COMPLICII "americani" si "europeni" ai lui Voronin o dau la intors. SOCOR si MIKKO, de la URSS la UESS

Traian Basescu despre Basarabia: ”sangele apa nu se face”

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei a dezbatut ieri in procedura de urgenta un raport despre functionarea institutiilor democratice din R. Moldova dupa ce comisarul pentru drepturile omului si-a incheiat marti o vizita de documentare la Chisinau.
Proiectul de rezolutie elaborat raportori confirma faptul ca procesul electoral din R. Moldova a fost marcat de “multe vicii semnificative”. Documentul mai noteaza insa ca alegerile au fost considerate in general corecte de observatori.
Frazeologia “alegerilor corecte” a acoperit in fapt frauda electorala de la Chisinau care s-a putut desfasura tocmai datorita ingaduintei (complicitatii) cu care reprezentantii UE, Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE), Consiliului Europei, responsabili cu supravegherea alegerilor, au inchis ochii in fata abuzurilor regimului comunist.

Complicii europeni ai lui Vladimir Voronin o dau la intors

Raportul realizat de OSCE, UE si Consiliului Europei a girat astfel nemijlocit alegerile fraudate de Voronin iar principalii responsabili ai acestei manipulari fara precedent au fost cativa “comisari” simpatizanti (a se citi agenti) ai Moscovei.
In ultima saptamana au avut loc in mediile de decizie europene numeroase discutii si dezbateri cre au scos in evidenta pozitii ale Bruxelles-ului concordante cu viziunea ruseasca asupra Basarabiei.
Mai multi functionari ai Uniunii Europene si asa zisi analisti ai institutelor din jurul UE inclusiv un “analist” al Europei Libere – Vladimir Socor – cunoscut pentru serviciile de “consiliere” oferite comunistului Voronin, au contestat cu iritare sprijinul politic declarat de presedintele Traian Basescu pentru opozitia din Chisinau, precum si intentia de a acorda cetatenia romana basarabenilor care le-a fost rapit acest drept ca urmare a acordului miselesc Hitler Stalin (cunoscut sub numele pactul Ribbentrop Molotov).

Opozitia anunta anticipate in august

Opozitia nu va participa la alegerea presedintelui propus de comunisti, astfel ca se preconizeaza deja alegeri anticipate la sfarsitul lunii august. Ca urmare a acestui anunt raspicat diversi agenti europeni ai Rusiei s-au activat incercand sa “medieze” un controversat acord intre Opozitie si comunisti, calcand pe trupurile tinerilor omorati si torturati de regimul comunist. Scopul este facilitarea accederii comunistilor la putere, fara a mai avea loc alegeri anticipate sub control international. Printre principalii vectori ai acestei combinatii se numara chiar Marianne Mikko prezentatoarea raportului european care “a stabilit” ca “alegerile au fost corecte”. Prezenta zilele trecute la Chisinau unde s-a intalnit in taina cu reprezentanti ai comunistilor si – la vedere – cu “societate civila” estoniana Marianne Mikko, fosta jurnalista la un ziar comunist pe vremea URSS, este cunoscuta pentru subiectivismul sau antiromanesc fiind cea care l-a atatact dur pe Traian Basescu pentru intentia sa de a facilita acordarea cetateniei romane pentru bsarabeni, un drept natural al acestora, prin nastere si un atribut suveran al statului roman.
Traian Basescu nu s-a sinchisit de comentariile si criticile “europenilor” filorusi re-afirmand ieri la Zagreb: ”sangele apa nu se face”. Seful statului a subliniat intentia sustinerii fratilor basarabeni: “Vom sustine continuarea proceselor de negociere cu Republica Moldova indiferent cine va fi premier sau presedinte dupa aceste alegeri, pentru ca suntem doua state independente, dar sangele apa nu se face”.

George Roncea

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “COMPLICII "americani" si "europeni" ai lui Voronin o dau la intors. SOCOR si MIKKO, de la URSS la UESS”

 1. Anca says:

  off topic:

  F. important despre gripa porcina si gripele in general

  http://www.gnn.tv/A02138

 2. Goran says:

  Ma bucur ca mai sunt inca jurnalisti capabili de a reda in totalitate adevarata fata a “mafiei europene”.
  Felicitari!

 3. Anonymous says:

  WTF,
  ca de obicei, Socor ii sustine pe comunisti.

  Este o curva cumparata si “ANALizele” lui politice se limiteaza la o singurica Moldova, loc pe harta despre care poate spune ce vrea.

  El, in acelasi moment fiind cetatean a 3 state, si care se ascunde in spatele Germaniei, are o mare usurinta sa vorbeasca despre “consens”, “stabilitate” si “pact”, dar care nu a fost macar o data la tara sa vada cum sunt lipiti pamantului oamenii simpli, care sunt privati aproape de tot, in afara de TVM si TRM;

  F***ck SOCOR!!!

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova