AUTODENUNT in Operatiunea Picasso: Asta e Romania – Romanii au valoare. Contra campaniei impotentilor de la McCann-Erickson – Radio 21. Simply positive, nu-i asa? FOTO/ VIDEO/ INFO

Cam de trei saptamani incoace are loc o campanie agresiva antiromaneasca  mascata sub o idee publicitara realizata de Compania McCann-Erickson Romania a impotentului Bogdan Enoiu (asa spun fetele de la agentie care il mai suspecteaza si ca e homalau) pentru Radio 21, postul detinut de compania de presupusa origine franceza Lagardere: Asta e Romania.ro. O reactie rapida a celor care mai simt romaneste a fost ca Campania antiromaneasca “Asta e Romania” a fost reclamata la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Schepsisul campaniei ar fi ca timp de o luna suntem injurati pe toate partile cu mesaje insultatoare, de la “Romanii nu au valoare” la “Romania nu are viitor” pentru ca, intr-un “final fericit”, Radio 21 sa ne vina cu o abtibild pe cuvantul NU si cu totii sa ne simtim – citez din mesajul care va fi “revelat” pe 7 martie – “Simply positive”. Ei bine, eu, pe langa faptul ca nu voi mai asculta niciodata Radio 21, ceea ce va recomand si voua, m-am gandit ca timp de 0 luna de zile, zi de zi, sa postez pe blogul meu cu link la acest articol un material cu titlul: Bogdan Enoiu este impotent, McCann-Erickson Romania e o companie fara valoare, sclavii de la Radio 21 sunt superficiali si Lagardere si Franta nu mai au speranta. Sau ceva de genul asta. Iar dupa o luna, o sa-i rog sa-si puna singuri un NU in fata si sa se simta “simply positive”.

Cativa romani s-au gandit sa le ofere ceva “positive” din toata inima:


Iata si relatarea cetateanului Tociu, postata sub titlul Radio 21 vrea să ne jucăm de-a “măta-i curvă”:

De două-trei săptămâni încoace, Radio 21 ne-o trage pe toate părţile, fiind convinşi că nimeni nu va deschide gura, ca nu cumva Radio 21 să obţină publicitate. Radio 21 se bazează pe faptul că orice scandal generează publicitate, iar publicitatea negativă tot publicitate rămâne, adică oamenii vor uita repede despre ce a fost vorba, însă vor reţine numele de Radio 21. Perversă mişcare!

Pe acest principiu, ei caută cu tot dinadinsul să provoace scandal, în timp ce toată presa se face că nu vede, numai ca să nu le ofere publicitate gratis.

Dar noi, românii, ce vină avem de am ajuns să fim folosiţi de Radio 21 pentru a obţine profit şi, în acelaşi timp, să fim ignoraţi de toată presa, numai pentru că aceasta refuză să intre în jocul iniţiat de Radio 21? Noi nu mai avem sentimente, onoare, demnitate? Am ajuns o cantitate neglijabilă?

Cum limita bunului simţ a fost depăşită demult, milioanele de români şocaţi de această campanie şi-au pus întrebarea firească dacă avem vreo lege care să-i belescă pe cei de la Radio 21.

Din nefericire, întrebarea lor a rămas doar retorică, pentru că cei care aveau obligaţia să o facă, adică reprezentanţii noştri, parlamentarii, politicienii, aleşii locali şi instituţiile statului, nu au făcut-o. Să fie doar o coincidenţă cu faptul că apărarea onoarei românilor nu generează şpagă?

Eu însă merg mai departe şi presupun că această justificare, aparent logică, nu este decât un scenariu conceput pentru a fi folosit drept paravan pentru o acţiune de demoralizare subliminală de amploare.

Zi-i de o mie de ori unui om că e incapabil şi îşi va pierde toată încrederea în sine, zi-i unei femei de o mie de ori că e urâtă şi nu va mai ieşi din casă, zi-i unui copil de o mie de ori că e o ruşine să fii român şi tot restul vieţii va căuta să devină orice altceva!

Ce dovadă mai clară poate exista în sprijinul acestui scenariu decât lipsa oricărei reacţii din partea aşa zisei societăţi civile specializată în a face hau-hau pentru cea mai mică discriminare sau ofensă identitară?

Unde au fost Mircea Toma şi ai săi ţigani, autonomişti şi poponari gălăgioşi, plătiţi de Soros şi UE? Unde au fost deontologii de la HotNews, Adevărul, OTV, Realitatea, ProTV şi ceilalţi?

Cum se face că cei care şi-ar târî-o şi pe mă-sa prin tribunale dacă l-ar face pe un singur ţigan „cioară”, nu au zis nici pîs când o întreagă naţiune a fost violată la vedere?

Sau poate că lor le-a plăcut! Sau poate au descoperit că nu se mai simt “români”. Sau poate sunt necondiţionat de acord cu afirmaţia “Românii n-au valoare”.

Nu cumva ei au fost eşantionul din care s-a tras concluzia că “Românii nu sunt buni la pat”, pentru că nu s-a făcut public niciun studiu care să fi ajuns la această concluzie? Cel puţin pe mine nu m-au verificat!

Iată însă că, în afară de cei câţiva care au pus mâna pe mijloacele de informare în masă şi care îşi pun şi nevestele la bătaie, numai ca să stea în capul mesei, mai există şi alţi români, care nu tolerează niciun atentat la identitatea şi imaginea lor.

De fapt, majoritatea românilor nu s-ar fi lăsat angrenaţi în jocul stupid de a se abţine să ia atitudine numai pentru a nu face reclamă lui Radio 21, şi i-ar fi bubuit pe toţi cei care au contribuit la această campanie, chiar din prima zi în care au umplut Bucureştiul cu mesajele lor provocatoare.

Numai că românii sunt oameni cu bun simţ şi temători de lege, şi nici nu s-au gândit să-şi creeze structuri de apărare la astfel de agresiuni, pentru că s-au bazat pe instituţiile statului lor.

Iată că s-au înşelat! A venit momentul ca cei care îşi doresc un alt viitor pentru această ţară să facă un pas înaite şi să îşi asume riscul de a nu fi apreciaţi.

Ce înseamnă un alt viitor? Simplu: ce nu ne place azi să facem să dispară mâine.

Azi, Radio 21 încearcă să facă bani terfelind mândria noastră, deci un alt viitor înseamnă ca toată lumea să ştie că mesajele lor defăimătoare la adresa românilor sunt dezagreate şi că este o mândrie să iei atitudine împotriva acestora.

Şi ce satisfacţie mai mare poţi aduce unui român decât să vadă cu ochii lui cum cei care îl batjocoresc sunt plesniţi peste bot?

Cu acestea în gând, am ales să “suplimentăm” panoul publicitar ce conţinea “Românii n-au valoare”, aflat la intrarea în Bucureşti dinspre autostrada Piteşti, cu mesajul nostru: “Afirmaţia asta nu ne place”. Am ales o modalitate artistică modernistă de a ne transmite mesajul şi Picasso însuşi ne-a cerut prin vibraţii energetice să îl acceptăm drept mentor.

Patru artişti, patru culori: Mihai Tociu – roşu, Doru Lala – galben, Andrei Roncea – albastru şi Mihai Rapcea – verde, fiecare cu proporţii de diluant proprii şi cu stiluri de aruncat culorile diferite. Aşteptăm comentarii, note şi recenzii pentru operă.

Cum împreună cu arta apare şi dorinţa de afirmare, ne-am asigurat recunoaşterea oficială la Secţia de Poliţie 21, unde am depus, noi, cei patru artişti, un Autodenunţ, pentru care am primit numărul de înregistrare 708/05.03.2011.

Ne-am oprit cu pictatul la un singur panou, deoarece nu suntem egoişti şi vrem să îi lăsăm şi pe alţii să se exprime. Totuşi, ţineţi cont de faptul că panourile sunt în număr limitat!

Iată, deci, o modalitate simplă prin care puteţi încerca să nu mai lăsaţi tăcerea să vorbească pentru voi şi, după sute de ani de toleranţă, să nu mai permiteţi celui care vă intră în casă cu burta lipită de spate să vă golească masa şi, bonus, să vă electrizeze consoarta.

Intraţi în grupul celor care nu se joacă de-a “măta-i curvă”!

Urmează textul autodenunţului pe care vor trebui să îl completeze şi să îl înregistreze la poliţie cei care doresc să fie premiaţi de Asociaţia Toleranţă Zero cu câte un tricou şi o şapcă:

Autodenunţ

Către Secţia de Poliţie nr. ……..

Subsemnatul ……., CNP………., CI serie….. număr ………… domiciliat în …………….,

luând act de lipsa de intervenţie a instituţiilor statului şi a administraţiei publice locale faţă de agresiunea produsă la adresa identităţii româneşti, manifestată prin expunerea în spaţiul public a unor afişe cu mesaje degradante şi ofensatoare la adresa persoanelor de naţionalitate română, mi-am asumat responsabilitatea de a îndrepta această stare de fapt prin alterarea grafică a respectivelor afişe într-o modalitate care să transmită privitorului starea de spirit că mesajul iniţial este dezagreat.

În fapt, în data de ……, în jurul orei ……, am aruncat cu vopsea de culoare …….. în panoul publicitar situat la adresa ……………………….. care conţinea mesajul: …………………….

Consider că această faptă este o acţiune civică, complementară activităţii instituţiilor statului, executată pe bază de voluntariat, de care sunt mândru şi pentru care nu solicit nicio recompensare materială.

Faţă de cele de mai sus, vă solicit să acţionaţi conform prevederilor legale.

Data:……………………. Semnătura:……………………..

Semneza, primii autodenuntatori:

Tociu.ro, Bindiribli.ro, Toleranta Zero si Civic Media

Fotografii de la OPERATIUNEA PICASSO disponibile aici, in ALBUMUL PICASSA. Reproducerea permisa si incurajata 🙂 cu citarea autorului BINDIRIBLI.RO si a sursei ZIARISTIONLINE.RO

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

47 Responses to “AUTODENUNT in Operatiunea Picasso: Asta e Romania – Romanii au valoare. Contra campaniei impotentilor de la McCann-Erickson – Radio 21. Simply positive, nu-i asa? FOTO/ VIDEO/ INFO”

  1. MindOne (mie IMI PASA) says:

    concluziile mele despre romani

    Romanii inca mai au speranta (daca stiu sa fie uniti si sa renunte la egoism)
    Romania are viitor: inca mai avem copii talentati in aceasta tara si ei reprezinta viitorul
    Romanii au valoare: avem resurse dar nu stim cum sa le valorificam, avem copii olimpici, artisti, etc (si la valoare nu ma refer la manelisti)
    Tinerii romani nu sunt superficiali: inca mai suntem putini, dar suntem, cei carora NE PASA!
    Romanii STIU sa se distreze: avem comunitati Trance, organizatori de evenimente de muzica de calitate si distractie
    Romanii asculta muzica buna: putini suntem, dar avem cultura muzicala
    Romanii sunt buni la pat: nu i-am incercat pe toti ca sa stiu, dar stiu ca si romanii stiu sa iubeasca

  2. Bogdan Vasile says:

    Domnilor ziaristi,

    Bunul pe care l-ati vandalizat este unul privat. Banuiesc ca v-ati asumat consecintele acestui fapt in momentul in care ati facut acest gest si acest autodenunt.

    Distrugerea unui bun privat si incitarea a altor persoane la acest lucru sunt fapte penale si trebuie tratate ca atare.

    Cu stima,

    Bogdan Vasile

  3. dana popescu says:

    BRAVO…sunt mandra de voi…ma bucur ca nu sunt singura care s-a oripilat de mesajele lor…niste nemernici care vor sa distruga romanii..dar nu le merge…trebuie sa intervenim iar voi ati facut un act curajos pentru inceput…BAFTA

  4. Dan says:

    Bravo , Felicitari !

  5. Cristi says:

    O idee foarte inteligenta era daca se desena cu vopsea neagra peste n- ca sa ramana Romanii au valoare! 🙂

    Mai merge facut pe alte panouri

  6. VR says:

    Spor la treaba!

  7. VR says:

    @ Bogdan Vasile
    Exact. Cum de-ati ghicit?!

  8. Ariel says:

    Sper doar că paharele n-au rămas pe jos în jurul panoului. Chiar sper că le-aţi strâns! 🙂

  9. Ion says:

    Devine din ce in ce mai spinoasa problema fratilor. Astazi 7 martie ora 07:00 s-au infiltrat astia cu acest mesaj ” romanii n-au valoare ” chiar si in spatiile yahoo messenger rezervate pentru diverse reclame, am facut un print screen, sunt gata sa rup niste capete !

  10. radu andrei says:

    RESPECT! la mine in oras n-am descoperit inca asemenea panouri, dar stiu ce am de facut in caz ca le zaresc! pentru moment, am luat atitudine postand pe contul Radio 21, mesajele corespunzatoare:

  11. Catalin says:

    Bine McCann!!! Bravo domnu ziarist! Ai propagat cuvantul mai departe. Nu as fi bagat in seama campania fara ajutorul tau. Se pare ca merge campania.

    * Românii nu mai au speranţă – aprob!
    * România nu are viitor – aprob!
    * Românii n-au valoare – aprob!
    * Tinerii români sunt superficiali – aprob!
    * Românii nu ştiu să se distreze – aprob!
    * Românii n-ascultă muzică bună – aprob!
    * Românii nu sunt buni la pat – aprob!

    Vestea buna e ca nici restul lumii nu sta foarte bine.

    As mai adauga una:
    * Românii au cele mai nasoale bloguri si ziare – aprob!

    hahahaha

  12. Dacă aşteptăm să ne pice para mălăiaţă, ne vor călca în picioare.
    Felicitări pentru ceea ce faceţi! Nu daţi înapoi sub nici un chip!

  13. Ionutz says:

    Ca de obicei blogarii fara minte …. Mie mi se pare chiar buna campania pentru ca arata cat de naspa este cu adevarat tara asta … iar daca ascultai bine spoturie auzeai la sfarsit : “tu ce crezi ” … mesajele nu sunt niste afirmatii sunt de fapt niste intrebari … si da , romanii nu au valoare (romanii sunt lasati fara valori poentru ca acestea pleaca din tara ) , romanii nu stiu sa se distreze (hai cu gratarul si manelele ), romania nu are viitor (atata timp cat suntem condusi de acesti rahati cu ochi nu avem niciun viitor )Tinerii romani sunt superficiali (perfect de acord , poate ai vazut comportamentul majoritatii tinerilor )Romanii nu asculta muzica buna (traiasca manelili , manelili ie viata mea ) , Nu sunt de acord insa cu afirmati ca romanii nu mai au speranta , aici au fost total neinspirati la fel si la cea cu romanii nu sunt buni la pat … Acum fiecare sa inteleaga ce vrea din asta .

  14. Razvan says:

    Isteria McCann-Lagardere poate avea legatura cu ceva interese ale lui Arnaud Lagardere in EADS. Acum ceva vreme detinea 30% din actiunile EADS.

    @Catalin.
    Ca om tu esti:
    – un prost,
    – un superficial,
    – lipsit de valoare,
    – un impotent,
    – un individ lipsit de viitor
    – nesimtit
    – las

    Prin mecanismul psihic al proiectiei presupui ca toti sunt ca tine.

    Nu tampitezel. Romanii nu sunt ca tine. Unii gandesc si nici nu sunt lasi. Pentru mizeriile astea facute romanilor ai sa ajungi si tu sa platesti tampitzel.

  15. Alia says:

    De ce Pablo Picasso? Mult mai potrivit ar fi fost Jackson Pollock ca si denumire a acestei miscari artistico-sociala. Felicitarile mele!

    Sper ca s-au strans gunoaiele dupa protest (respectiv paharele din care au fost confectionate bombele pollock).

    La cat mai multe panouri colorate!

  16. radu andrei says:

    Dupa ce le-am postat mesajele de vreo doua ori “McCann-Erickson Romania e o companie fara valoare, sclavii de la Radio 21 sunt superficiali, Lagardere si Franta nu mai au speranta” pe pagina de facebook, sclavii m-au sters din lista (pe care aderasem azi cu scopul de a putea posta pe pagina lor)

    i-am enervat! imi place!

  17. Razvan says:

    @Bogdan Vasile.

    Pe firul logicii dvs. daca eu cumpar un spatiu publicitar pe care scriu “Bogdan Vasile n-are valoare si este impotent” presupun ca nu veti fi tentat nici sa ma luati la bataie nici sa-mi distrugeti “proprietatea”.

    Dumneavoastra suferiti de o boala culturala pe care ar fi foarte bine sa o tratati. Altfel veti ajunge sa fiti descris exact de grosolana reclama.

  18. gabi says:

    Catalin,
    daca asta este ceea ce gandesti, esti un om trist, fara speranta, fara vlaga, fara minte, impotent si fara viitor.
    Ma bucur ca nu te cunosc.

  19. Dan says:

    @ Bogdan Vasile

    Iti poti imagina ce ti s-ar intampla daca ai scrie pe un panou privat, de exemplu in Marea Britanie, ca “Britanicii n-au valoare”? Pur si simplu ai arde de viu si daca prin vreun miracol ai scapa de furia publica a britanicilor de rand, n-ai gasi nici-un loc in aceasta lume sa te ascunzi pentru ca trupele speciale, SAS, te-ar gasi si-n gaura de sarpe si ti-ar trage cateva gloante in capatana, asa de amorul razbunarii/pedepsirii pentru insulte publice la adresa mandriei britanicilor! You got it?

  20. Iasi says:

    Chiar tare campania lor. Nu vad de ce sunt unii deranjati… ca nu au avut ideea cei care isi baga si isi scot in fiecare dimineata pe radio sau cei care iti arata in fiecare seara toate parasutele Romaniei.Bafta, Radio 21. Mereu cei mai inventivi!!!

    P.S.Foarte tare poza cu cei patru. Sa mai spuna cineva ca nu avem tuica buna:)

  21. BRAVO! Ma bucur ca inca suntem destui carora le pasa si mai mult pentru faptul ca se si incearca sa se faca ceva in acest sens. Felicitari!

  22. VR says:

    Felicitari!

  23. anamaria says:

    “MEDICINA SOCIALA” pe scurt SI RESPECT PENTRU TOLERANTA ZERO:

    @Bogdan Vasile si altii ca ei.

    1.Societatea este in fapt un corp uman.
    2.Orice actiune sociala(publicitatea este un aspect) facuta de pe pozitia de non-integritate(adica bazata pe castig cu “orice pret”)denota un mental distorsionat si deci perceptie eronata=FALSA A REALITATII
    3.Regula in psihoterapie@psihoanaliza(medicala si sociala) din perspectiva CRESTINA=IN HRISTOS(SANATATE MENTALA FIZICA SI SUFLETEASCA=integritate pusa in actiune!!!)sau in orice alta ramura educationala este aceea ca:procesul de insanatosire pentru “ei”(cei cu mental distorsionat)NU INCEPE DE UNDE TE AFLI TU(IN HRISTOS) CI DE UNDE SE AFLA ei=merge de jos in sus.
    Romanii spun:pestele de la cap se impute DAR SE CURATA DE LA COADA.
    4.Toti ce care actioneaza cu impact negativ pe mentalul unei societati/natiuni(publicitate negativa,pornografie,homosexualitate) nu sunt constienti(sanatosi “la cap”)si de aceea nu te adresezi lor ca unor oameni sanatosi!
    Prezentarea distorsionata a adevarului este gasita in BIBLIE ca “luciferianism”.

    5.”cu stima” este o incheiere a unui mesaj pe nivel jos de constiinta/constienta.De revazut puterea cuvintelor,Bogdane!
    “stima noastra si mandria….”
    Niciodata nu s-a strigat…RESPECTUL NOSTRU….
    6.Respectul presupune cunoasterea si re-cunoasterea valorii.
    7.DE ACEEA SPUN CA SI PARINTELE JUSTIN: TACI MA!!!!caci nu stii ce vorbesti.

  24. kaLoo says:

    @Ionutz, ma nene, eu am impresia ca chiar esti picat din panourile astea publicitare. Generalizarea asta a ta ma lasa cam rece…

  25. Dan Tanasa says:

    Felicitari pentru actiune!

  26. dan says:

    nimic n-ati inteles domnilor. v-ati ambalat aiurea cand Radio21 doar provoca la gandirea pozitiva, dupa cum arata si deznodamantul acestei campanii.
    si a mers, pentru ca toata lumea s-a activat si normal au fost revoltati de afirmatii.
    o campanie foarte misto, pacat de oameni care nu inteleg nimic, cum de data asta sunteti si voi 🙁

  27. Adrian says:

    Nu cred ca se asteptau la genul asta de feedback “pozitiv” cei de la McCann :)) Asta da catharsis national 😀

  28. Arnar says:

    Asta este cumva o pregatire pt ziua nationala a ungariei?
    Guvernele de dupa revolutie le-a cantat in struna ungurilor.
    Ma intreb daca aparea aceleasi afise dar cu cuvantul unguri in loc de romani, cat ar fi stat acolo? Cat ar fi tipat europa si alte “organizatii”? Dar cu cuvantul tigani?

  29. sustinatoare :) says:

    sunt fericita sa aflu ca mai sunt oameni care au si o altfel de atitudine, decat… je m’en fiche,
    nu am remarcat un astfel de panou publicitar, presupun, ca as fi ramas stupefiata. o postare gasita intamplator in google reader, pe unul dintre blogurile recomandate de Radio Romania Actualitati, a facut sa ajung aici. felicitari tuturor care s-au implicat in aceasta actiune de bun simt! nu cunosc prea multa legislatie, teoretic, s-ar putea sa fie sanctionati:(( dar, logic, cred ca fiecare roman ar putea da in judecata ”proprietarul” pentru continutul reclamelor. cei de la postul de radio incriminat, inteleg sa accepte reclama, se observa dupa emisiunile lor, pe care, din nefericire, sunt obligata in diverse imprejurari, sa le ascult poantele lor anoste.
    @ pentru cei de’al de bogdan, ascultati un post de radio adevarat, asa, sa aveti un model de referinta;) https://www.romania-actualitati.ro/Categorii/semnaturi_celebre-13 , la semnaturi celebre, veti gasi gasi suficienti ramani care nu justifica parerile voastre. fireste, nu va opreste nimeni sa subscrieti acestei publicitati neinspirate, chiar si fara, de departe, se poate remarca ca se vorbeste despre voi:))
    DOMNILOR ZIARISTI, pentru multi ca mine care se tem sa se puna intr-o ipostaza juvenila, sunteti niste EROI!!!!
    aveti sânje’n madular:))

    @ pentru ecologisti:D….daca ar fi strans paharele in care a fost vopseauna, unii ar fi crezut ca asa este reclama cu_lor_ata;))

  30. VR says:

    Sarutmana, Dna Penelopa!

  31. Alexa says:

    Felicitari Victor ! Manipularile de tipul asta trebuie dezavuate si pedepsite. Mogulizoarele nu puteau reactiona, fiindca asta fac si ele zilnic inducand apocalipsa. Cu cat mai multi scriu despre aceasta campanie mizerabila, cu atat mai bine. Cu cat oameni ca voi vopsesc cuvintele denigratoare si subliminale, cu atat Romania arata ca ii pasa !
    Felicitari !

  32. Dan says:

    nasol , nasol …
    hai sa o iau altfel …
    – te injur de ma-ta sa vad cat esti de bataios
    ( asta pentru aia cu logica inversa )
    – daca s-ar decolora panoul , m-as pisha pe el
    (asta pentru aia care citeaza din codul lu’ Penal )
    – va sunt prieten
    ( pentru cei ce sunt romani )
    Bravo Victor ,
    bravo prietenilor tai ,
    maine venim mai multi

  33. iuliana says:

    eu am mai multe nelamuriri “1 cine le-a dat licenta de emisie celor de la Radio 21? 2. ce primarie a aprobart afisajul stradal a unor asemenea aberati ?prin constitutie nu ai voie sa aduci imjuri la adresa unui popor acesta numinduse RASISM .eu nu ascult Radio 21 nu mi-sa parut deosebit ca program . pe ce planeta se cred indivizi respectivi , spaga a fost asa de mare incit isi pot permite ori ce ? si cui au dato ? POATE AUDE CINEVA INTREBARILE MELE SI DAU RASPUNSUL CUVENIT CATRE ROMANI PE CARE II CRED PROSTI dar ii hranesc cu toleranta lor

  34. David says:

    Fratilor, faptul ca voi va certati pe aici pt a demosntra cat de buni sunt romanii inseamna ca scopul campaniei a fost atins, si anume acela de a provoca o mobilizare in masa. Se pune totusi intrebarea, “ce anume ii motiveaza pe romani sa se creada a fi contrar ceea ce afirma panourile?”. Daca ma intrebati pe mine…ca ex, daca esti un manelist care consideri ca distractie este sa faci gratar la iarba verde cu muzica la maxim, atunci esti un ipocrit imputzit, pt ca panoul are dreptate…Parerea mea!

  35. Razvan says:

    @David
    Tampitzel l-ai citit pe alinky si te crezi rivolutioner? Sau numa’ te-ai educat pi la soros? Tampitzel daca jegul asta de argumentatie tinea in 1990 acum s-a incheiat. Cand n-ai argumente acuzi de ipocrizie? Mai tampitzel hasbaratnik s-a incheiat!

  36. Daniel Dacila says:

    Mie mi se pare incredibil ca poti afisa asa ceva legal pe un panou in Romania.
    Chiar nu exista nicio lege sa interzica asa ceva?
    Nicio autoritate careia sa-i pese?

    In cazul in care nu exista – din pacate anuntul e adevarat in privinta unora.

  37. andreea says:

    Bravo baieti!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova