Duminica, 8 Septembrie: Comemorare la Mislea – inchisoarea femeilor legionare, la Nasterea Sfintei Fecioare Maria. Pomenirea fratelui Costel Condurache – PREZENT!

Manastirea Mislea - Fosta inchisoare a femeilor legionare - foto Emil Lupu

Duminica 8 septembrie, Nasterea Sfintei Fecioare Maria, va avea loc ca in fiecare an comemorarea de la Mislea – unde aducem cinstire suferintei indurate de femeile detinut politic. Comemorarea este organizata ca de obicei de dl. Mihnea Gheorghiu, fiul unei marturisitoare din temnita Mislea, doamna Geta Gheorghiu.

Programul manifestarii:

Ora 7:00 plecare cu microbuzul din Bucuresti. Participare la Liturghie la Bisericuta din incinta fostei inchisori Mislea. Parastas si Agapa.

Intoarcere la Bucuresti cu oprire la locul unde acum 16 ani Parintele Voicescu a avut accidentul in urma caruia a plecat la Domnul si la troita de la Tancabesti.

Va asteptam la Mislea sa putem spune impreuna PREZENT! in numele tuturor celor care acum se roaga pentru noi in fata lui Dumnezeu.

Contact: Asociatia PREZENT!

Astazi s-a savarsit slujba de pomenire la 40 de zile de la plecarea la Domnul si sfintii inchisorilor comuniste a fratelui Costel Condurache, fondatorul Asociatiei PREZENT!

Dumnezeu sa-i ierte si odihneasca cu sfintii Lui pe toti ai nostri!

Costel Condurache - Prezent - Foto Cezar Machidon
Foto: Emil Lupu si Cezar Machidon

Cititi si: S-au împlinit 15 ani de la trecerea la cele veşnice a Părintelui Liviu Brânzaş. Un îndemn ca un testament: Sănătatea morală a unui popor se probează prin gradul de respect şi pietate pe care îl manifestă faţă de eroii şi sfinţii săi. Continuaţi flacăra idealului pe care foştii deţinuţi politici l-au aureolat şi l-au făcut nemuritor prin jertfa lor.

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova