Cristoiu il acuza pe Nistorescu ca a scris pentru Securitate sub pseudonimul Bogdan Nisipoiu

Tiberiu Lovin informeaza: După miezul nopţii, gazetarul Ion Cristoiu mi-a trimis o observaţie privind o ştire vehiculată de Cornel Nistorescu. Îmi permit aşadar să scot PS-ul de editorialul domnului Cristoiu scris pentru Reporter Virtual şi să-l transform într-o ştire separată, pentru că replica merită mai mult.

“Stimate domnule Tiberiu Lovin,

După trimiterea textului, am citit cu stupoare pe un site făcut de Cornel Nistorescu pe banii colegului său de piscină Sorin Ovidiu Vîntu un text potrivit căruia eu aș edita nu știu ce revistă a Elenei Udrea. N-ar fi nici o nenorocire dacă aș face o revistă pentru Elena Udrea. Oricum n-ar îmbogăți-o, așa cum s-a întîmplat cu publicațiile pe care le-am făcut pentru îmbogățirea lui Cornel Nistorescu. Numai că eu, nu numai că nu fac nici o revistă pentru Elena Udrea, dar nici n-am habar de existența unei asemenea publicații, așa cum se poate vedea din știrea Mediafax, falsificată de Cornel Nistorescu, așa cum, de altfel, și-a falsificat el viața. Despre Cornel Nistorescu ale cărui reportaje erau corectate de mine din punct de vedere gramatical, știu multe lucruri. Suficiente pentru a dovedi cu prisosință un adevăr: Porc a fost, porc a rămas! Pînă atunci îmi permit să observ două lucruri:
– În articolul cu pricina, Cornel Nistorescu folosește, o dată la două rînduri, cuvîntul bani. Un cuvînt care-i este tare drag.
– Pe site-ul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Cornel Nistorescu incriminează pe cei care, înainte de 1989, au scris articole la comanda PCR. Uitînd că el a scris într-o publicație a Securității de la  Madrid, sub pseudonimul Bogdan Nisipoiu, articole comdandate și plătite de Direcția de Informații Externe a Securității. Așa cum uită că Revoluția din decembrie 1989 l-a prins în misiune pe  șantierele românești din Orientul Apropiat”, isi incheie Ion Cristoiu ravasul de pe Reporter Virtual.
De la ce s-a enervat Cristoiu: Ion Cristoiu face un ban şi cu Elena Udrea
Continuarea pe Ziaristi Online
Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova