Marea motiune a cazut peste micul Ponta. Coalitia 322 s-a sfrijit la 219

“Calculele demiterii”, titra ieri Realitatea TV, citandu-l pe micul Ponta, care sustinea isteric ca ii mai trebuie “doar trei voturi” pentru a numi el, azi, un nou prim-ministru. Peste putin timp, la fel de tamp, la televiziunea partenera a mafiei 322, Antena 3, Antonescu se batea cu motiunea-n piept: “Daca e nevoie de numai doua voturi, ele sunt deja.”

Iata calculele infierbantatilor, potrivit Realitatea TV: “Pentru demiterea Guvernului Emil Boc, Opoziţia are nevoie de 236 de voturi din numărul total de parlamentari de 470. Conform calculelor de start, Puterea ar avea 258 de voturi, iar Opoziţia 212, ceea ce înseamnă un avantaj de 24 de parlamentari, plus încă unul, în condiţiile absenţei lui Victor Surdu. Potrivit calculelor enunţate de Victor Ponta, PSD şi PNL ar fi reuşit să convingă deja 22 de parlamentari.” 🙂 Total: 234. Adica: “Daca e nevoie de numai doua voturi, ele sunt deja.” 🙂

Astazi aflam ca din maretele lor calcule s-au ales doar cu 219 voturi (153 de deputati si 67 de senatori). Baieti destepti, nu gluma. Doar i-a facut tata. Tata Ilici. Pana si mama lor, mafalda Zoe Petre, care afirma “profesoral”, cum a invatat la scoala DIE, ca “motiunea va trece”, trebuie sa inghita acum in sec. Coalitia 322, a mogulilor care felicita presedinti de-o noapte, s-a sfrijit la 219.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova