Asaltul neo-kominternistilor asupra Basarabiei. Cazul Monica Macovei: de la MISA la Moldova. Adepta federalizarii Republicii Moldova si Romaniei, la Chisinau si Tighina

Zilele trecute, portalul ungurean Hotznews publica un interviu cu Ion Manole, unul dintre avocatii care a castigat un nou proces impotriva Rusiei la CEDO, de data aceasta in apararea elevilor romani din Transnistria. Intrebarile reporterasului (toate, practic), Vlad Mucix (sau ceva de genul asta), tradeaza habarnageala nemarginita a reportofonului ambulant pe problematica fierbinte si complexa a zonei.  De fapt, mucosul Hotznews primise o comanda de la Tabalaba (sau ceva de genul asta) sa-i faca putin “teasing” fostei sale dominatoare de pe (sau sub) birourile de la Ministerul Justitiei, sorosista Monica Macovei, cazuta, dintr-odata, ce sa vezi, sie die, pe post de europarasuta, direct in capul bietilor copii din Transnistria abuzati deunazi de habarnagelile Muchixului.

Dupa cum se lauda pe blogul ei, fosta procuroare PCR, labby-ista MISA si komisara ARD, dupa ce a dat un tur pe la Chisinau, va vizita azi scoala Alexandru cel Bun “in regiunea Transnistreana”. Cu siguranta, mai multe detalii veti afla, “in exclusivitate”, de la “gaozarii” (termen prezidential (c) Traian Basescu) Hotznews.  N-am prea inteles exprimarea eurobalabustei cotroceniste: a cui si ce regiune e si ce vrea sa insemne majuscula de la transnistreana? Sau s-a gandit, oare, ca da bine, dupa modelul “Tinutul Secuiesc”?!

Cum ar veni, eurotirista noastra e patrioata. Ca si cum nu Reteaua din care face parte ar milita pentru federalizarea Republicii Moldova si a Romaniei (vezi si BASESCU VREA SUE) si nu tovarasa ei, fosta sefa a Retelei din care face parte si consiliera prezidentiala Renate Weber, ar fi militat pentru “limba moldoveneasca” si “natiunea moldoveneasca” inca din anii ’90, la GDS-ul liichelelor tuturor regimurilor, si ca si cum nu “Reteaua Deschisa” din care face parte ataca si azi tinerii din Republica Moldova conform directivelor lui Voronin si Stalin

Nu stiu ce sa mai zic… Ca mi-e scarba?

PS: De notat un paradox: elevii din regiunea separatista transnistreana invata “Limba Romana” nu “limba moldoveneasca”, cum este cazul in foarte multe scoli din Republica Moldova. Poate de aceea se duce tovarasica noastra de la neo-komintern la ei? Sa le introduca o “limba transnistreana”?

Vedeti si In atentia SRI: Romania a implementat “nationalitatea moldoveana”. Vlad Cubreacov si explicatiile sale pentru Mihai Razvan Ungureanu.

ANALIZĂ. Radu Portocală: Regionalizarea și federalizarea României se regăsesc în planurile Germaniei naziste. De la al Treilea Reich și URSS la UE: DINAMICA DEZMEMBRĂRII

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Asaltul neo-kominternistilor asupra Basarabiei. Cazul Monica Macovei: de la MISA la Moldova. Adepta federalizarii Republicii Moldova si Romaniei, la Chisinau si Tighina”

  1. dr. pehilwas says:

    De la o vreme nu-mi mai fac atata sange rau, fiindca stiu ca toata mizeria asta se va termina in curand.

  2. VR says:

    Sa dea Dumnezeu!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova