“Grevista foamei” Cristina Anghel acuzata de impostura crasa. Dumitru Iuga pentru Roncea.ro: “La 60 de zile de infometare nu dai interviuri la presa ci vine popa sa-ti dea impartasania”. DOVADA. Cei 10 barbati din IRA morti in greva foamei


“Incepand cu 1981, greva foamei a fost unul dintre elementele cele mai influente ale campaniei duse de Armata Republicana Iralandeza (IRA) pentru a elimina rolul britanicilor din politica irlandeza.
Aceasta nu numai ca a dejucat planurile Marea Britanie pentru a incrimina deţinuţii IRA din celulele H-Blocks, dar a reusit sa atraga atenţia mass-media la nivel mondial cu privire la războiul din Irlanda, deschizând calea pentru Sinn Fein de intrarea în arena politică şi succesele electorale care au urmat.
Zece oameni, zece voluntari ai Armatei Republicane Irlandeze, au plătit sacrificiul suprem în timpul acestor luni de vară din 1981.
Bobby Sands, Francis Hughes, Raymond McCreesh, Patsy O’Hara, Joe McDonnell, Martin Hurson, Kevin Lynch, Tom McElwee, Kieran Doherty and Mickey Devine.Their names are written on the hearts and minds of every Irish Republican in Ireland and abroad. Bobby Sands, Francis Hughes, Raymond McCreesh, Patsy O’Hara, Joe McDonnell, Martin Hurson, Kevin Lynch, Tom McElwee, Kieran Doherty şi Mickey Devine.
Numele lor sunt scrise în inimile şi minţile de fiecare Republicane Irlandeze în Irlanda şi în străinătate.”

Dumitru Iuga: Oamenii acestia au murit unul cate unul din pricina infometarii! Asistam, in cazul acestei muieri, la o manipulare grosolana a opiniei publice! Stiu despre ce vorbesc! Am recurs la aceasta forma de protest si in puscarie si in Televiziune dar … n-am mintit niciodata ca nu mananc! La 60 de zile de infometare, chiar mai devreme! … nu dai interviuri la presa ci vine popa sa-ti dea impartasania finala.

Despre Dumitru Iuga:

DIVERSIUNEA “TERORISTII” la Televiziunea Romana si inventiile lui Iliescu. MARTURIA lui Dumitru Iuga. EXCLUSIVITATE. Dispozitivul de aparare la TVR in decembrie 1989

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

26 Responses to ““Grevista foamei” Cristina Anghel acuzata de impostura crasa. Dumitru Iuga pentru Roncea.ro: “La 60 de zile de infometare nu dai interviuri la presa ci vine popa sa-ti dea impartasania”. DOVADA. Cei 10 barbati din IRA morti in greva foamei”

  1. Remus T says:

    de precizat ca bobby sands era membru al parlamentului britanic! tocmai fusese ales cu cateva saptamani sau zile (nu imi mai amintesc exact) membru. era MP cum zic britanicii! si a fost lasat sa moara!

  2. papa pius says:

    nu prea cred ca mimeaza greva foamei

  3. KRISTIJAN IVANCIC ZAGREB HR says:

    RESPECT PROFUND PENTRU ACESTI HEROJ AI IRLANDEJ.
    DUMNEZEU SAJ ODIHNEASKA!

  4. cristiana anghel says:

    In cazul in care voi iesi vie din acest protest va trebui sa dovediti in instanta cele afirmate.
    Eu pot demonstra cu zecile, sutele de analize si investigatii care au fost efectuate.
    Dumneavoastra?

  5. VR says:

    In cazul in care chiar sunteti Cristiana Anghel, va felicit: veti intra in curand in Cartea Recordurilor, cu tot cu glucoza! De ce nu incercati si pastile pentru astronauti?
    Banuiesc ca, probabil, va adresati domnului Dumitru Iuga, care a facut greva foamei – adica chiar greva foamei – pentru o cauza nobila: anticomunismul. Dansul este autorul.
    Sincer, mai bine renuntati. E o prostie care va va afecta sanatatea de-acum incolo. Nu veti schimba nimic. Am aceeasi parere ca dvs despre Funeriu (adica proasta) dar nu el a inventat criza. Finalmente, nu merita sa muriti pentru un titlu de presa, care in doua zile va fi stins de alte si alte titluri “senzationale”. Mai ganditi-va! Eu ma rog sa nu va sinucideti, pentru ca e un pacat care va va face sa va pierdeti mantuirea. Pentru ce?

  6. cristiana anghel says:

    Nu aveti nimic sfant? Ma uluieste si ma doare faptul ca suntenti convins ca numai dumneavoastra si domnul Iuga aveti dreptate. Ma rog la Dumnezeusa va ierte. Pentru ca, cel putin in ceea ce ma priveste, gresiti profund.
    N-am fost niciodata membra de partid.
    Mai mult, de peste 8 ani nici macar membra de sindicat nu mai sunt..Si am plecat din functia de lider…
    Sunt un lup singuratic….
    Nu-mi pot ascunde dezamagirea… de la un dizident, si om de cultura, ma asteptam la alta atitudine…
    Ati incercat sa ma vizitati?
    Ati incercat sa stati de vorba cu mine?
    “Muierea” aceasta are mult caracter.
    Si nu va permite nimanui “cu nume si renume” sa-si bata jocde imagineaei publica.

  7. VR says:

    Stimata doamna, nu este opinia mea ci a domnului Iuga. Si i-o respect asa cum v-o respect si pe a dvs. Am voie, nu?
    In rest, Dumnezeu cu mila! Renuntati la greva foamei pentru ca, va repet, cu dragoste frateasca, nu va folosi la nimic. Sunt ziarist si am vazut si am scris despre mii de astfel de stiri. Suntem in era inundatiei cu informatii, cele mai multe aruncate pe piata pentru a le elimina pe cele importante sau a tampi lumea. Va spun: a doua zi dupa ingroparea dvs nu va mai stii nimeni cine sunteti. “Imaginea dvs publica” va muri odata cu dvs. O stire cat o viata de fluture. Un lup singuratic nu moare ci lupta pana la capat. Moartea prin greva foamei este o cedare, o infrangere. Iesiti din greva si luptati. Acum aveti un mic renume. Folositi-l. Pana nu e prea tarziu si dispare impreuna cu stirea despre moartea dvs. Va rog, luptati! Va repet: am aceeasi scarba ca si dvs fata de acest ministru oligofren, care da bani pentru papusi handicapate in gradinite dar nu e in stare sa mentina un nivel normal al salarizarii. Creati o miscare serioasa de revolta si boicotati invatamantul la nivel national. Numai asa veti reusi sa schimbati, cu adevarat, ceva. Suntem in criza, dar cu sase milioane de lei cat au profesorii e clar ca nu se poate trai. Luptati vie. Din mormant nu va va mai auzi nimeni. Tonele de stiri cu sex, pitipoance si vrajitoare va vor ingropa definitiv. Mai aveti o sansa de scapare: cu Dumnezeu inainte! Nu-L lasati si nu va va lasa!
    Doamne ajuta!

  8. cristiana anghel says:

    Stiu ca aveti dreptate. Am uneori senzatia ca noi,romanii, trebuie sa strabatem purgatoriul pentru a ne purifica.
    O “muiere” (si nu citez cu rautate de data aceasta) le spune tuturor si le cere sa puna lacat pe tot. Timp de o luna acest lucru l-am cerut…. Votarea unei motiuni pe fondul unei greve generale avea, sunt sigura, alta soarta!
    Consilierii domnului Basescu isi merita fiecare banut.

  9. VR says:

    Va astept cu un text, oricat de mare, despre protestul dvs dar si despre folosirea acestuia de catre liderii PSD-PC in scopuri politicianiste mizere.
    Va multumesc anticipat!
    Doamne ajuta!

  10. cristiana anghel says:

    Il veti primi. Doamne ajuta Romania.

  11. VR says:

    Multumesc mult. Cum a fost cu CNN-ul?

  12. ionel says:

    Am avut sansa (sau ghinionul !) sa am vreo 20 de ani cand mureau irlandezii ca mustele din cauza grevei foamei ! Ei voiau printre altele sa execute pedepsele in Irlanda de nord si, mai ales, sa le fie recunoscut statutul de detinuti politici. Dupa 40(patruzeci !!!) de zile intrau intr-un fel de stare de coma din care se trezeau morti !
    Panarama asta a lu’ felix este de acord sa-si faca un set de analize la o institutie independenta, sa vedem cat ,,baga” foame pe zi ?!
    La cat e de clontoasa cu…va, nu cred ca face greva foamei, poate vreo cura de slabire !
    A, inca ceva : cine plateste pensiunea si tot confortul ?!
    Cred ca o greva/greava, LA CORT, ar fi mult mai credibila !

  13. minona says:

    Luptati in continuare, dar nu prin greva foamei. 🙂 66 de zile sunt mai mult decat suficiente pentru a fi inteles mesajul dumneavoastra.
    Vor fi multe de facut in continuare.

  14. VR says:

    Asa zic si eu!

  15. cristiana anghel says:

    pentru Ionel

    1. “Panarama” asta clontoasa te va actiona in judecata pentru injurii. Daca,din nefericire, tu nu ai cunoscut in viata ta decat curve (de obicei fiecare primeste ce merita)este ghinionul tau.
    2. “Pensiunea” mi-o platesc singura din cotizatia lunara la bugetul Casei de Sanatate, ca, de altfel, orice salariat….
    3. Propui o greva la “CORT”. Probabil “cortul” este mediul tau ambiant. Al meu nu.
    4. Ce inseamna pentru tine “institutie independenta”? Da un exemplu! Cum iti permiti sa jignesti si sa culpabilizezi personalul medical al unui intreg spital? Si nu un spital oarecare, ci unul de elita.

  16. gom says:

    Doamna Cristina Anghel;

    Daca intr-adevar dvs sunteti; de ce nu acceptati si criticile; pentru ca la urma urmei, v-ati asumat niste riscuri cand v-ati expus opiniei publice; vreti ca toata lumea sa va sustina; iata ca nici eu nu sunt un fan al dvs, si nici nu voi fi vreodata. Nu mi se pare decat o cacealma ceea ce faceti si ma uimeste cu cata coerenta ganditi si va exprimati dupa atatea zile de foamete….eu am facut o operatie si dupa doua zile de foamete eram la pamant cu toata glucoza care mi se administra; dar ma rog, asta e alta poveste. Oare acesta este exemplul pe care il dati invataceilor dvs, sa faca greva foamei la orice problema?

    Acum ma veti si pe mine in judecata ptr ca nu v-am aprobat?

  17. cristiana anghel says:

    Accept criticile. Nu accept jignirile. “Panarama” si “curva” nu sunt critici. Sunt doar niste cuvinte abjecte pe care orice barbat cu 7 ani de-acasa nu ar trebui sa le foloseasca la adresa unei femei.
    Despre a crede sau nu ca protestul meu este real, cititi, va rog, aici:

    https://www.europarl.europa.eu/news/public/focus_page/015-84708-274-10-40-902-20101001FCS84570-01-10-2010-2010/default_p001c004_ro.htm

    Sa va dea Dumnezeu ganduri bune!

  18. Valy says:

    Bună ziua d-nă Cristiana sau Cristina? Primul care a spus că sunteţi Cristiana şi nu Cristina a fost d-l proto-comunist, pseudo-capitalist, Iliescu Ion! Încercarea acestui domn şi falsa solidaritate la care îşi îndemna partidul roşu trandafirist mi se pare a fi, sau nu, este una abjectă!
    D-nă, de ce n-aţi murit? Le fâceaţi astfel pe plac celor care s-au îndoit de tortura fizică la care v-aţi supus! De ce sunteţi antagonică d-nă relaţionat la aproape tot ceea ce se întâmplă în prezent ca şi comportament în societatea românească şi nu vă supuneţi atitudinii de vaiet general,de apostolat în lamentări, bârfă, incoerenţă, indiferenţă, mitocănie, complacere în derizoriu, minciună şi dezinformare, ş.a.m.d, a majorităţii semenilor noştri de pe plaiurile mioritice? De ce vreţi să spargeţi mămăliga? Nu este mai cuminte să vă luaţi dumicatul de mămăliguţă aruncat de stăpâni şi să îl molfăiţi recunoscătoare? De ce nu vă supuneţi şi intraţi şi d-voastră în rând cu lumea, să fiţi o persoană care în viaţă s-a îndoit mereu doar pentru a ajunge mai uşor,cu buzele ţuguiate, servil şi umil,la nivelul posteriorului prezumtivului binefăcător, pentru a obţine favoruri şi indulgenţă, ca şi personajul Uriah Heep, din romanul lui Charles Dickens, David Copperfield? „Fii umil, fii umil, Uriah” şi nu ridica capul din ţărână!
    Şi de ce sunteţi atât de gureşă şi clonţoasă d-nă? După ce că aţi mâncat hulpav din banii copiilor acum ar fi culmea să se mai şi insinueze că aţi luat bani pentru apariţiile de la televizor! „Ciocu mic” d-nă! Fiţi mută, supusă, tâmpită şi lăsaţi-vă manipulată d-nă! Staţi la coadă d-nă şi înghesuiţi-vă ca, tot omul la pomenile de ocazie!
    Aţi spus că nu vă veţi lăsa manipulată politic, dar tocmai acest lucru se întâmplă! Aveţi grijă ca nu camva admiraţia şi consideraţia de care vă bucuraţi în prezent din partea unor politicieni să nu vă transforme într-un personaj greţos, opusul celui scontat!
    În încheiere vă voi pune o întrebare care va lăsa cred loc de peroraţie şi peioraţie tuturor guguştiucilor, haznaliştilor, intelectualilor „maron”- epataţi şi bârfitorilor de ocazie, care au aruncat amatema, fără discernământ şi la grămadă asupra absolvenţilor Universităţii Spiru Haret! Stimată d-nă, sunteţi absolventă sau studentă a universităţii mai înainte amintite? Dacă da, m-aş simţi onorat!

  19. cristiana anghel says:

    pentru Vali:

    1. Simte-te onorat!
    2. Daca voi simti ca incearca cineva sa ma manipuleze, voi intra in obscuritatea binecuvantata care m-a nascut.

  20. Valy says:

    OK! Oricum, admiraţia mea faţă de d-voastră este una sinceră şi necondiţionată şi nu falsă şi oportunistă, cred eu(sic cogito!) ca şi aceea a celor care doresc să capete de pe urma d-voastră un capital de imagine pozitivă! Vă doresc însănătoşire grabnică!

    PS: Mă mir că nu mi-a atras atenţia nimeni până în prezent şi nu a găsit o găselniţă în faptul că în mesajul anterior am scris „amatema” în loc de „anatema”, aşa cum era corect(sau poate a fost doar o eroare intenţionat provocată?), speculând această greşeală şi dezvoltând subiectul pe tema „analfabetismului” haretiştilor! Unul din semnatarii apelului intelectualilor în cazul Universităţii Spiru Haret şi nu doar Spiru Haret aşa cum a apărut prin massmedia(Spiru Haret este mort de ceva vreme şi doar spiritul lui mai bântuie printre noi), un Lifticeanu sau o Pippidi, ceva?

  21. cineva says:

    Pentru domnii care au comentat mai inainte.
    Stimabililor, e interesant cum sariti cu replici imbecile de genul “dupa atatea zile de infometare nu mai trebuia sa fie in viata” care sincer, suna ca “rasul la mort”.
    Eu intreb altceva pe toti si cei care ati lucrat si cei care nu lucrati in invatamant: de cand a inceput PROCESUL DE DEMOLARE CONTROLATA a invatamantului romanesc, (atentie NU imediat dupa ’89! ) ci undeva dupa 2000 , de ce nu a luat nimeni atitudine prin greve si iesit in strada? Nu va intereseaza educatia copiilor vostri?
    Pentru lobotomizatii “kapitalisti (“privatizatii” pe averea si osanza comunista) cat si spalatorii-de-patron-cu-limba care lucreaza in “privat” pentru care profesor = comunist = PSD comentariul meu se opreste aici. Pot sa nu mai citeasca mai jos.
    Ca om insa care a lucrat si ani buni in invatamantul universitar cat si in plantatiile multinationale constat urmatoarele, destul de contrariat:
    – scolile, univesitatile DE STAT au ajuns prin aparitia in interiorul lor a “grupurilor de interese” sa actioneze ca institutii PRIVATE. Conducerile lor, masonice = neo-kapitalistii (majoritatea ex-turnatori la Secu’ ). Cauza: estomparea legaturii/controlului cu statul prin asa zisa ‘autonomie’.
    – in multinationale avem socialism prin faptul ca exista acel CONTROL “de sus”. Americanul, evreul, neamtul va interveni brutal cand romanashul a sarit calul prea mult sau cand un sclav roman considera ca are dintii mai albi decat colegul sau.
    Angajarile si promovarile pe sistemul Pile.Cunostinte .Relatii caracterizeaza ambele sisteme expuse mai sus. Cu precizarea ca “la stat” mai poti comenta fara sa te dea nimeni afara, la privat nu poti comenta decat cu demisia in mana. 🙂

    Daca cu medicii a rezolvat rapid guvernul actual prin aranjamente cu masoneria din Bruxelles: ii trimite care pe unde in UE, intrebarea sta: Cu cadrele didactice ce facem domule ? Si aia trebuie sa plece in afara
    sa invete PE ALTII asa cum medicii nostri vindeca PE ALTII pregatiti fiind pe BANII TARII !

    Termin cu un motto care-mi place mult. E viermele care roade Romania de azi.
    “La caiini/lupi se numeste haita, la oameni ‘grup de interese'”.

  22. Dumitru Iuga says:

    La inceputul protestului dvs m-am adresat cu “stimata doamna etc etc” … Observand ca dvs intindeti coarda, aruncand in derizoriu aceasta forma limita de protest a fiintei umane in fata agresiunii la care este supusa de semeni ai sai, am considerat ca este cazul sa cobor si eu putin stacheta, la nivelul gandirii si preocuparilor dvs. … Asa ati ajuns pentru mine o “muiere” fara nume care incearca si ea, prin ceea ce o duce capul, sa-si faca un loc mai caldut in viata … Este problema dvs. intima in care nu am voie sa ma amestec … Dar, ceva, totusi trebuie sa va spun – retrageti-va din invatamant! Acolo nu au ce cauta oameni care mint in halul asta! Daca as avea un copil (nepot) la scoala unde predati dvs. l-as muta imediat la o alta scoala!

  23. VR says:

    @ Dl Dumitru Iuga
    Dur. E adevarat, cand ati facut dvs greva foamei nu cred ca va administrau nici Ceausescu nici Iliescu perfuzii cu glucoza. Acum s-au mai modernizat si grevele-astea. Nu l-ati vazut pe Maries? Mai avea putin si intra in Cartea Recordurilor, peste indianul care nu a baut si nu a mancat nimic 70 de ani!!! 🙂 https://www.romania-actualitati.ro/un_indian_sustine_ca_nu_a_mancat_nimic_de_70_de_ani-13314
    PS: La el singura problema a fost bautura… 🙂

  24. cristiana anghel says:

    Domnului Dumitru Iuga
    Ma hotarasem sa uit incidentul. Dar recidivati. Ne vom vedea in instanta.

  25. Andreea says:

    Am citit,cu amaraciune,postarile unor misogini si ale unor neciopliti!Pentru ca atunci cand folosesti vorbe urate la adresa unei femei,te incadrezi cu brio la categoriile respective!In alta ordine de idei,fiecare organism cu rezistenta lui iar femeile,o stie orice ignorant,sunt mult mai rezistente decat barbatii!Si uite ca a venit “popa”la doamna Anghel,dar nu pentru impartasanie,ci pentru a o convinge sa iasa din greva foamei!Caci era un pacat,daca s-ar fi prapadit,era tot un soi de sinucidere!Va doresc multa sanatate,doamna Cristiana,pentru mine sunteti un om de isprava,un om puternic si curajos!Cat despre “barbatii”care v-au atacat,nu va tulburati,aratati-le mai bine ca si in acest caz sunteti mai puternica decat ei si iertati-i,caci nu stiu ce fac!
    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova