CARTE PDF. Laszlo Basescu ne ofera cartea de dezvaluri despre adevarata fata a agentului anti-Romania Laszlo Tokes: “Nu ne duce pe noi in ispita” – “Ne vígy minket a kísértésbe”

Utilizatorul Scribd LaszloBasescu ne ofera gratuit senzationalul volum apărut la Budapesta: “Nu ne duce pe noi în ispită – Ne vígy minket a kísértésbe” in care jurnalistul maghiar Andrassew Iván il face tandari pe “eroul” extremismului din Carpati, Laszlo Tokes, pastorul presedintelui Traian Basescu si episcopul lui Mihai Razvan Ungureanu, de la organizatia SA ARD ROMANIA (SAR). In cartea de dezvaluiri, sotia lui Laszlo Tokes, abuzata Joo Edith, afirma, printre altele, ca extremistul maghiar ”a fost un pericol veşnic de a mă infecta cu vreo boală venerică”. “In ultimii ani, isteria, toanele şi mai cu seamă stilul dictatorial au pus stăpânire pe tine, luând o dimensiune patologică. Cine ar fi crezut că şi tu eşti un posibil dictator, care îi terorizează pe cei mai mult sau mai puţin apropiaţi si aliaţi de tine, pentru a-i ţine sub control?”, se intreaba o intreaga Romanie prin vocea sotiei presedintelui “Tinutului Secuiesc”. Pentru amatori si profesionisti, prezint la randul meu volumul in original. Pentru traducere, apelati cu incredere la lidericiul ARD.
Laszlo Tokes – Agent Anti-Romania – Ne vígy minket a kísértésbe

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “CARTE PDF. Laszlo Basescu ne ofera cartea de dezvaluri despre adevarata fata a agentului anti-Romania Laszlo Tokes: “Nu ne duce pe noi in ispita” – “Ne vígy minket a kísértésbe””

  1. Agache Aurel Dionisie says:

    O lectură foarte interesantă. Mulțumiri utilizatorului Scribd LaszloBasescu pentru efortul depus și să sperăm că se va găsi un patriot sau vreo organizație care are translatori și care să o traducă și în română pentru ca și opinia publică din România să cunoască adevărata față a unuia dintre cei mai mari dușmani ai României.Deunăzi l-am văzut într-o postare video pe acest preot imoral, cu cât dispreț se uita la stema României întrebându-i pe cei prezenți acolo ce caută chestia aia pe perete la o întrunire ungurească.

  2. VR says:

    Foarte interesant. Sa ne transmiteti si noua link-ul!

  3. Agache Aurel Dionisie says:

    La minutul 01:05 pe linkul :
    https://www.youtube.com/watch?v=KuqJADLrrsg&feature=g-hist
    Tokes ia paharul în mână și întreabă ”ce caută aia acolo, ce e aia”? cu referire la stema oficială a României care îi zgâria ochii.

  4. VR says:

    Multumiri!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova