Sorina Matei, “tiganca neimputita” a lui Traian Basescu

In 2007, o ziarista de la Antena 1 a mogulului ciocolatiu Dan Voiculescu facea publica o conversatie privata dintre seful statului si sotia sa, inregistrata pe telefonul confiscat de Traian Basescu de la ziarista in cauza, dupa ce fusese oarecum agresat de ea. Traian Basescu afirma, textual, in conversatia sa privata, ca raspuns la remarca doamnei Maria ca nu trebuia sa-i ia telefonul ziaristei: “N-ai vazut ce agresiva era tiganca aia imputita?!”.

In 2012, o alta ziarista, fosta ceva sefuta pe bani si ani buni la Antena 3 a aceluiasi “mogul odios”, reciclata la B1 TV impreuna cu o armata de fosti mici voiculesti ajunsi peste noapte mari basisti si apoi strecurata la RTV-ul altui patron “santajist”, Sebastian Ghita, poarta o conversatie privata pe “Mess” cu un consilier de-al lui Crin Antonescu, in care aceste, prieteneste, o trimite, nu foarte explicit, la origini.

Ziarista de azi, ca si ziarista de ieri a lui Voiculescu, face publica discutia privata. Lumea o caineaza. Biata de ea! Ce a trebuit sa indure! Ce uita insa sa spuna pe blogusorul ei profesionista Antena 3 – B1 Tv – RTV – Servicii TV? Ca, spre deosebire de “tiganca imputita” a lui Traian Basescu, ea este prietena cu “odiosul” consilier Dan Mihalache de… 15 ani!

Deh, se vede ca are scoala lui Voiculescu!…

Iata stirea Ziare.com, ceva mai completa decat “relatarea” de pe blog a profesionistei noastre:

“Am intrebat daca Antonescu isi da demisia sau nu. Am primit urmatorul raspuns. Il redau exact: ‘Ia mai du-te si tu in ma-ta daca ai curiozitati din astea… Uita numarul meu de telefon’”, scrie Sorina Matei pe blogul personal.

“Numarul l-am uitat. L-am asigurat ca o voi face. Este vorba despre Dan Mihalache, consilier al lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului, om care se ocupa de imaginea si comunicarea PNL. Eu pot accepta multe, dar injuraturile de mama, indiferent de la cine vin, nu pot sa le accept. Atat”, a completat jurnalista.

Dan Mihalache a confirmat, pentru Adevarul, incidentul, insa a precizat ca a fost vorba de o discutie privata.

“Nu vreau sa fac publica o conversatie privata pe Messenger. Daca Sorina Matei a simtit nevoia sa o faca publica, este optiunea ei. Oricum, nu era o discutie intre un om politic si un ziarist, ci dintre doi prieteni care se stiu de vreo 15 ani de zile. Ca sa fim corecti, Sorina Matei a intrebat ‘cand isi da ala demisia’. Raspunsul meu il mentin, e valid”, a comentat liberalul.

In replica, Sorina Matei a subliniat caintr-adevar, ne stim de multa vreme, dar nu a fost o discutie privata, l-am intrebat in calitate de ziarist”.

Intrebare de ieri de la Radio Erevan: Oare cand se va muta Sorina Matei de la RTV la SPP TV?

Raspunsul: Niciodata, pentru ca mogulul de la Cotroceni – vizat de Consiliul Concurentei pentru tentativa de lovitura pe piata media in scopul instaurarii monopolului total si sanctionat in masa de telespectatori -, a promis ca se intoarce la marinarie. Caz in care ziarista noastra ar trebui sa-si aduca aminte numarul pe care i l-a dat amicul consilier. 🙂

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Sorina Matei, “tiganca neimputita” a lui Traian Basescu”

  1. Miticul Popescu says:

    Bă Victore nu te lua bă de Sorina, că-i bună rău şi tare frumuşică!
    O IUBESC!
    Cred că aş avea cu ea o căsnicie de vis dacă aş îndeplini condiţia necesară şi obligatorie:
    Să fiu surd sau permanent să port dopuri în urechi.
    🙂 🙂 🙂
    Mai bine ia-te de Bădin!
    Ai văzut ce combatant este?
    🙂 🙂 🙂

    PS În fond şi la urma urmei de ce te agiţi?
    Traian Băsescu totdeauna a avut un respect deosebit pentru jurnaliştii
    “sezonieri” (ăştia care un sezon sunt cu opoziţia, un sezon sunt cu guvernarea), băgându-le şi pe cur şi pe gură bani şi contracte cu toptanul!
    Doar ştii vorba cu:
    Ţine-ţi aproape duşmanii, îndoapă-i şi pe gură ca să nu mai mănânce rahat pe seama ta, îndoapă-i şi pe cur ca să nu se mai cace în calea ta!
    Prietenii şi susţinătorii lasă-i că se descură ei.
    🙂 🙂 🙂

    Apropo, nu-mi găseşti şi mie vreun stăpân, nu de alta dar îmi reproşează talibanca că m-am dat cu “agenturilii străine” de când i-am explicat că io de nevastă care să fie slugă la Monica Macovei-Gherghescu n-am nevoie!
    🙂 🙂 🙂

  2. VR says:

    🙂 🙂 🙂
    Ai dreptate: voiculescianul Badin – ala alintat de Basescu cu “Bai, caraghiosule!” – acum e cel mai tare basist din parcare!

    Cat priveste pedeleu’, eu unul o vreau pe Elena inapoi! 🙂 🙂 🙂

  3. adi says:

    Ba, cand tara arde voi v-ati gasit sa vorbiti de femei?

    Adevaru` e ca “tiganca” n-arata rau, doar putin cocosata (sau o fi doar “aplecata” spre inainte).

  4. Miticul Popescu says:

    Eheheeeee, vin ele generalele vin!
    Văd ei pe dracu.
    Şi comandantul şi vampiroaica bătrână, beţivă şi slută!
    🙂 🙂 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=Irb-Hf536vo&feature=plcp

  5. Bojidar says:

    O MICA PARTE DIN JIGODIILE DE PAZARICI PROPAGANDISTI AI SCARNAVIEI BASISTE SAU CÎINII DE PAZĂ AI JAVREI ORDINARE:
    1. Colonel (fără stagiu militar) Robert Turcescu – etalonul ipocriziei basiste;
    2. Radu Moraru si Radu Banciu – personajele principale din cei “Cei trei proşti”;
    3. Mircea Marian – partener constant de pupinbăsit al Ioanei Lupea, au fost votaţi cei mai urâţi din mass media;
    4. Grigore Cartianu – ţărănoi grobian;
    5. Alina Mungiu Pippidi, Andrei Pleşu si Emil Hurezeanu – categoria “intelectualilor” băsişti gelatinosi si libidinosi dar “rafinaţi”;
    6. Andreea Pora – cel mai feroce cîine de pază al javrei ordinare;
    7. Mircea Mihăieş şi Horia Roman Patapievici – categoria cei mai hidoşi scribălăi portocalii băsişti, atît la propriu, cît şi la figurat;
    8. Rodica Culcer – o tanti trecută de mult de menopauză care mimeaza candoarea şi puritatea de fecioară cu slugărnicie și obediență;
    9. Ioana Lupea – una dintre cele mai tinere, mai urîte şi mai iraţional-fanatice jurnaliste băsiste din presa dîmboviţeană;
    10. Sorina Matei – prostia slugărnică agresivă sau găina isterică care a născut/ înghițít puii vii ai lui Ion Cristoiu;
    11. Ramona Avramescu – slugărnicia si tristeţea;
    12. Alex Ştefănescu si Ion Cristoiu – categoria “intelectualilor shaormei” sau băsişti gelatinosi şi libidinosi – acces de slugărnicie către Întâiul Învăţător al Ţării, să-i fie bodyguard lui Santaj Băsescu;
    13. Mircea Cărtărescu si Vladimir Tismăneanu – categoria “securistilor intelectuali” băsişti, s.a.m.d.

  6. mimmo says:

    sorina matei,am tras apa.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova