Un an de la moartea Madalinei Manole, “fata cu parul de foc”. Ipoteza crimei inca se cerceteaza. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

In noaptea de 13 spre 14 iulie 2010 a disparut dintre noi Madalina Manole, la putin timp dupa ce i s-a implinit visul vietii sale: un copil si o familie. Nici astazi Parchetul nu a reusit sa elucideze cauzele exacte ale mortii. Ce mi-a ramas mie in minte de la inmormantarea artistei: sotul era imbracat ca la plaja, in pantaloni scurti – bermude. Probabil ii era cald…

https://madalinamanole.ro/

Ipotezele crimei si ipotezele sinuciderii in Cazul Madalina Manole. Cele 10 variante ale SMS-ul “de adio”

Sotul Madalinei Manole a mintit. Cei doi nu au baut pic de sampaniei in noaptea mortii artistei. Medicii legisti confirma prin analiza toxicologica minciuna lui Petru Mircea

Ne putem ruga pentru sinucigasi? Cazurile Madalina Manole, Mihail Erbasu, Cristian Panait, Radu Chesaru. Canonul 14 al Sfântului Timotei al Alexandriei. UPDATE: Varianta crimei


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Un an de la moartea Madalinei Manole, “fata cu parul de foc”. Ipoteza crimei inca se cerceteaza. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!”

 1. karmapolice says:

  crima..nu inteleg de ce se musamalizeaza..tin minte FOARTE CLAR ca in dimineata zilei in care a murit Madalina, in Cancan a aparut un interviu scurt cu o prietena a Madalinei care spunea ca a vorbit cu ea in noaptea aceea-Madalina o sunase sa ii spuna ca pina pe la 1 sau 2 Mircea nu ajunsese acasa si era f suparata….la vreo 3 zile interviul a disparut..straniu…

 2. Corect says:

  Mie mi se pare foarte slab codul penal. Sunt multe cazuri de sinucideri in care sinucigasii sunt impinsi sa comita acest act.
  Practic legea aici e foarte larga. Si nu e corect sa fie asa. Sa impingi pe cineva la un asemenea gest, esti autor moral.

  Si mie nu mi se par corecte legile cu privire la mosteniri si proprietati.
  Sotul am inteles, ca a mostenit TOT. Practic femeia asta a muncit si a construit acea casa din banii ei, unde l-a primit pe sot, iar dupa moartea ei, el mosteneste tot.
  Pai el poate sa vanda si sa plece in lume. Cine il tine?

  Mie nu mi se pare corect. Corect ar fi ca acea proprietate sa fie blocata in folosul copilului si copilul la 21 de ani (nu 18) sa decida ce face cu ea.
  Deci conform legii, sotul poate vinde casa si bunurile, isi ia banii si pleaca. Banuiesc ca si chiar cu criza asta imobiliara, tot scoate minim 150-200.000euro pe tot ce e acolo. Poate chiar mai bine. El vinde si pleaca, poate sa nici nu il mai intereseze de copil.

  Parerea mea e ca legile sunt de rahat si nu merita niciun respect.
  Eu cunosc caz concret de tata care dupa un timp a vandut TOT, fara sa conteze ca parintii femeii, au dat bani pentru o casa. Si mai mult de atat, si-a lasat si copilul pe drumuri. Si-a luat banii si a plecat cu alta femeie.

  Eu sunt ferm convins ca omul o vede si asa, ca poate vinde tot, si-a luat cascavalul si pa. Sa fiu in locul parintilor Madalinei l-as omora pe loc sa ramana totul la copil.

  @Victor Roncea
  Scriu acest comentariu acum si sa ramana marturie cu data si ora.
  Sa vedeti voi de nu in cativa ani, asta vinde tot si si-o rade cu banii.

  Daca ar fi corect, ar trebui sa improprietareasca copilul cu act de vanzare-cumparare si clauze ca acel copil sa nu poata vinde sau cumpara decat la o varsta de 25 de ani sa zicem. Minim 21-22, ca sa fie destul de copt la mine.
  Asa ar fi corect!
  Si la pariu tin, ca daca ar face asta, nici parintii Madalinei nu ar avea ce zice, pentru ca inseamna ca isi iubeste copilul sinu are interes ascuns.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova