Senatorul Iulian Urban amenintat cu moartea de homosexuali in numele “drepturilor omului”. Atentie: limbaj obscen, cel mai probabil “democrat-liberal”, provenit de la homofilii lui Soros

Dupa ce a lansat un atac la adresa comunitatii gay din Romania, senatorul Urban Iulian a primit, miercuri, mai multe amenintari cu moartea din partea homosexualilor. El a fost amenintat extrem de dur in mai multe mesaje si sms-uri primite de la gay, fiind atacata totodata si amenintata cu moartea inclusiv familia senatorului. “Familia o sa ti-o injunghiem, o sa-i scalpam, o sa iti sodomizam copiii si iti vom da foc la casa”, suna unul dintre mesajele primate de senator.

Autorul textului, care acuza lipsa de respect fata de gay a crestinilor ortodocsi, le ureaza printre altele tuturor preotilor “sa arda pe rug”. Prin postarea pe blogul personal al mesajelor primite, Urban doreste sa arate cat de “toleranti” sunt membrii comunitatii gay cu cei care au pareri diferite fata de ale lor. Pe langa publicarea mesajelor, senatorul a postat pe blogul personal si IP-urile de pe care au fost trimise e-mailurile dar si adrese de e-mail ale expeditorilor.

Unul dintre cele mai dure mesaje de amenintare primite de senator, este semnat de un anume “Leo cel Gay” si suna cam asa:

“Esti varza, senatorule!
Mortii matii de carpa care doarme in parlament si are cea mai slaba prezenta, si nici o lege bagata dar stie sa se ia de drepturile gay-ilor. Esti cel mai slab senator, cel mai prost pregatit, cel care ia cei mai multi bani de la Senat adica cel mai nenorocit parlamentar vazut ever in Romania.
La tine in catun asa te-or invatat sa judeci?
Sa ii adaugi pe toti care nu sunt ca tine, laolalta?
Ai cautat macar in dictionar sa vezi ce inseamna fiecare cuvant in parte?
Sa o f… pe maica-ta , sora-ta si sa le ingrop la groapa comuna.
RUSINE sa-ti fie mai dobitocule!
Slobozim-as pe familia si mormantu matii de chelios homofob. Toata familia o sa ti-o injunghiem, o sa-i scalpam, o sa iti sodomizam copii si iti vom da foc la casa, f… mortii matii de varza ce esti; alta data sa respecti gay-ii; ma f… pe credinta voastra si pe familia voastra traditionala; sa arda pe rug toti popii si toti labagii din tara asta care isi spun crestini ortodocsi.

Va uitati la crucifix si faceti laba iar apoi urlati la noi ca sintem anormali. Noi macar ne iubim, dar voi va urati intre voi.
Diseara iti venim de hac, Fa-ti testamentul ca te omoram si nimeni nu te va salva; o sa te rupem in bucati”.

Intr-un alt mesaj, primit de la “radu”, senatorul este amenintat ca va fi reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Ddiscriminarii si ca astfel va ajunge de rasul Europei, Totodata, autorul textului ii transmite lui Urban ca locul acestuia ar fi in Iran, unde “cheliosii” ca el sunt omorati.

“HOMOFOBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULE
VEI FI RECLAMAT LA CNCD PT CE AI SPUS. AR TREBUI SA RADA TOATA EUROPA DE TINE.
MARSH IN IRAN UNDE SE OMOARA CHELIOSII CA TINE”.

De asemenea, lui Urban i se recomanda sa-si pazeasca spatele, si ca nu cumva sa nimereasca vreodata intr-un grup de homosexuali si lesbiene.

“Un papa lapte si-un homofob care si-a ratat vocatia!
Nu stie sa faca diferenta, vede totul in alb si negru (trist ptr tine)
Iti urez sa nimeresti intr-un grup de homosexuali si lesbiene sa vedem daca tot asa partzar te mai dai”

“Oare el nu s-o gandi ca unul dintre prietenii lui cei mai buni s-ar putea sa fie gay?
Vezi, pazeste-ti spatele, mai Urbane!”

La inceputul acestei saptamani, senatorul PDL Iulian Urban a lansat un atac dur la adresa comunitatii gay din Romania. Intr-o postare pe blog, Urban a bagat in aceeasi oala homosexualii, pedofilii, lesbienele, zoofilii si necrofilii, criticand totodata organizarea “Paradei Gay” programate la sfarsitul acestei saptamani. Senatorul arata in postarea sa ca “manifestarile de prozelitism organizate de homosexuali, pedofili, lesbiene, zoofili si necrofili pun in pericol copiii nostri”, fiind exact lucrul care lipseste Romaniei in timp de mare criza. Acesta si-acontinuat pledoaria spunand ca “este pentru prima oara in Romania cand aceste manifestari dureaza cinci zile, ele fiind un atac direct la familia romaneasca, tot mai subrezita si mai afectata in soliditatea ei morala datorita lipsei de repere”.

Criticat de homofili

Comentariul lui Urban a fost criticat de colegul său de partid, Cristian Preda, care a declarat ca “este regretabil faptul ca intr-o zi in care Europa condamna homofobia avem parte de un discurs homofob”. “Cred ca trebuie sa tinem cont mai mult de sensibilitatile manifestate pe plan european”, a mai spus Preda.

Totodata, europarlamentara liberala Renate Weber l-a acuzat pe Urban de rea-credinta in urma postarii pe blogul personal a mesajului “homofob”. Liderul Partidului Verde, Remus Cernea, a criticat si el postarea lui Urban, spunand ca senatorul PDL “nu este un prieten al minoritatilor”. Pe de alta parte, Cernea s-a declarat de partea comunitatii gay, precizand ca va participa alaturi de homosexuali la Marsul Diversitatii de sambata. In schimb, liderul grupului senatorilor PDL, Traian Igas, i-a luat apararea colegului sau, considerand ca fiecare cetatean roman are dreptul sa-si exprime opinia dupa cum crede de cuviinta. L.M. – Agentia.org

Print Friendly, PDF & Email
You can leave a response, or trackback from your own site.

15 Responses to “Senatorul Iulian Urban amenintat cu moartea de homosexuali in numele “drepturilor omului”. Atentie: limbaj obscen, cel mai probabil “democrat-liberal”, provenit de la homofilii lui Soros”

 1. jan dinu says:

  — IULIAN URBAN —senatorul- constiintza care mai incearca
  prin curajul sau sa ne arate unde suntem
  shi incotro ne indreptam ca turma ratacita in neputintza !!
  O avertizare ce trebuie luata aminte shi actionat – ACUM –
  pina nu este prea tirziu ! Stim cite imperii au sucombat
  atunci cind stricaciunea s-a generalizat . Biblia este marturia
  ca pedepsa vine tot asha cum stim …c-a fost – Sodoma shi Gomora
  Domul vine shi fiti pregatiti s-a raspundeti dupa faptele voastre !
  ..incepind cu biserica shi slujitorii ei …!
  JDUSA

 2. D00dZ23 says:

  faptul ca un debil mintal il ameninta pe baiatu asta nu inseamna ca HOMOSEXUALII is de vina.

 3. VR says:

  debilul mintal… e homosexual

 4. Dorin says:

  tot homalaii astia “civilizati” au facut si un grup pe facebook pt a denigra Biserica Ortodoxa si a protesta fata de construirea unei Catedrala Ortodoxe. Probabil ca de cate ori trec pe langa o Biserica, demonii din ei se tavalesc in chinuri.
  Senatorul Urban Iulian ar trebui sa faca o plangere penala la politie.
  Remus Cernea se da ecologist, dar in realitate e un ong-ist soroisto-globalist, din gasca malthusienilor.
  Adevaratul ecologism este de a trai in armonie cu natura, nu in a pune taxe de carbon! Iar religia ne invata sa traim in armonie cu natura, in armonie cu societatea umana si cu noi insine.
  btw- homalaii lui Soros azi dau vina pe criza pt a stopa construirea Catedralei, desi o constructie pe timp de criza inseamna bani investiti in economie, insa in realitate ei protesteaza fata de Catedrala de ani de zile, chiar in 2007, cand economia era “la apogeu”, ei facand o petitie online pt a impiedica Biserica sa construiasca aceast Catedrala a Mantuirii Neamului.

 5. iuliana says:

  -STİMATE DOMNULE SENATOR İULİAN URBAN- SUNTEM ALATURİ DE DV. AŞA ESTE,HOMO…UALİİ,LES..ENELE,PEDOFİLİİ,ZOOFİLİ,NECROFİLİİ,PUN IN PERİCOL
  VİATZA Şİ CARACTERUL COPİİLOR NOŞTRİ,VİCİAZA Şİ İNSTABİLİZEAZA SOCİETATEA .O SİNGURA LEGATURA ESTE POSİBİLA Şİ NORMALA ETİC Şİ FİZİOLOGİC ,CEA INTRE BARBAT Şİ FEMEİE Şİ CEA DİNTRE DOUA ANİMALE DE SE.OPUS DİN ACEEAŞİ SPECİE. NU VREM IN RO.ASTFEL DE CREATURİ CİUDATE BOLNAVE MİNTAL,AR TREBUİ TOTZİ NEAPARET TRATATZİ(CU TOATE CA SİNCERA SA FİU NU CRED CA SE MAİ POT INDREPTA CEİ MATURİ).NU SUNT DE ACORD CU İDEEA CA -ORİCE COPİL VİOLAT TREBUİE/O SA AJUNGA HOMOS..UAL,CU AJUTORUL FAMİLİEİ,PSİHOLOGULUİ,SOCİETATZİİ,COPİLUL IŞİ REVİNE Şİ IŞİ POATE ALEGE PARTENERİ DE VİATZA NORMALİ Şİ DİN ACEEAŞİ SPECİE . CU RESPECT DOMNULE SENATOR.

 6. Dan Tanasa says:

  Il sustin pe domnul Urban!

 7. Bradut Roman says:

  Te sustin din suflet, draga senator Iulian Urban!

 8. Florin Dobrescu says:

  Sustin pe senatorul Urban. Nu sunteti singur, domnule senator ! Poate se intampla invers si-i radem noi pe ei, ca suntem mai multi ! Cereti organelor penale sa identifice pe cel care a trimis mesajul si sa fie deferit justitiei. Si faceti-i public numele. Sa-l stim si noi. Prietenii stiu de ce…

 9. sumanele negre says:

  Daca incep cu de-astea, e posibil sa fie nevoiti sa plece dupa Naomi ala toti. Sa nu dea Dumnezeu cel sfant!…

 10. dan says:

  Am avut un coleg de serviciu cu un comportament exemplar. Iesise la pensie de vreo 3 ani si am aflat de curind ca murise si ca fusese HOMOSEXUAL. Sunt, barbat, nimic din atitudine nu sugera orientarea sexuala. Ei, impotriva unui asemenea om nimeni nu ar avea ce sa-i reproseze.Problema apare atunci cind acestia se manifesta provocator, ostentativ.

 11. dan says:

  Ce-ar fi daca si minoritatea criminalilor ar dori sa fie acceptata (in libertate, bine-nteles) ca si ea exista si este ”normala” in raport cu ea insasi.

 12. dan says:

  Problema mare consta in faptul ca acesti homosexuali s-au infiltrat la nivele foarte inalte ale elitelor conducatoare din EU. Observati ”lumea” asazisei muzici ”moderne”constituita din personaje cu stiinta de carte dar NETALENTATE, homosexuali cu influienta in diverse medii muzicale sau politice.

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova