DESCOPERITII DIN PRESA, de la Cotidianul la Vox Publica. Cernahoschi-SRI, agenta de birou a lui Buscu-RAAPPS de la Catavencu-KGB

Frumusica Laura Cernahoschi, fosta sefa la Cotidianul si comentatoare la Realitatea TV, recunoaste public ca a lucrat pe la SRI, ca traducatoare, vreo cinci ani, pana s-a plictisit, dupa cum marturiseste chiar ea: “job-ul meu era, în cea mai mare parte, de birou”. Practic, a primit grad pe vremea lui Iliescu si a plecat in presa, fiind angajata la Vintu, dupa venirea lui Basescu, cand inca era Timofte sef al Serviciului. “După cinci ani de activitate în SRI, regulile prea stricte de acolo auînceput să interfereze cu viaţa mea personală. Sunt o persoană căreiaîi place să călătorească, să cunoască oameni noi, de diverse cetăţenii”, afirma blondina din Vox Publica lui Vintu. Adica, inteleg eu, cam gresise initialele: ar fi preferat la SIE. Oricum, e clar ca, dupa numele sotului (din cate inteleg), a ales ceva venit de pe meleaguri externe. Si la externe a si ajuns (eu personal am cunoscut-o, accidental, chiar in Ucraina si am reintalnit-o in Rusia). “În 2005,  când mi-am dat demisia dininstituţie, am ieşit cu gradul de locotenent. Atunci, Doru Buşcu, lacare m-am prezentat la un interviu, mi-a acordat şansa de a lucra înpresă, “în ciuda” trecutului meu SRI-stic”, ne mai spune tanara recruta a lui Buscu. Desigur, ceva-ceva o recomanda pe micuta Cernahoschaia, din moment ce a ajuns apoi chiar sefa pe la externele Cotidianului. Mie, oricum, imi place de ea, indiferent de statutul ei trecut sau actual, de sereista sau jurnalista, acoperita sau descoperita, in rezerva sau in atac.
Interesant de observat cum, pe lunga lista de tablagoaice de la Realitatea-Catavencu, de la Ivanciuca pana la Toma (si sa nu-l uitam pe Harry), pana acum Laurica e prima dintre fete care iese singurica, la raport, si se descopera in public(a), de buna voie si nesilita de nimeni, dupa o noapte lunga si intima (colegii de la Cotidianul stiau, ne asigura ea) de vreo patru anisori. Desigur, mai misto ar fi de aflat in ce calitate a angajat-o si transportat-o dupa el, de la Cotidianul la Vox Publica, intervievatorul-sef Buscu-RAAPPS… De activ sau de pasiv? Caci, dac-ar fi sa ne luam dupa Florin Calinescu, pe la Realitatea-Catavencu se cam bate pasul de gasca. Dupa altii, de gasculita…

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “DESCOPERITII DIN PRESA, de la Cotidianul la Vox Publica. Cernahoschi-SRI, agenta de birou a lui Buscu-RAAPPS de la Catavencu-KGB”

  1. Maior Jorj says:

    Hai, ba, chiar asa te dai la ea?! Iti cam place rujul de pe buzisoarele ei, nebunaticule!…

  2. Anonymous says:

    Si ce daca, e draguta si isteatza…mai bine sri-sti ca ea decat ca altii…faptul a a avut decenta sa povesteasca istoria personala o califica ca un om corect, cer putin pana la proba contrarie. De unde pana unde a lucra la sri inseamna automat un stigmat pe viata in mometul intrarii in alta profesie? Sa-i acordam prezumtia de nevinovatie, mai aleas ca nu e lipsita de talent.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova