Cristian Tabara – Alexandra Bodnaru, o “afacere” LOLITA? VIDEO

“M-am mai dus o dată la baie şi am trântit uşa intenţionat… ştiam că va veni.”

Sunt o cititoare. Am terminat psihologia. Nu am pretentii ca stiu totul dar nu sunt nici novice, nici modesta. Mi-a atras atentia acest amanunt din declaratia domnisoarei (si nu numai). Din declaratia ei razbat, nu numai naivitatile specifice varstei, ci si gesturi sau intentii de cocota mica. Nu le-as numi feminine. Copiii pot avea la aceasta varsta intentii de seducere.
Cristi Tabara (nu-l pot numi altfel si nici nu ii pot anula recunoasterea publica) s-ar fi putut lasa sedus de aceasta fetita ? Nu cumva gesturile lui au fost normale fata de copila iar aceasta conform varstei, le-a fantasmat si imaginat altfel ?
Fetitele de azi au ciclu incepand de la 8 – 9 ani. Am aflat acest lucru cand eram invatatoare (acum 15 ani) si mai apoi ca profesor de engleza si diriginte, am avut confirmarea ca aceasta este varsta reala de intrare la pubertate a fetitelor, indiferent de ceea ce spun vechile concepte. In anul 1996, dintr-o clasa a III-a, cu 20 de fetite si 8 baieti, doar una singura inca nu avea ciclu.
Cunosc, deci, destul de bine ce se afla in mintea acestor fetite. In intervalul de ani intre 9 si 12, se petrec cam multe in mintea unei copile, mai ales cand mama a divortat si a intrat in mai multe alte relatii, la care ea a fost martora obligata de mama si situatie.
Il cred nevinovat pe Cristi Tabara. Tot ce am trait, auzit, vazut, si mai ales am invatat in 54 de ani, imi spun ca acest om este nevinovat. Copila este satula de experientele erotice ale mamei, si-a dorit ca macar aceasta relatie sa mearga, isi manifesta nemultumirea in acest fel si dezamagirea. In plus adolescentii cauta azi si ei senzationalul, un motiv de a atrage atentia asupra lor, nu numai ca un semnal de alarma ci si ca teribilism.
Un bun psiholog ar scoate adevarul la lumina. Fetita are nevoie de psiholog.
Raul este insa facut si nu mai poate fi sters, nu in aceasta viata. Toata aceasta poveste va lasa urme adanci in mintea adolescentei. Deja are mintea pervertita.
Pune-ti, va rog, cap la cap toate lucrurile care vi se par ciudate, ilogice, inadvertentele din aceasta poveste.
De ce dupa un an ?
De ce reactioneaza mama abia dupa o luna de la aflarea grozaviei ?
Ce mama mai sta intr-o relatie compromisa astfel ?
Mai este loc de targuiala cu concubinul (inca o luna), ca a fost real sau nu ?
Cum reactioneaza o MAMA cand concubinul ii spune ca a fost curios ? De ce reclama fetita si nu mama ?
De ce copila reclama acum cand afla ca el se insoara ?

Comentariul unei cititoare Roncea.ro la articolul Maria Apostol, iubita lui Adrian Sarbu, boss-ul ProTv, martorul iubitei lui Cristi Tabara, in scandalul presupusului violul asupra minorei Alexandra Bodnaru

Ilustratie: Tabloidul “Libertatea”

Repetitii la filmul “Lolita”: “Invata sa minti mai bine”

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

11 Responses to “Cristian Tabara – Alexandra Bodnaru, o “afacere” LOLITA? VIDEO”

  1. suplacu de barcau says:

    Cam multe gunoaie, atat sub presul presei,asa cum ati aratat, cat si iata, prin studiourile tv.
    Vedete confectionate la comanda, poleite cu aur, iar daca dai un pic jos spoiala, ce sa vezi?…dezgustator si… nu mai am cuvinte!

    Pe de alta parte, cred ca e si vina noastra, a tuturor. Aceste vedete nu ar exista, daca n-ar avea audienta. Acest individ ar fi putut astfel sa se ocupe de ceva anume mai putin frivol si poate nu ar fi ALUNECAT chiar asa…( eu am aruncat tv-ul la gunoi acolo unde ii e locul acum 5 ani- i-am implinit aceasta vara)

    Dumnezeu sa aiba mila de lumea aceasta a faradelegii!

  2. AZALGOLD says:

    Ma intreb si eu, asa, intr-o doara, pentru ca ar trebui sa nu ma mai mire nimic, de ce astfel de titluri ascund in subsidiar adevarul? Cine declara de fapt? Mama acelei copile. Aceasta “mama” sta pe ganduri o luna de zile daca sa reclame sau nu. Initiativa ii apartine fiicei de 12 ani care de fapt se decide sa treaca la actiune dupa 1 an de la asa-zisul viol sau agresiune sexuala. Si reclama, zice ea, cu mare convingere. Ba inca mai mult, il vrea si la inchisoare pe violator. Iar mama motiveaza ca a ezitat pentru ca il mai iubeste inca. Il pune si in garda, adica il anunta ca nu a putut sa o opreasca pe domnisoara ei. Dragi mame din iubita noastra patrie, nu-i asa ca ati fi procedat la fel si voi? Sau i-ati fi scos pe loc nenorocitului ochii, i-ati fi sarit la gat precum o tigroaica pentru a va apara puiul?
    Iar voi, dragi barbati romani destepti, de ce va complicati cu o relatie care nu vi se potriveste si nici nu merge? Doar asa de dragul aventurii? Apai, vedeti dumneavoastra, ce fel de aventura il asteapta pe Cristi Tabara de acum incolo, fiindca puteti si voi un copy-paste din asta…daca nu luati aminte.
    Ce fel de relatie au avut cei doi adulti daca de un an ei nu mai aveau, conform declaratiilor d-nei Bodnaru, nici o intimitate?
    Chiar nu vi se pare nimic suspect la aceasta d-na care pretinde ca e mama ?

  3. suplacu de barcau says:

    “Chiar nu vi se pare nimic suspect la aceasta d-na care pretinde ca e mama ?”

    raspuns: nu.

    1. Si chiar daca ar fi, nu despre asta e vorba si nu-i dreptul nostru s-o judecam.

    2. Faptul ca ea nu a reactionat normal, nu inseamna ca faptele nu s-au petrecut.

    3. Incercati sa schimbati rolurile?, sunteti regizor?. Suspectul nu este ea, ci el. Ce scuza ar putea fi pentru un astfel de gest care tradeaza patimi ca curvia( de 2 ori. cu concubina si cu fiica ei ), pedofilia, neseriozitatea

  4. AZALGOLD says:

    pentru – suplacu de barcau
    Nu ati fost niciodata acuzat pe nedrept ?
    Acuzatia in sine nu este baza a vreunui adevar.
    Probele, martorii, recunoasterea – DA.
    Nici legea nu ia masuri pedepsitoare fara ele.
    Iar Dumnezeu ne va lumina, mai devreme sau mai tarziu, pentru ca ochiul Sau cuprinde tot, adica mult mai mult decat vederea noastra, prea deseori obtuza.
    Nici reactia intarziata a d-nei, nici declaratia ca a intarziat pe motiv ca inca il mai iubeste – nu va spune nimic ?
    Nu pretind ca stiu totul.
    Stiu doar ca mama adevarata are comportament de tigroaica fata de cei care ii ameninta cumva puiul.
    Si-atat !…

  5. AZALGOLD says:

    Ia cititi un pic materialul “literar” trimis de copila la un concurs :
    https://concurs.acasatv.ro/scenarii/index.php?uid=295109
    Si va rog sa nu uitati pe tot paecursul citirii ca are doar 12 ani.

  6. VR says:

    Dumnezeule!
    Biata de ea…

  7. suplacu de barcau says:

    “Nu ati fost niciodata acuzat pe nedrept ?
    Acuzatia in sine nu este baza a vreunui adevar.
    Probele, martorii, recunoasterea – DA.”

    aceste generalitati pe care le insirati, nu dovedesc nevinovatia acuzatului.

    In plus recunoasterea exista : ” mi-a alunecat… ” ( mi-e scarba sa scriu asa ceva). Sau credeti ca tot doamnele respective au inventat si asta?

    dar eu nu sunt nici acuzatul apararii, nici al acuzarii, cu atat mai putin judecator. Nu eu am vrut sa demonstrez ceva. Daca nu este adevarata povestea, cu atat mai bine. Daca este adevarata, atunci repet ceea ce am spus in primul comentariu .

    Trimiterea dvs la pagina cu scenariul nu face decat sa alimenteze banuiala : Barbatul de 40+ a fost ispitit de fata putintel perversa de 12 ani. O reprezentanta a generatiei pro(sti)…, un semnal de alarma ca tara asta a luat-o pe un drum gresit. Credinta, morala, familia crestina cu mama tata si copii crescuti crestineste, educatia… nu mai exista . Totul e o varza. Iar cazuri ca cel in discutie mai sunt o multime, chiar daca nu se mediatizeaza. In ” cuplurile” concubine, se unde femeia are o fiica, se ajunge adesea la astfel de faradelegi, deoarece barbatul coborat la starea de dobitoc crede ca i se cuvin femei din ce in ce mai tinere ( nu conteaza cum e el, babalacu, burtos, etc). Prin urmare, va fi tentat de fetiscana, cu atat mai mult cand aceasta il si provoaca. Daca nici n-are frica de Dumnezeu, atunci fiti sigura ca nimic nu-l va impiedica sa ” alunece”.
    Vreti sa va spun ce fac mamele in astfel de situatii? Tac ca proastele cele mai multe din ele. Au fost cazuri de incest cand mamele nu au luat pozitie.

    Iertati ca m-am lungit atat, sper ca intelegeti desi ma exprim mai greu.
    Sanatate!

  8. suplacu de barcau says:

    erata: avocatul acuzarii

  9. VR says:

    Ati pus punctul pe i. Cu totii, si Tabara si mama si fiica, sunt victimele propriei subculturi generate de postul la care lucrau: e vorba de agresiunea “Pro”. Mama care isi gira si indemna fiica sa scrie un astfel de scenariu dement, mama care facea reportaje cu vrajitoarea, Tabara, “teolog” dar promovator al “valorilor” “Pro” si restul rahatului in cauza. Sunt propriile victime si proprii calai. Dumnezeu sa-i ierte!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova