Roncea.Ro a fost “ocupat” timp de 12 ore, o data cu inceperea aniversarii “Marii Revolutii Bolsevice”. Anarhistii Soros, de la “Occupy Conti” la “Occupy Rosia Montana” si “Occupy Transilvania”

Site-ul Roncea.Ro a fost ras de pe internet in miez de noapte, pe 7 noiembrie, ziua “marii revolutii bolsevice” si, totodata, a lansarii noii “revolutii” Soros, pornita prin “Ocuppy Rosia Montana”, de la Cluj spre vestul Transilvaniei. Specialistii consultati pentru recuperarea blogului Roncea.Ro considera ca este vorba de acelasi tip de atac inregistrat in timpul vizitei presedintelui Traian Basescu la Rosia Montana, cand erau prezentate imagini in exclusivitate cu “activistii” anarhisti ai “societatii civile bolsevice”. Atacul cibernetic de la momentul respectiv a fost contracarat, ca si acesta, in cele din urma. Practic insa, timp de 12 ore, Roncea.Ro a fost “ocupat”, fiind golit de continut si blocat total.

Revenind la povestea de la Cluj, dupa cum transmite portalul Ziaristi Online, este semnificativ si revelator, credem noi, faptul ca anarhistii Soros si-au ales ziua aniversarii “Marii Revolutii Socialiste” ca data a declansarii “Revolutiei pentru Rosia Montana” prin actiunea de “eco-gherila” “Occupy Conti”, dupa modelul “Occupy Wall Street” si, in acest caz, cu tinta finala: “Occupy Transilvania” . QED

Vezi mai multe foto la “Occupy Conti” – “Occupy Rosia Montana” – “Occupy Transilvania”. “Revolutia” Soros de la Cluj lansata de ziua “Marii Revolutii Bolsevice”

PS: Este interesant de remarcat si care a fost ultima postare, intrerupta de atacul de la miezul noptii: EXCLUSIV. Parintele Arsenie alungand demonii si dezlegand posedatii cu Moliftele Sfantului Vasile cel Mare. Cuvant de invatatura si Slujba tulburatoare impotriva satanei, de indepartare a farmecelor si duhurilor rele. VIDEO/FOTO

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Responses to “Roncea.Ro a fost “ocupat” timp de 12 ore, o data cu inceperea aniversarii “Marii Revolutii Bolsevice”. Anarhistii Soros, de la “Occupy Conti” la “Occupy Rosia Montana” si “Occupy Transilvania””

 1. Lily says:

  Am vazut si eu protestul asta anti proiectul monier, azi dimineata si mi s-a parut penibil si inutiul!! Niste tineri care in loc sa stea casa, pierd vremea in oras!!

 2. Anda says:

  O actiune josnica blocarea acestui site si la fel este si “protestul” acestor activisti. Chiar nu mi se pare ca salveaza RM prin luarea cu asalt a unui fost hotel si punerea unui banner pe el. Nu ar mai trebui promovati acesti derbedei si ar trebui sa se faca publicitate mai multa la solutii concrete prin care se poate, cu adevarat, salva Rm.

 3. Bengescu Ion says:

  Actiunea lor a fost declarata, pana la urma,ilegala. Dar doar pt ca sunt ONG-isti, nu inseamna ca trebuie sa li se permita orice. Actiunea asta aduce a vandalism,nu a ajutor adresat unor amarati de fosti mineri.Imi pare rau ca se promoveaza isprava lor si nu actiunile CONCRETE ale rmgcului, care chiar i-ar ajuta pe cei din RM.

 4. lolo says:

  Putin imi pasa mie de Roncea.ro Problemaa mea este daca castiga Dinamp campionatul

 5. Dan says:

  Vor veni timpuri si mai grele, Victore! Tot ce nu convine in format electronic va fi sters FOREVER, FARA PUTINTA DE A RECUPERA CEVA! Traim vremea unui nou holocaust capitalist (tot un fel de holocaust rosu dar pe dos!) provocat, dirijat si finalizat de catre fiii/puiii de bolsevici! Singura solutie este de a salva, stoca si transmite copiilor nostri toate informatiile in format electronic pentru ca altfel talharii astia vor distruge toata arhiva electronica si copiii nostri vor fi tot la fel de lipsiti de informatii ca si noi iar copiii puilor de bolsevici de azi se vor afisa nevinovati de pacatele parintilor si bunicilor lor si-i vor dirija tot ei pe copiii nostri conform zicalei mamii-mamelor-lor sau tatii-tatilor-lor “dupa noi, vom veni tot noi”!
  ASADAR, TOT CE-I INFORMATIE ELECTRONICA, EMISA FIE DE EI (TALHARII!) ORI DE NOI (VICTIMILE/GOII!), TREBUIE STOCATA SI ARHIVATA IN CIT MAI MULTE EXEMPLARE SI TRANSMISA COPIILOR NOSTRI SI COPIILOR COPIILOR NOSTRI SI CU LIMBA DE FOC SA NU UITE SI SA NU TACA, SA NU TACA, SA NU TACA………………SA NU TACA!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. kla2005 says:

  Sa nu te lasi, stimate domn.
  Noi, motii, te sustinem!
  Demasca-i pe comunisti!

 7. Iustina Bacosca says:

  Sunt josnici. DE ASTA NU AM PUTUT ACCESA BLOGUL DUMNEAVOASTRA.
  Dupa bocancii din apartament urmeaza cenzura pe internet. Mult rau ne-a facut comunismul si inca nu s-a terminat.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova