EXCLUSIV. Eliberarea lui Dan Diaconescu si primirea facuta de prietenii si colegii sai la sediul OTV. Din celula, Dan Diaconescu Direct in studio. VIDEO

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “EXCLUSIV. Eliberarea lui Dan Diaconescu si primirea facuta de prietenii si colegii sai la sediul OTV. Din celula, Dan Diaconescu Direct in studio. VIDEO”

 1. Partidul Poporului al presedintelui Dan Diaconescu va fi foarte selectiv cu valorile pe care le promoveaza. Benefic ar fi sa se infiinteze mai intai Liga Poporului cu aliante de proba, bine cumpanite. Iar doctrinar sa se porneasca de la Raspunderile clasei politice si intelectuale pentru Dezastru, cum zicea si Maresalul Averescu, a carui imagine ar trebui promovata pentru poporul OTV.

 2. mg says:

  CU DUMNEZEU INAINTE!
  BRAVO DAN DIACONESCU!
  FELICITARI FRATILOR RONCEA! ADEVARATI ROMANI!

 3. iuliana says:

  …FFF.TRİST, ..SUNTEM UNİCUL POPOR DİN LUME CARE PREMAREŞTE İNFRACTZİUNEA,MİNCİUNA,MANİPULAREA,…CE SE INTIMPLA IN ACEST VİDEO …ESTE -UN BILCİ DEZGUSTATOR-…İEFTİN,….DE CEL MAİ JOS NİVEL,..IN STIL MANELİST….
  PACAT ,ESTE LOCUL Şİ ANTURAJUL IN CARE NİCİ IN COŞMAR MACAR NU Mİ AŞ Fİ İMAGİNAT Şİ NU AŞ Fİ VRUT SA İ VAD PE DOMNİİ RONCEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. tudor says:

  buna seara DOMNUL DAN vreau si eu sa va votez cum se procedeaza?
  multumesc si va rog daca se poate cand iesiti presedinte sa ii starpiti pe toti pitigoii din guvern care sa-u umplut de bani furand multumesc

 5. ALINTM says:

  PT IULIANA AI DREPTATE , SUNTEM UNICUL POPOR DIN LUME CARE PREAMARESTE , INFRACTIUNEA,MINCIUNA , MANIPULAREA ……SA VOTEZI TIMP DE 20 DE ANI ACELEASI SCURSURI SI CORUPTI DIN PDL PNL PSD PNT PC …..JALNIC POPOR , IN ALTE TARI AR FI FOST LINSATI ASEMENEA POLITICIENI ..

Leave a Reply

Powered by WordPress

toateBlogurile.ro

customizable counter
Blog din Moldova