Felicitari, domnule presedinte Traian Basescu, ati descoperit teroristii Romaniei! Priviti-i aici! De-martirizarea colonelului USLA Gheorghe Trosca – Steaua Romaniei pentru KGB! FOTO/VIDEO


“Preşedintele Comisiei, domnul senator Raymond Luca, a prezentat situaţia dosarelor persoanelor pentru care s-a primit adresa CNSAS, potrivit adresei S.S.P.R nr.42/897/20.09.2010.

În urma discuţiilor purtate, membri Comisiei au hotărât retragerea avizului acordat pentru preschimbarea certificatului conform Legii nr.341/2004, precum şi acordarea avizului pentru înaintarea propunerii de retragere a titlului către Preşedinţia României pentru următoarele dosare: 1. Trosca Gheorghe – erou-martir şi urmaşii acestuia: Loşniţă Andra Cristina (Dosar U 1270), Trasca Georgeta (Dosar U 1269), Trosca Irina Georgiana (Dosar U 1271), Tudorache Maria (Dosar U 462), 2. Ghiţă Mare Ion – urmaş de erou-martir (Dosar U 447), 3. Coman Dumitru – erou-martir şi urmaşul acestuia: Coman Gabriela Ştefania Aurelia (Dosar U 11), 4. Cotună Eugen Trandafir – erou-martir şi urmaşii acestuia: Cotună Ana (Dosar U 1614), Cotună Alexandru (Dosar U 1612), Cotună Carmen (Dosar U 1613). S-a votat cu unanimitate de voturi.”

Militaru l-a ucis pe Trosca! Basescu il mai omoara odata?

Ieri, preşedintele Băsescu a semnat decretele pentru retragerea titlului de Erou – Martir al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 pentru Eugen Trandafir Cotună, Dumitru Coman şi Gheorghe Trosca. Decizia sefului statului echivaleaza cu “uciderea” pentru a doua oara, a ofiteriilor anti-GRU, condusi de colonelul Trosca si masacrati de generalul Nicolae Militaru si de KGB in Decembrie ‘89.

Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 a decis, în octombrie 2010, acordarea avizului pentru înaintarea propunerii de retragere a titlului către Preşedinţia României pentru Gheorghe Trosca, Dumitru Coman, Eugen Trandafir Cotună, în urma unui aviz primit de la CNSAS.

Nu stim, pentru ca nimeni n-a spus pana acum, explicit, ce contine, cu subiect si predicat, avizul primit de la CNSAS. Adica de ce se fac vinovati, post-mortem, Trosca, Coman si Cotuna pentru a fi dezonorati astfel din martiriul lor.

Ce stim sigur insa este ca Gheorghe Trosca a fost şef de Stat Major la USLA, iar Eugen Trandafir Cotună a fost şeful intervenţiei la aceeaşi unitate. Ei au fost ucisi, pe 23 decembrie 1989 noaptea, în faţa Ministerului Apărării, in baza unui ordin al generalului Nicoale Militaru. legat de trimiterea de trupe în scopul apărării instituţiei.

Colonelul Gheorghe Trosca lucrase la Unitatea anti-KGB si anti-GRU a Armatei si instrumentase Dosarul de agent GRU al lui Militaru, cuprins in celebrele Dosare Corbul I si Corbul II.

După ce Ion Iliescu l-a numit ministru al Apărării, Nicolae Militaru a ordonat uciderea celor care-i dovediseră trecutul de spion. Colonelul Gheorghe Trosca lucrase la dosarul “Corbii”, demonstrând colaborarea lui Militaru cu serviciul de informaţii al Armatei sovietice (GRU). Pentru asta a plătit cu viaţa.

Dupa uciderea lor, KGB-ul a tinut sa-si aniverseze victoria prin masacrarea lor bestiala. Trupurile ofiterilor au fost batjocorite iar COLONELULUI GHEORGHE TROSCA I-A FOST TAIAT CAPUL CARE A FOST PUS APOI, IN BATAIE DE JOC, PE TANCHETA.

Nu stiu daca domnul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, are cunostinta despre aceste fapte abominabile comise din ordinul spionului rus, vanzator de neam si tara, agentul GRU, Nicolae Militaru.

Stiu insa ca, daca Trosca, erou martir, post-mortem, al Revolutiei din Decembrie ‘89, a fost demartirizat printr-un decret care poarta semnatura presedintelui tarii, atunci, Ion Iliescu, cel cu sange pe maini si stea rosie in frunte, care l-a numit in acea vreme ministru al Apararii pe rusofilul ucigas Nicolae Militaru, ar trebui sa primeasca de la acelasi presedinte, Traian Basescu, cel mai inalt ordin ce se poate conferi de catre statul roman – Steaua Romaniei .

Asa, ca sa fie “onorata” pe deplin bataia de joc a martiriului romanilor care si-au dat viata pentru acest neam si pentru aceasta tara si nu pentru misei si tradatorii care au vandut-o si o vand.

Maria Petrascu = Ziare.ro

Vezi si Ziaristi Online – Basescu i-a de-martirizat pe ofiterii anti-GRU condusi de colonelul Trosca si masacrati de Militaru si KGB in decembrie 1989

Masacrul anti USLA al GRU si KGB asupra Grupului Trosca

Ieri, preşedintele Băsescu a semnat decretele pentru retragerea titlului de Erou – Martir al Revoluţiei Române din Decembrie 1989 pentru Eugen Trandafir Cotună, Dumitru Coman şi Gheorghe Trosca, informeaza Mediafax. Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 a decis, în octombrie 2010, acordarea avizului pentru înaintarea propunerii de retragere a titlului către Preşedinţia României pentru […]

Iata “teroristii” “de-martirizati” de Traian Basescu:







Sursa Video: Marius Mioc

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Responses to “Felicitari, domnule presedinte Traian Basescu, ati descoperit teroristii Romaniei! Priviti-i aici! De-martirizarea colonelului USLA Gheorghe Trosca – Steaua Romaniei pentru KGB! FOTO/VIDEO”

  1. Unde sunt înmormântați acești securiști comuniști?

    O sta hoiturile lor lângă adevarati martiri?

    Daca sunt înmormântați în Cimitiru Eroilor trebuie scoase osemintele lor și duse în fata ambasadei ruse,aruncate în fata sediului PSD,la casa lui Ion Marcel Ilici spiritu lor sa-i afecteze…sunt de ai lor…!?

    Familiile lor au primit foloase necuvenite de pe urma acestor teroriști securiști și ca atare consider pe buna dreptate sa dea banii înapoi,asa este moral!

  2. cineva says:

    Jigodiile KGB-ului vad ca le lasi sa posteze aici Victore …

  3. VR says:

    Ca sa vedeti si voi ce au de gand!

  4. @cineva says:

    Dupa gândirea ta toți care nu sunt cu securiști ceaușiști sunt jigodiile KGB-lui?
    Rușine bai comunistu-le!

  5. VR says:

    @@cineva Ati putea invata si putina romana…

  6. cineva says:

    Nah la Moscova nu se preda romana Victore … :))
    @cucu-mucu
    Stimabile, ai dreptate nu sunt numai comunisti si KGB-isti…
    .. mai sunt si ‘jucariile erotice’ ale lui Sorosh in Romania
    .. mai sunt si ‘baietii cu sortzuletze’ de felurite culori si geometrii …mai sunt si ‘c#vele ieftine’ care o iau peste tot pt. o felie de ‘Rosia Montana’ etc. etc.
    … mai sunt si alea maghiare care vor o gaura in mijlocul tarii

    Gama de lepre care macina tara asta e mult mai mare …Imi pare rau daca nu te-am localizat corect …:)
    Ciuda leprelor tradatoare e mare ca nu vor putea ajunge vreodata in viata la erosimul aluia care a murit la datorie PENTRU TARA fie el securist sau nu!

  7. Marian says:

    Colonelul Trosca avea dovezi concrete despre Militaru fiind omul rusilor (dosarul “Corbii”). Impreuna cu Militaru ar fi cazut intreaga filiera de KGB-isti, mergandu-se pana la Iliescu. Inainte de revolutie asasinarea lui Trosca era imposibila, dar dupa inceperea (manipulata a) nebuniei, cand multe dovezi privind rolul jucat de slugile KGB au fost distruse, lichidarea lui Trosca s-a facut la modul cel mai simplu cu putinta: informatie falsa, mizandu-se pe simtamintele lui patriotice. Militaru ii cere ajutorul lui Trosca, Trosca si oamenii lui au cazut in cursa, la aparitia TAb-urilor Militaru a dat ordin de tragere, si a iesit erou luptand impotriva unui grup de “teroristi”. Trosca nu putea sa nu execute ordinul venit de la un individ despre care stia totul, pentru nu avea cum sa evalueze adevarate situatie de la MApN – daca intr-adevar prezenta USLA era necesara? Trosca si oamenii lui au murit pentru Patrie, asa cum au jurat atunci cand au devenit uslasi.

  8. io says:

    Bai nestiutorilor! Rusine alora de se zgaiau si radeau de trupul lui Trosca, dar mai mare rusine astora de astazi care nu stiti ca oamenii aia au murit nevinovati, la datorie, cazuti datorita capcanei lui Militaru , care le-a intins-o. De fapt, Militaru pe Trosca il dorea mort.Si a reusit.

  9. R.S.R.M says:

    so zis clar sa nu se traga decat in situatii extreme..propaganda capitlista neaga asta….revolutionarii au inceput prima oara sa traga in fortele de ordine

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova