Stiri Ortodoxe: Starea Parintelui Justin este buna. Cat mai suntem, cat mai sunt, mangaiati-i pe Parinti. Tatal nostru – VIDEO. Parintele Mihai Valica nu mai scrie la revista Axa

Hris­tos a inviat!

Ieri, 11 aprilie, starea sanatatii Parintelui Iustin era foarte buna, spre refacere, dupa cum ne-au transmis cei care il ingrijesc pe Parinte.

In urma unei dis­cu­tii tele­fon­ice din 9 aprilie, am aflat ca starea sanatatii Par­in­telui Iustin Pirvu este mult mai buna decit zilele tre­cute. Se poate spune ca a intrat in con­va­les­centa, iar medicii sint mul­tumiti de evo­lu­tia sanatatii. Prob­lemele pul­monare s-au mai redus si Par­in­tele res­pira mult mai usor. Seara, la ora 20:30, sfin­tia sa se simtea destul de bine, chiar daca era putin ragusit, si a spus ca internarea sa in spi­tal va mai dura intre 7 si 10 zile. Este un prilej foarte bun ca prin rugaci­u­nile Bis­ericii si ale noas­tre sa putem ajuta la grab­nica insanatosire a bunului nos­tru duhovnic.

Man­a­s­tirea Petru Voda

Parintele Mihai Valica nu mai scrie la revista Axa

Hristos a inviat!

Intrucat unii membri ai publicatiei Axa pun sub semnul intrebarii calendarul nou, ma simt obligat sa ma abtin a mai scrie la publicatia Dv. pana ce voi observa o incetare a unor astfel de atitudini.

Tot in acest context am refuzat ultimul numar si l-am expediat retur.

Raman un fidel cititor al ziarului Axa cu speranta, ca toti autorii vor ramanea, ca pana nu de mult, in duhul unitatii Bisericii lui Hristos si Sinodului Sfintei noastre Biserici Ortodoxe Romane.

Va multumesc pentru intelegere.

Cu deosebita consideratie,

Pr. prof. dr. dr. Mihai Valica

Vezi si La 98 de ani de la nasterea iubitului nostru parinte Cleopa Ilie: MARIA PARTEA CEA BUNA SI-A ALES…

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova