PARINTELE AMFILOHIE de la Diaconesti despre pericolele vremurilor de azi si maine: de la lepadarea de Tanacu la impunerea Cipurile BiometricePredica sustinuta la Manastirea Diaconesti Duminica trecuta, a Vamesului si Fariseului

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “PARINTELE AMFILOHIE de la Diaconesti despre pericolele vremurilor de azi si maine: de la lepadarea de Tanacu la impunerea Cipurile Biometrice”

 1. Anca says:

  Cred ca o idee buna ar fi sa incepeti sa salvati orisice material video/audio autentic ortodox care il gasiti pe net si sa il puneti pe discuri pentru vremurile grele cind toate vor fi interzise. Personal am salvat tot ce-am putut, mi-am facut o mica ‘biblioteca’ si am raspindit copii. Pentru download am folosit programul ‘Replay Media Catcher’, costa vreo treizeci de dolari dar merita. Puteti download-a orice de pe youtube, google video, etc. E un program excelent care merita banii cu virf si indesat. Iata link-ul:

  https://www.applian.com/replay-media-catcher/index_youtube.php?src=VideoDownload

 2. ellainac says:

  Pr Amfilohie, un dohovnic tanar in care pr Caciu a vazut “potentialul”.
  Bunul Dumnezeu sa il tina tot asa in Adevar si smerenie; avem nevoie de astfel de duhovnici tineri care sa urmeze marilor nostrii batrani duhovnici sa ne indrume in vremurile de pe urma.

  Multumim de postare si Domnul sa va binecuvanteze.

 3. Ioana says:

  Daca stie cineva cum se ajunge la manastirea Diaconesti va rog scrieti um mesaj. Imi doresc f. mult sa-l cunosc pe parintele Amfilohie. In aceste zile grele pe care le traim CREDINTA SI CURAJUL de care da dovada sunt o pilda pentru noi toti.Sa-l ajute Dumnezeu sa ne lumineze sufletele

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova