Dragă Domnule Preşedinte, mai ţii minte ce ţi-am spus? Şobolanii părăsesc corabia: Tismăneanu, Liiceanu, Predzii, Baconschi (şi lista continuă) s-au întors la “Monica Macovei, spaima sticlelor Jidvei”

Monica Macovei Mandela Moscovei spaima sticlelor Jidvei via Facebook

După tov. Tismăneanu, Liiceanu şi Baconschi de la GheDeSe, piticul tembel Paleologu, sorosistul Preda 2 (pe care Băsescu şi-l pusese ditamai fonator al FMP), “fripturistul” MRU, iata-l şi pe PCR-istul Preda Cristi că sare din vârful pupei corabiei comandantului direct în gaura submarinului Monica Moscovei

Dragă Domnule Preşedinte, mai ţii ce ţi-am spus eu… şi ce scriam în ZIUA hăt-hăt?

Foto: FB

PS: Si Patapievici? Sau el e pastrat mai la urma, ca bombonica…?

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Dragă Domnule Preşedinte, mai ţii minte ce ţi-am spus? Şobolanii părăsesc corabia: Tismăneanu, Liiceanu, Predzii, Baconschi (şi lista continuă) s-au întors la “Monica Macovei, spaima sticlelor Jidvei””

  1. Romeo says:

    Am citit ce era (pe bune) mazgalit pe aici dar daca este asa de sigur de apartenenta nomenclaturista a M.M. de ce e nevoie de minciuni si dezinformare. De ce nu e scris nimic de condamnarea tatalui lui M.M, care vine in contradictie cu medalia chipurile data de Ceausescu ? Ceva nu este in regula cu ce este scris pe aici. Pare totul aiurea in confront cu cele declarate de M.M. Si apoi activitatea si rezultatele ei in materie de coruptie care priveste in primul rand pe cei care au fost posibilii colegi ai lui Gherghinescu tatal lui M.M. !?

  2. VR says:

    Ce condamnare, ce chipurile? Aveti ochelari de cal. Decretul lui Ceausescu este reprodus in facsimil pe net. Nu credeti. Mergeti la Arhive, cititi singur Monitorul Oficial, faceti un dus rece, dati-va doua palme si treziti-va! Va dorim succes!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova