Profesorul Vladimir Iliescu revine: Romania a salvat evreii si nu i-a supus unui holocaust. Procesului Holocaustului de la Academie: dupa acuzare si condamnare urmeaza si apararea. Floriana Jucan l-a prins pe prim-adjunctul SRI Florian Coldea in plin Cyber War. Q MAGAZINE EXCLUSIVE

Profesorul-Univ-Dr-Vladimir-Iliescu-in-plenul-Academiei-Romane-vorbind despre holocaust 14_02_2013Ziaristi Online:

Profesorul Vladimir Iliescu revine: Romania a salvat evreii si nu i-a supus unui holocaust. Procesului Holocaustului de la Academie: dupa acuzare si condamnare urmeaza si apararea

Profesorul-Univ-Dr-Vladimir-Iliescu-in-plenul-Academiei-Romane-vorbind despre holocaust 14_02_2013

Shimon Peres: “Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecată a Europei, în perioada nazistă, românii au salvat vieţile multor evrei de aici, 400 000 de evrei, care au venit în Israel şi au contribuit şi contribuie la construirea Israelului”.

IN MEMORIAM un mare caricaturist: NICOLAE ASCIU

NICOLAE ASCIU

Niculae Asciu desena cu o linie fina ca a unui electrogardiograf. Era un personaj delicat; chiar si caricaturile sale erau lipsite de cinism, nu loveau cu barosul, ci intepau subtil cu penita.

DOCUMENTE: Dan Puric si Marius Oprea, racolati de Securitate. VIDEO: Eleonora Cioran il da in judecata pe Gaby Liiceanu

Dan Puric si Marius Oprea - doi impostori ai tuturor regimurilor - CNSAS Securitate Voci Curate Civic Media Ziaristi Online

Conform celor prezenti, in timpul conferintei, Batranul Nicolae Purcarea i-a zis lui Dan Puric sa scoata mana din buzunar in timp ce vorbeste, spunandu-i ca acest gest este caracteristic numai oamenilor foarte siguri pe ei. “Dumneavoastra sunteti sigur de ceva, dle Puric?”, l-a intrebat dl. Purcarea pe Puric.

Floriana Jucan l-a prins pe prim-adjunctul SRI Florian Coldea in plin Cyber War. Q MAGAZINE EXCLUSIVE

Florian Coldea - SRI si Floriana Jucan - Q Magazine

Atacurile informaţionale devin principala ameninţare la adresa securităţii unei ţări. Este şi motivul pentru care, în mod excepţional, Florian Coldea, prim-adjunctul directorului SRI, a acceptat să vorbească, pentru Q Magazine, despre Strategia de Securitate Cibernetică a României.

Florian Coldea - SRI si Floriana Jucan - Q Magazine

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Profesorul Vladimir Iliescu revine: Romania a salvat evreii si nu i-a supus unui holocaust. Procesului Holocaustului de la Academie: dupa acuzare si condamnare urmeaza si apararea. Floriana Jucan l-a prins pe prim-adjunctul SRI Florian Coldea in plin Cyber War. Q MAGAZINE EXCLUSIVE”

 1. anonim says:

  Geniile din SRI sint in plin razboi! Nu se poate! A disparut totul din Romania si ei nu stiu nimic. Dispare si Romania de pe harta si ei dau interviuri ca niste vedete din Hollywood , nevinovati ca niste ingerasi.

 2. Dialog neconventional says:

  Roncea degeaba te zbaţi atât timp cât Traian Băsescu este mână-n mână cu Radu Ioanid cu Tismăneanu şu cu Adrian Cioflanca de la Iaşi!
  TRAIAN BĂSESCU A TRĂDAT ROMÂNII!
  DUPĂ CE ÎMPREUNĂ CU IOBAGUL EMIL BOC A DISTRUS ŞI CELE CÂTEVA FIRME CARE MAI MERGEAU ACUM DISTRUGE SECTORUL ZOOTEHNIC ŞI AGRICULTURA!

  Şi mai vreau să spun ceva pentru anumiţi iobagi piperniciţi crăcănaţi:

  TRAIAN BĂĂSESCU A DECLARAT CĂ USL-ul ESTE O ALIANŢĂ DE SUCCES!
  TRAIAN BĂSESCU A DECLARAT CĂ USL ÎN MOD SIGUR VA SUSŢINE CANDIDATURA LUI CRIN ANTONESCU!
  TRAIAN BĂSESCU A SPUS CĂ NU SE ÎNTOARCE ÎN PDL!
  TRAIAN BĂSESCU A SPUS CĂ USL-ul NU SE VA RUPE!

  Deci nu mai bateţi câmpii băi jigodiilor.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova