţ, numindu-l înşelat şi farmazon, cuvîntul din urmă era în conştiinţa monahală şi aproape sigur a tuturor creştinilor de atunci drept o ocară ruşinoasă. Aşadar, deşi se auzise despre aceşti indivizi, un lucru e sigur, din ceea ce am studiat: PÎNĂ LA 1848 (anul întoarcerii paşoptiştilor de la studii) NU EXISTĂ NICI O INFORMAŢIE SERIOASĂ DESPRE EXISTENŢA VREUNEI LOJI ÎN ŢĂRILE ROMÂNE.

  12. VR says:

    @ cineva
    Citatul dvs aproximativ face parte din regulamentele SRI, SIE, MApN, MAI, ETC, si totusi, tot felul de ofiteri se invarat in masonerii kaki sau de alte culori, incalcand flagrant juramantul facut fata de tara si institutia pe care o reprezinta. Inteleg ca unii au misiune, dar restul?

  13. cineva says:

    Si ceilalti au misiune domnule Roncea. E “misiunea” oferita de o responsabilitate publica intr-o tara CRESTINA, ORTODOXA, care nu se vrea preshul masoneriei europene/mondiale!
    Ziceam de Rotary deoarece are tangenta mai mult cu domeniul medical (nu exista sef de clinica mare care sa nu fie in Rotary) si prin ea se misca banii grei ai industriei farmaceutice dar si a experimentelor medicale fara consimtamantul pacientului (un posibil – cazul Toni Tecuceanu).
    Cat despre ofiterii care isi calca juramantul va veni si vremea lor ..
    vremea epurarii sistemului…
    totul e insa sa asteptam sa mai slabeasca un pic din ochi Romania balaurii soroshisti + leprele pe care le-am “trimis” la Brussels sa ne “reprezinte tara”.

  14. Darie ! says:

    L-am recunoscut pe unul dintre ei,acum e “bogat si smecher”.De Anul Nou ma voi duce la el cu FIERUL de la “Plugusor” !!!

  15. valahu says:

    cu asa jeguri in coaste ROMANI POT TRAI DOAR CA SCLAVI CUM DE FAPT FAC, astia nu creapa, solutia Romanului e sa plece de aici cat vede cu ochi, niciodata nu va avea drepturi in tara lui ,pacat ca se nasc aici la locul nepotrivit si plin de serpi

  16. Hiram a lu' Abif says:

    Aha, inca 330 de masonei care se joaca cu echerul si compasul in nisip. Sustin cu fermita ca trebuie facut un film cu trei sute dintre ei, asa ca replica la filmul ala cu 300 de spartani. (restul de treizeci sa fie rezerva)

  17. dana says:

    Asta nu “Masonerie” !! E “troglodleala”!!Cine a mai auzit ca se da publicitatii lista franc_masonilor??????

  18. .'. me says:

    Intrigi sunt multe iar neajunsuri peste tot. De uscaturi nu se duce lipsa dar unii dintre cei din lista sunt oameni respectabili chiar si in viata porfana…. Din cate vad eu degeaba incercam sa … OAMENII SUNT RAI .. . Vars lacrimi pentru voi … toti… femei si barbati incercati sa fiti mai buni ieri, azi si maine pentru ca dusmanul adevarat este cel ce apare cand va uitati in oglinda …..

  19. marius says:

    sa fii mai bun e una, sa dormi in ghete e cu totul altceva

  20. Demolay says:

    Culmea prostiei, pai daca stai sa te gandesti, masoni suntem cu totii(macon=zidar, lucrator)-oricare din noi, care avem profesie, calificare, suntem asociati unei ghilde, confrerii-doar declasatii si analfabetii sunt “ne-masoni”.
    Si de nde ideea tampa ca masoni ar conspira ceva, ar unelti impotriva altcuiva? Masonii din diplomatie de exemplu, servesc cu succes cauza pacii mondiale, masonii din finante aduc echilibru economic, etc.

  21. Nicu Murea says:

    Salut

    Ce reprezentati voi si ce contributie aduceti la dezvoltarea Romaniei

    Despre mine ZERO mai ales ca am oameni printre voi si stiu valoarea ce aveti ca persoane fizice

    Va dati valori care nu reprezinta nimic si nu aduc nimic pozitiv

    Daca aveati macar cativa cu idei geniale se vedea la PIB-ul Romaniei o noua sursa de venituri , si am exemple concrete din alte state .

    Doar ca sunteti pregatiti …. in ce ??? si pentru cine !!!

    “Daca nu lasi o dara in urma ta nu existi ” iar un secret nu poate fi pastrat mai bine decat in trei mai ales daca ceilalti dispar si trebuie sa ai grija de asta ”

    Voi ce lasati in urma ??? galoane fara valoare si schimburi de regim care nu reprezinta nimic , adica ZERO
    Indiferent ce vreti tot ZERO reprezinta deoarece nu poate schimba nimic

    Pe toata linia ZEROOOOOO

    Cand a-ti vazut ultimaq valoare in direct ??? cu putere adevarata

    In viata voastra niciodata ca nici nu stiti cum sa-l pretuiti
    Mai intai il combateti , apoi puneti tunurile imbecile pe el iar daca nu reusiti il distrugeti ca intelectual , ca renume ….. ahhh am gresit ca am uitat deoarece asta nu puteti din cauza lui Ponta , nu se poate realiza in acest moment ca er fisinucidere curata . Trebuie sa amanati
    Aveti o bila neagra si punct vulnerabi in acest moment

    Eu sunt independent total si de voi si de Romania si de orice impostor iar ca persoana nu discut cu nimeni ca bagaj de cunostinte si posibilitati intelectuale sau fizice . Nici sa nu ganditi ceva rau ca-i vai si amar de cel ce incearca chiar daca se prezinta sau se ascunde .

    Eu sunt Nea Nicu M

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova