Dovada ca Basescu, Comandant Suprem al Fortelor Armate, Oprescu, Primar General al Capitalei si Oprea, Ministrul Apararii, au stiut din 2011 de stergerea BUDAPESTEI de pe Arcul de Triumf si nu au facut nimic. Sesizarea unui colonel (r) SRI

You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Dovada ca Basescu, Comandant Suprem al Fortelor Armate, Oprescu, Primar General al Capitalei si Oprea, Ministrul Apararii, au stiut din 2011 de stergerea BUDAPESTEI de pe Arcul de Triumf si nu au facut nimic. Sesizarea unui colonel (r) SRI”

  1. Vasile Zărnescu says:

    Domnule Victor Roncea,
    Vă mulţumesc pentru semnalarea acestei blasfemii, pentru citarea mea ca autor al atenţionării autorităţilor vinovate măcar pentru incaţiune şi pentru plîngerea penală formulată.
    Într-o întîlnire, de pe la jumătatea lunii septembrie 2011, la Palatul Parlamentului, a unor reprezentanţi ai S.C.M.D. – în frunte cu d-nii Mircea Dogaru şi Valeriu Pricină – cu reprezentanţii organizaţiei F.A.C.I.A.S., am apelat la d-na Florea, preşedinta acesteia, să mă ajute să fac o plîngere penală contra celor cărora le adresasem semnalarea. Ne-am schimbat cărţile de vizită, dar la atît s-a redus relaţia.
    Dacă aveţi nevoie la proces, pot să mă prezint ca martor şi pot să vă dau textele articolelor mele şi xerocopiile răspunsurilor, autentificate de mine, spre a le depune la dosar.
    Cu părere de rău, trebuie să relev aici că unii jurnalişti de doi bani s-au referit şi ei la blasfemia de pe Arcul de Triumf, dar s-au dat ei ca iniţiatori ai acţiunii, fără să mă indice pe mine. Toanta de la “Adevărul” care a scris în 2 şi 3 oct. a.c., a folosit inclusiv fotografiile mele, date ca ale ei. În plus, atît nătărăul de la Ziuaveche, cît şi asta de la Adevărul au încurcat borcanele, făcînd nişte afirmaţii tîmpite, fiindcă nu au fost în stare nici măcar să citească atent articolele mele, pe care le-au plagiat! Se poartă plagiatul şi anul acesta. Pînă cînd?
    Anunţaţi-mă cînd aveţi termen de înfăţişare la Parchet, pentru a mă face util demersului dvs.
    Succes!

  2. VR says:

    Eu va felicit pentru ca ati atentionat “organele” necuvantatoare, de la Primarie la Presedintie. Nu am mari sperante de la Parchet. O vor tine langa cu ’53. Trebuie gasita dovada clara a restabilirii inscriptiei originale, cu BUDAPESTA intre victoriile Armatei Romane, in perioada 1964-1989, cel putin. Iar noi, daca “saraca” primarie nu are bani pentru adevarul istoric ci numai pentru borduri si tunuri cu poduri si sosele suspendate, sa facem o subscriptie publica sau sa ridicam noi o schela si, cu ajutorul unor specialisti, sa indepartam cimentul care murdareste si azi istoria nationala. Iar celor responsabili de mizerie sa le dam cadou cate o opinca, pe unde ii vedem si unde merita. Numai bine!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova