Invitatie la Academia Romana, 14 februarie, ora 11.00: Lansarea a două noi volume din Enciclopedia regimului comunist din România. Studiu: MIŞCAREA NAŢIONALĂ DE REZISTENŢĂ. Editorial: Adevărul e antisemit?!

Academia Romana - INST - Lansare Enciclopedia regimului comunist - Ziaristi OnlineZiaristi Online:

Invitatie la Academia Romana, 14 februarie, ora 11.00: Lansarea a două noi volume din Enciclopedia regimului comunist din România

Academia Romana - INST - Lansare Enciclopedia regimului comunist - Ziaristi Online

Institutul Naţional pentru Studiul Totalitarismului (INST) are onoarea de a vă invita să participaţi la un important eveniment academic: lansarea volumelor România 1945-1989. Enciclopedia regimului comunist. Represiunea. vol.II. F-O (coordonator Octavian Roske); România 1945-1989. Enciclopedia regimului comunist. Instituţii de partid, de stat, obşteşti şi cooperatiste (coordonator Dan Cătănuş).

MIŞCAREA NAŢIONALĂ DE REZISTENŢĂ. Premiera: un studiu al istoricului Silviu Moldovan, extras din “Enciclopedia regimului comunist. Represiunea”

Rezistenta Armata din Muntii Fagaras - Grupul Ogoranu - Enciclopedia comunismului din Romania - INST - Ziaristi Online

Portalul Ziaristi Online publica in premiera un extras din lucrarea România 1945-1989. Enciclopedia regimului comunist. Represiunea. vol.II. F-O (coordonator Octavian Roske), Institutul Naţional pentru Studiul Totalitarismului – Academia Romana, Bucuresti, 2012, volum a carui lansare va avea loc in aula mare a Academiei Romane, joi, 14 februarie 2013, la ora 11.00. Capitolul pe care il redam aici, privind Miscarea Nationala de Rezistenta, este alcatuit de prof. dr. Silviu Moldovan.

Rezistenta-Armata-din-Muntii-Fagaras-Grupul-Ogoranu-Enciclopedia-comunismului-din-Romania-INST-Ziaristi-Online

Adevărul e antisemit?! Editorial Ziaristi Online – Gazeta de Maramures

Valeriu Gafencu CNSAS - Ziaristi Online

Desigur, această rubrică ar putea părea antisemită. Este. În aceeaşi măsură în care adevărul e antisemit. Dar în orice limbă şi orice cultură, de la Hristos încoace, cei care salvează vieţi sunt eroi. Cei care le distrug sunt călăi.

Valeriu Gafencu CNSAS - Ziaristi Online

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Invitatie la Academia Romana, 14 februarie, ora 11.00: Lansarea a două noi volume din Enciclopedia regimului comunist din România. Studiu: MIŞCAREA NAŢIONALĂ DE REZISTENŢĂ. Editorial: Adevărul e antisemit?!”

 1. Dem Neura says:

  Hahahahaha, s-a trezit blonda noastră!

  Trebuie să depășim era Băsescu. Noul partid nu trebuie să depindă de un singur lider, ci de o echipă. Trebuie să ne adresăm electoratului care refuză să vină la vot în ultimii ani. Avem nevoie de un alt tip de proiect
  (Elena Udrea)


  BRAVO UDREA!
  AŞA TE VREAU!
  SĂ NU-ŢI FIE FRICĂ DE NIMENI ŞI DE NIMIC!
  TU CA ŞI PONTA CHIAR DACĂ VĂ TRAGEŢI LA GIOALE NU SUNTEŢI ŞARLE COMUNISTE BĂTRÂNE!
  A VENIT VREMEA VOASTRĂ!

  Pe ei, pe ei, pe mama lor de comunişti mincinoşi!
  Să vine lupii tineri!

 2. Stefan -Mihai Martinescu says:

  Domnule Roncea va asteptam si la Hateg cu expozitia “Precum in cer asa si pe pamant”. Cum putem lua legatura cu dumneavoastra pentru un astfel de eveniment?

 3. VR says:

  Multumim de invitatie!
  La [email protected]
  Doamne ajuta!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova