FLACARA VIOLET-PORTOCALIE loveste din nou. Familia de guzgani rozalii Geoana atacata energetic de killerii lui Basescu de langa camerele de luat vederi. FOTO-AUTODENUNT

“Eu am văzut în timpul dezbaterii oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. Îşi făceau treaba. Îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ.” 
Mihaela şi Mircea Geoană au păsărici mov pe creier
Scris de George Roncea 
Mihaela Geoană, maştera „fericitei familii Geoană“, a ieşit sâmbătăseară public, într-o memorabilă apariţie televizată (vezi Video mai jos), şi a mărturisitpoporului unele convingeri ale sale şi aspecte care macină cuplul, înintervalul scurs de la noaptea în care Mircică, alături de Mimi a sa,erau cei mai fericiţi doi Geoană din lume. De la acea noapte nicionoapte n-a mai fost la fel. Mircea Geoană a devenit alt om, practic celcare era şi înainte, anost, lipsit de strălucire, de flacără, flacărăvioletă…
MihaelaGeoană a spus poporului că Mircică al ei a fost trăsnit energetic dekillerii lu’ oribilul marinar, chiar în timpul celebrei confruntăritelevizate, aranjate şi cu răspunsurile pregătite de cu o noapteînainte, la sauna lui Sorin Ovidiu Vîntu, unde s-a relaxat bărbăţelulei. Mai exact, bubulii l-au vânat şi l-au răpus, ca pe Bambi, pe Geoanăal ei.
Totul pleacă de la faptul că fostul adjunct de şef de brigadăla Energomontaj a fost atacat cu energii ale bubulilor lui Băsescu, crede cu convingere prima-doamnă de-o seară a României. Seară care separe că a zguduit rău minţile cuplului de etern ratangii, deveniţi mainou aficionados ai practicilor voodoo.
„Poate spun un lucru pecare… Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în salăoameni care lucrau la acest lucru. Nu ştiu dacă e o teorie sau alta,dar era pur şi simplu paralizat, n-a fost tot timpul, au fost anumitebucăţi, care erau probabil decisive. Cred eu, e o părere personală.Cred că el le-a simţit atunci. Vreau să spun că am simţit foarte multeu personal, nu aveam energie, nu mă puteam concentra, nu puteam facelucruri, nu eram eu. Sincer, eu nu cred foarte mult în lucrurile astea,dar ştiu că s-au întâmplat“, a adăugat Mihaela Geoană.
Probabil totdin cauza vampirului energetic Băsescu s-a simţit Mihaela atât delipsită de puteri la confruntare, de abia mai avea forţa să se rujezeîn public, ca ultima ţoapă, şi tot bubulicul Băsescu a făcut să i semişte mânuţa lui Dragnea în poala sa de faţă cu naţiunea (că soţu’ eracu spatele).
Este remarcabilă candoarea – să zicem – cu caretraversează această familie una dintre cele mai complicate situaţiipolitice pentru Mircea Geoană, vânat de propriii rechini din partid şi,probabil, de către cei care au aflat, via Bogdan Chirieac, de banii decampanie şterpeliţi şi trimişi în conturile soacrei.

Hrebenciuc, Marele Preot al Cultului Şobolanului Flăcării Rozalii


Dela momentul de delir bubulic al lui Viorel Hrebenciuc, care a explicatîntr-un talk-show cum a pierdut Mircea Geoană din cauză de flacără mov,a trecut ceva vreme, dar se pare că nu doar guzganul rozaliu arepăsărici pe creier. PSD-ul este bântuit la vârf  de poveştile cu bubulişi energii mov ale cuplului „prezidenţial“, alimentat din plin de celcare este atât de duios alintat de colegii săi pesedişti, cunick-name-ul Javra.
În loc să-şi asume răspunderea pentru eşec,Viorică (are nume predestinat, vioreaua este mov, se ştie) aruncă pepiaţă revelaţii de om dus cu capul, care se crede Mare Preot alFlăcărilor Care Ies în Seara de Joi din Fundul lui Traian Băsescu: „înziua de joi, în general, Traian Băsescu este în formă maximă pentru că- cel puţin cei care se ocupă de… ştiu ce înseamnă ziua de joi -,este ziua flăcării violete şi, dacă aţi observat, toţi cei din PDpurtau violet, şi cravatele, şi puloverele, şi puloverul pe care-lpurta Băsescu, deci există o filiaţie aici, dar e de cu totul altănatură“.
Ezotericul Geoană l-a întărit pe Hrebenciuc recent, după cea fost rugat să comenteze declaraţia guzganului rozaliu privind flacăraviolet, metoda paranormală care l-ar fi ajutat pe Traian Băsescu ladezbaterea finală de la prezidenţiale. Geoană e convins că TraianBăsescu este înconjurat de persoane cu capacităţi paranormale, „pentrucă a folosit şi foloseşte aceste tehnici, inclusiv oameni pe care i-amvăzut eu la Palatul Cotroceni, care fac parte din această categorie“, aafirmat liderul social-democrat, adăugând că persoanele respective nuar fi nici vrăjitori, nici ghicitoare, ci sunt cunoscuţi „în piaţă“pentru capacităţile lor.
Un nou cult este pe cale să se întemeiezela PSD, unde devine din ce în ce mai clar că a început Marea Luptă aenergiilor rozalii, împotriva armelor psihotronice movulii dedistrugere în masă ale teribilului Bubul-Şef, Traian Băsescu, cel carecutremură visele umede ale cuplului Geoană. Agitaţia asta misticoidă aînceput să creeze deranj la vârful partidului. E vorba chiar dementorul lui Mircea Geoană, naşul său totodată, cel care l-a „botezat“atât de inspirat cu un nume care i-a devenit renume, Ion Iliescu – dela care a preluat ştafeta roşie – ateu practicant, care crede doar înextratereştri şi Darwin, ba chiar, convins că se trage din maimuţă, arede gând se pare să înfieze o maimuţă, pentru a-l însoţi în ultimelesale zile.

Geoană, ameninţat din interiorul partidului

Toateparascoveniile astea obscurantiste cu energii şi flăcări mov l-au camenervat pe Iliescu, care a ieşit recent să dea cu măturoiul la vârfsusţinând că e nevoie de o schimbare radicală în PSD: „e important săse formeze o echipă de oameni cu autoritatea morală şi politică de aconduce. Năstase şi Diaconescu trebuie să facă parte din echipă“.

Năstase şi Diaconescu, adică oameni cu scaun la cap, nu cu trăsnăi înminte, şi neputincioşi ca Geoană. Cea mai severă punere la punct a luiGeoană, care tot dă vina pe bubuli pentru eşecul său, a venit însă dela Institutul de Studii Social-Democrate „Ovidiu Şincai“, condus deeurodeputatul Adrian Severin, care a dat publicităţii, duminică, unraport de analiză a alegerilor prezidenţiale, una dintre concluziiledocumentului fiind aceea că PSD a pierdut alegerile din vina lui MirceaGeoană: „PSD a pierdut şi aceasta, în primul rând, din cauza stiluluide conducere şi a personalităţii lui Mircea Geoană (şi a principalilorlideri care l-au susţinut), ceea ce face ca păstrarea acestuia înfruntea partidului să împiedice lansarea reformei, iar retragerea sa(de altfel promisă, în cazul pierderii alegerilor prezidenţiale şiperfect coerentă cu practica democraţiilor consolidate) premisă sauînceputul reformei“.
Aşadar, cu sau fără energii mov, bubuli roz saumaro, pe Geoană îl aşteaptă „reforma“ – respectiv un binemeritatconcediu, eventual la un sanatoriu de boli nervoase, păzit de bubuli,sau la o mânăstire, alături de duhovnicul său vampiric, DanielCiobotea, cel care iubeşte bărbaţii cu suflet de copil şi era gata-gatasă devină premier FSN al României, la propunerea lui Ion Iliescu, elînsuşi de fapt tot un fel de bubul pe stil vechi.


Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “FLACARA VIOLET-PORTOCALIE loveste din nou. Familia de guzgani rozalii Geoana atacata energetic de killerii lui Basescu de langa camerele de luat vederi. FOTO-AUTODENUNT”

  1. Demnitar Demagog says:

    un articol care merita luat in seama. Si de aceasta data statul roman va pierde cum pierde de 20 de ani!

    Guvernul, captiv in afacerea aurului de la Rosia Montana

    https://www.ziare.com/actual/dezvaluiri/01-18-2010/guvernul-captiv-in-afacerea-aurului-de-la-rosia-montana-988255

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova