Catalin Voicu cere ajutor “fratilor” masoni din Loja Memphis prin intermediul “Romaniei libere”. Oare Turturica stie? FOTO. UPDATE: Iliescu intervine in apararea protejatului sau. Antonie Iorgovan despre masonii din PSD. VIDEO

Un cititor al blogului Roncea.ro mi-a atras atentia asupra “capului de ziar” al Romaniei libere de astazi, din care se iteste mutra senatorului, mai bine zis infractorului Catalin Voicu, protejatul de mic (a fost vreodata mic?) al lui Ion Iliescu. Fotografia  interlopului cu grade de general SPP il arata, conform semnelor masonice, in ipostaza de a cere ajutor disperat “fratilor” sai – mana la gat, la nodul de cravata (conform Dictionarului Masonic). In general dezavuez bagarea in seama prea mult a simbolisticii oculte si a masonilor, care imi par mai curand o gasca de parveniti de cartier cu sortulete in loc de pantaloni scurti. Dar, desigur, ca ziarist, ma gandesc totusi ca exista alte cel putin 1000 de fotografii cu grobianul Voicu, mult mai reprezentative, ca sa zic asa (are si ce arata). Sa fie o “simpla coincidenta”? Dar, pe de alta parte, nu am cum sa ignor ca, potrivit unor surse autorizate, personajul in cauza este membru in asa-numita Loja Memphis, a lui Gheorghe Florea, patronul de la “Fulgerul Bragadiru”, din care ar face parte si Marean Vanghelie, sustinatorul lui Voicu pentru functia de Ministru de Interne al Romaniei (!). Cu totii mai au in comun faptul ca sunt ceva mai colorati. Nimic discriminatoriu aici (*Nota pentru “cuplul de aur” Mungiu-Toma). Doar o constatare. Intrebarea este: cine a ales poza?

PS: Un amanunt despre Gheorghe Florea: a participat la intalnirea de taina dintre Calin Popescu Tariceanu si seful masoneriei ruse, Aleksandr Kondyacov, desfasurata chiar in Guvernul Romaniei, inainte de Referendumul anti-Basescu. A confirmat Radu Stroe. (Asta apropo si de aspiratia coloratului Iliescu pentru “lumina de la Rasarit”)

Ramane de vazut daca cererea facuta de Voicu prin intermediul unuia dintre cele mai importante cotidiane din Romania va fi satisfacuta. Si cum.

Antonie Iorgovan despre masonii din PSD

UPDATE: Desi Iliescu-KGB a fost destul de rezervat pana acum pe marginea cazului Voicu, iata ca, astazi, brusc, tataie a sarit din baie. Coincidenta? Mosul a declarat ca nu Reteau Voicu-PSD, ci Securitatea e de vina! Iliescu, despre înregistrări: O “porcărie securistică”, o “diversiune”.

Mediafax il citeaza: “Măi, voi folosiţi un cuvânt (stenogramă, n.r.) impropriu. Astea nu sunt stenograme. Ştiţi ce e o stenogramă? Este un text scris, care se redactează de o ste-no-gra-fă, care înregistrează o convorbire oficială între doi oameni. Astea nu sunt stenograme, sunt nişte interceptări, nişte înregistrări cum făcea Securitatea pe vremuri, când băga microfoane la masă, la restaurant”, a precizat Iliescu, răspunzând unei întrebări legate de noile stenograme apărute, legate de cazul Voicu.

Iliescu, despre înregistrări: O “porcărie securistică”

“Asta e prima porcărie pe care nimeni nu o semnalează şi datoria voastră (a presei – n.r.) asta ar fi în primul rând: de ce se mai practică această porcărie securistică şi în zilele noastre? Cine o face, cine o comandă, cine o foloseşte. În al doilea rând, eu nu ştiu cum o să se finalizeze treaba asta şi nu ştiu ce valoare juridică au aceste chestiuni care apar. Dar totul e scandalul mediatizat, ca să lanseze tot felul de diversiuni pe această temă”, a spus Iliescu, referindu-se la stenogramele apărute în presă în cazul senatorului Cătălin Voicu.

El a mai arătat că nu ştie cine se află în spatele acestei diversiuni. “Nu ştiu, nu mă interesează. Indiferent cine e, procedează de o manieră incorectă, nedemocratică, cu diversiuni”, a mai spus Iliescu, citat de Mediafax.

Ha, ha, ha! – Nota mea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Catalin Voicu cere ajutor “fratilor” masoni din Loja Memphis prin intermediul “Romaniei libere”. Oare Turturica stie? FOTO. UPDATE: Iliescu intervine in apararea protejatului sau. Antonie Iorgovan despre masonii din PSD. VIDEO”

 1. aic says:

  Si pe mine ma amuza acesti panglicari – poponeti – purtatori de sorturi cu epoleti… Semnele masonice sunt reale, cel din captura articolului este mai mult decat elocvent. Daca ne apucam sa cautam pe internet imagini ale maestrului puscariabil gasim numai chelii nesemnificative 🙂 insa astazi R.L. intoarce pagina. Intamplator? Am impresia ca “sortul” va fi scos curat din storcatorul justitiei prin insasi ajutorul presei care a turnat informatia inainte de pronuntarea institutiilor abilitate. Dosarul a transpirat si deja exista un as pe masa avocatilor puscariabilului. Mosulica KGBistul este intodeauna indignat cand cineva i-o ia inainte. La pensie tataie, la pensie, de treburile astea se ocupa altii pe moment 🙂

 2. […] "permalink" : "http%3A%2F%2Famalgammax.wordpress.com%2F2010%2F03%2F23%2Fmasoneria-de-diaree%2F" } http://roncea.ro/2010/03/22/catalin-voicu-cere-ajutor-fratilor-masoni-din-loja-memphis-prin-intermed… 44.447923 […]

 3. […] http://roncea.ro/2010/03/22/catalin-voicu-cere-ajutor-fratilor-masoni-din-loja-memphis-prin-intermediul-romaniei-libere-oare-turturica-stie/ Un cititor al blogului Roncea.ro mi-a atras atentia asupra “capului de ziar” al Romaniei libere de astazi, din care se iteste mutra senatorului, mai bine zis infractorului Catalin Voicu, protejatul de mic (a fost vreodata mic?) al lui Ion Iliescu. Fotografia  interlopului cu grade de general SPP il arata, conform semnelor masonice, in ipostaza de a cere ajutor disperat “fratilor” sai – mana la gat, la nodul de cravata (conform Dictionarului Masonic). In general dezavuez bagarea in seama prea mult a simbolisticii oculte si a masonilor, care imi par mai curand o gasca de parveniti de cartier cu sortulete in loc de pantaloni scurti. Dar, desigur, ca ziarist, ma gandesc totusi ca exista alte cel putin 1000 de fotografii cu grobianul Voicu, mult mai reprezentative, ca sa zic asa (are si ce arata). Sa fie o “simpla coincidenta”? Dar, pe de alta parte, nu am cum sa ignor ca, potrivit unor surse autorizate, personajul in cauza este membru in asa-numita Loja Memphis, a lui Gheorghe Florea, patronul de la “Fulgerul Bragadiru”, din care ar face parte si Marean Vanghelie, sustinatorul lui Voicu pentru functia de Ministru de Interne al Romaniei (!). Cu totii mai au in comun faptul ca sunt ceva mai colorati. Nimic discriminatoriu aici (*Nota pentru “cuplul de aur” Mungiu-Toma). Doar o constatare. Intrebarea este: cine a ales poza? PS: Un amanunt despre Gheorghe Florea: a participat la intalnirea de taina dintre Calin Popescu Tariceanu si seful masoneriei ruse, Aleksandr Kondyacov, desfasurata chiar in Guvernul Romaniei, inainte de Referendumul anti-Basescu. A confirmat Radu Stroe. (Asta apropo si de aspiratia coloratului Iliescu pentru “lumina de la Rasarit”) Ramane de vazut daca cererea facuta de Voicu prin intermediul unuia dintre cele mai importante cotidiane din Romania va fi satisfacuta. Si cum. Pe larg la sursa http://roncea.ro/2010/03/22/catalin-voicu-cere-ajutor-fratilor-masoni-din-loja-memphis-prin-intermed… […]

 4. Azbest says:

  Ma bucur ca v-am putut fi de folos cu acel comentariu despre poza din RL. Ar mai fi de luat in vedere si acest articol: http://www.reportervirtual.ro/2010/03/turturica-ii-arunca-n-strada-pe-cei-mai-vechi-fotoreporteri-de-la-romania-libera.html …probabil l-ati observat deja. Nu stiu cata legatura exista, dar poate fi avut in vedere.

 5. VR says:

  Si eu! Multumesc mult si va mai astept cu observatii…

 6. Masonii nu merita nici măcar să mi-o xxxx. Dintotdeauna, oamenii de doi bani se vor a se da importanţi. Nasol e ca şi reuşesc uneori.
  Nu contează. Există un Dumnezeu. O să şi-o ia nasol de tot.

 7. florin says:

  asa ne sfideaza de nu imi vine sa cred…cum poat sa apara in fata noastra si sa ne minta ca ei ne vor binele…fereasca si apara Dumnezeule..cat de rau am ajuns de aceste lichele ce se inchin diavolului apar in fata noastra galanti si plin de ei si tot in acelasi timp ne spun cat de bine este ca exista masoneria…hmmmm,iliescu,petre roman,isarescu,bassescu..etc,toti masoni! cand vreodata au facut astia bine in afara de crime grave impotriva poporului roman?????

Leave a Reply

Powered by WordPress

Stiri

customizable counter
toateBlogurile.ro Blog din Moldova